szukam dziewczyny
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Bezrobotny
szukam dziewczyny
szukam dziewczyny jeżeli chcesz się poznać i popisać daj znać mam 25 lat pozdrawiam
- Smutny Łukasz
- bywalec
Re: szukam dziewczyny
nie polecam na takich forach szukac dziewczyny, jestes choroy to lepiej miec zdrowa zone, chora dziewczyna cie jeszcze bardziej w chorobe wpedzi. skad wiesz jak bd sie zachowywac ? moze ci oczy wydlubac w nocy naprzyklad
-
Myślisz że to zły pomysł ?
- Smutny Łukasz
- bywalec
tak, skoro jestes chory szukaj osoby zdrowej nie chorej bo bd swirowac we dwoje a tak to zdrowa osoba bd miala jakies resztki rozumu bez obrazy
-
Mimo wszystko Dziekuje za radę
A ożenisz się z nią? 
Podobno chorujące dziewczyny są pilnowane mocno przez tatusiów i mamusie (albo lekarzy) i dużo ciężej jest z taką nawiązać samodzielną relację.
Gdybyś miał córkę też pewnie dbałbyś o jej przyszłość i o to, żeby miała zapewniony byt.
Zastanawiałem się nieraz, co będzie, jak będę miał córkę i zaczną wokół niej kręcić się chłopaki.
Biorąc pod uwagę, że sam zetknąłem się ze zjawiskiem choroby psychicznej pewnie powinienem być bardziej tolerancyjny i przynajmniej wyobrazić sobie chorującego zięcia

Podobno chorujące dziewczyny są pilnowane mocno przez tatusiów i mamusie (albo lekarzy) i dużo ciężej jest z taką nawiązać samodzielną relację.
Gdybyś miał córkę też pewnie dbałbyś o jej przyszłość i o to, żeby miała zapewniony byt.
Zastanawiałem się nieraz, co będzie, jak będę miał córkę i zaczną wokół niej kręcić się chłopaki.
Biorąc pod uwagę, że sam zetknąłem się ze zjawiskiem choroby psychicznej pewnie powinienem być bardziej tolerancyjny i przynajmniej wyobrazić sobie chorującego zięcia

Ale czy córcia będzie tak samo tolerancyjna, zwłaszcza jeżeli sama wcale nie musi zachorować psychicznie w ciągu swojego długiego i pięknego życia? Nie wiadomo.
Myślę, myślę... Istnieją ludzie zdrowi, co potrafią swoim słodkim uśmieszkiem lub upierdliwością potęgować stany napięcia nerwowego u "schizofrenika". (Schizofrenik jest zazwyczaj ofiarą, a nie katem.) U mnie związek z tych przyczyn nie wchodzi w grę: burzliwa przeszłość, racjonalizacja świata uczuć, depresja (poczucie marności) niestabilność emocjonalna, nie chcę już grzeszyć... Ale ogólem schizofrenia to nie cechy charakteru czy osobowości... Stygmatyzacja.
-
czyli się skreślasz i nie bedziesz miał nikogo?Meduzola pisze: ↑sob maja 05, 2018 7:07 pm Myślę, myślę... Istnieją ludzie zdrowi, co potrafią swoim słodkim uśmieszkiem lub upierdliwością potęgować stany napięcia nerwowego u "schizofrenika". (Schizofrenik jest zazwyczaj ofiarą, a nie katem.) U mnie związek z tych przyczyn nie wchodzi w grę: burzliwa przeszłość, racjonalizacja świata uczuć, depresja (poczucie marności) niestabilność emocjonalna, nie chcę już grzeszyć... Ale ogólem schizofrenia to nie cechy charakteru czy osobowości... Stygmatyzacja.
Jak rozkręcisz temat, to może znajdziesz, czego szukasz. Narazie mamy tu kota w worku i wiemy z nicku, że bardzo młody. Nie jestem kobietą do wzięcia. Jestem dość skomplikowanym przypadkiem i lepiej nie łudzić się co do mojej osoby. Straciłam też przez ostatnie 2 lata za dużo energii na TE sprawy.
-
rozumiem mimo młodego starzu w życiu mam za sobą długoletni związek stracony przez chorobę szukam a nie lubie samotnościMeduzola pisze: ↑sob maja 05, 2018 8:37 pm Jak rozkręcisz temat, to może znajdziesz, czego szukasz. Narazie mamy tu kota w worku i wiemy z nicku, że bardzo młody. Nie jestem kobietą do wzięcia. Jestem dość skomplikowanym przypadkiem i lepiej nie łudzić się co do mojej osoby. Straciłam też przez ostatnie 2 lata za dużo energii na TE sprawy.
Jakiej dziewczyny szukasz?
Filigranowej, delikatnej, niedelikatnej, ostrej, seksownej, feministki, tradycjonalistki?
Filigranowej, delikatnej, niedelikatnej, ostrej, seksownej, feministki, tradycjonalistki?
-
Poprostu takiej co by kochała Może to tradycjonalistka , poprostu jest mi potrzeba bliskości i zrozumienia , dużo przeszedłem straciłem znajomych koledzy się poodwracali , 5letni związek przez chorobę się posypał , teraz przyszło zacząć od zera sam wiesz jeżeli mogę na ty
Oczywiście.karolek23 pisze: dużo przeszedłem straciłem znajomych koledzy się poodwracali , 5letni związek przez chorobę się posypał , teraz przyszło zacząć od zera sam wiesz jeżeli mogę na ty
Prawdopodobnie wszyscy mężczyźni z tego forum przechodzili to samo przez chorobę i też teraz mają problemy w sprawach osobistych. Z tego do wiem jednak, powstaje wiele par i związków, w których i ona i on mieli doświadczenie choroby, a teraz wzajemnie się wspierają i są ze sobą, więc wszystko jest możliwe.
Trzeba próbować.
-
Dziękuje. W tych chwilach gdy jestem sam i ciągle mi doskwiera samotności , to dużo słów otuchycezary123 pisze: ↑sob maja 05, 2018 9:54 pmOczywiście.karolek23 pisze: dużo przeszedłem straciłem znajomych koledzy się poodwracali , 5letni związek przez chorobę się posypał , teraz przyszło zacząć od zera sam wiesz jeżeli mogę na ty
Prawdopodobnie wszyscy mężczyźni z tego forum przechodzili to samo przez chorobę i też teraz mają problemy w sprawach osobistych. Z tego do wiem jednak, powstaje wiele par i związków, w których i ona i on mieli doświadczenie choroby, a teraz wzajemnie się wspierają i są ze sobą, więc wszystko jest możliwe.
Trzeba próbować.
Jak zdefiniujesz zjawisko kochania mężczyzny przez kobietę?karolek23 pisze:Poprostu takiej co by kochała

Pewnie też potencjalne kandydatki z tego forum chciałyby wiedzieć czy potrafią kochać mężczyznę i czy będą w stanie to zaproponować.
Kobieta powinna widzieć w mężczyźnie swojego tego Jedynego, powinna wywyższać go ponad innych obcych mężczyzn, dbać o to, by mógł zrealizować wszystkie swoje marzenia, stać się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie teraz i w wieczności, kiedy dusza nieśmiertelna będzie szukała swojej idealnej materialnej postaci a czyny, pamięć i świadomość będą szły za nim przez całą historię świata....
No dobrze, to sprawy osobiste między kobietą a mężczyzną. Zakochani wychodzą z tego świata i tworzą swoją prywatną najszczęśliwszą enklawę na Ziemi.
Powodzenia.
No dobrze, to sprawy osobiste między kobietą a mężczyzną. Zakochani wychodzą z tego świata i tworzą swoją prywatną najszczęśliwszą enklawę na Ziemi.
Powodzenia.
tak się składa, że ja szukam chłopaka
skąd jesteś? mieszkam na Dolnym Śląsku, mam 28 lat, w wolnym czasie lubię jeździć w góry, poza tym dobry film i książka, napisz coś więcej o sobie