Moderator: moderatorzy
Z wyprzedaży świątecznej można jescze kupić czekoladowe mikołajkikaruna pisze:lalalala zjadłbym z czekolady krasnala!
Wezmę to pod uwagęmama Ania pisze:Sposob na nocne podjadanie, to isc wcześnie spać.
Działa na 1000%
Grażka ale Ty przecież tak ładnie wyglądasz,co tam się słodyczami przejmujeszGrażka73 pisze: ↑wt lut 02, 2016 10:20 pm Wieczór zaczęłam grzecznie na wodzie z cytryną, ale jak mój mąż poprosił żebym mu podła michałka, to też zjadłam ..3. Najgorzej jak się ma czekoladki w domu , to kusi. Pozostałości z świąt niech już się skończą, sama nic nie kupię, tak myślę
. Ta na poważnie koniec, tylko czekolada gorzka.
Komplemenciarz
Oj mam to samo. Nie ważne czekolada, ciasteczka batoniki wszystko skończy w brzuchu. Dlatego w tym roku formy nie będzie :/ Słodycze wygrały, plus słaba silna wola z mojej strony.Kicius_XXL pisze: ↑wt maja 29, 2018 9:08 pm Mnie wieczorem bardzo łatwo namówić na łakocie. Bez specjalnego starania się innych. Nie umiem powiedzieć Nie
Podejrzewam że spałaszowałbyś sporą ilośćKicius_XXL pisze: ↑wt maja 29, 2018 9:08 pm Grazka jeśli Twoje tiramisu jest takie pyszne to zjem wszystko. Nie ważne ile tego będzie.