słyszenie myśli innych ludzi, moja historia
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: bezrobotny
Re: słyszenie myśli innych ludzi, moja historia
Ja mam tak że słyszę myśli innych. jakby top ująć. słyszę myśli ludzi których do siebie odpuszczę A staram się nikogo bo bylem gnebiony z tego powodu. to jakaś droga podświadomości myślenia bo nie raz mi pomogło A czasem to śledzenie myśli jest źle ja tego nie kontroluje. poprostu tak mam jak idę to nie słyszę rozmów przechodniów tylko ewentualnie ludzi z którymi chce żeby coś mnie łączyło. to wszystko jest dziwne. czuje to już ładnych parę lat i lecze się ale dalej to mam. to możliwe że istnieje taki dar? porozumiewanie myślami. nie z każdym tak mam. Może powiesz mi coś.
-
Słyszenie myśli nie jest czym nienormalnym, empata, człowiek wrażliwy może wyłapać takie myśli. Psychiatrzy za przeproszeniem z tymi co miałem do czynienia i mówiłem im o tym, zdążyłem się przekonać, że nie wiedza nic o tej dysharmonii psychiki od strony duchowej. Także nie dajcie się złapać na chwyt, że psychiatria leczy duszę, ona zajmuje się ciałem.
- piotrs
- zaufany użytkownik
jak slyszysz myslii innych ludzi w pracy to masz objawy pozytywne
jestes chory masz schizofrenie
ja mialem ze inni slyszeli moje
jestes chory masz schizofrenie
ja mialem ze inni slyszeli moje
Przez pewien czas czytano w moich myślach, wszyscy wszystko o mnie wiedzieli, mówiono mnie w telewizji, radiu, pisano w prasie. Nigdzie się nie mogłem ukryć. Bardzo cierpiałem.
- Smutny Łukasz
- bywalec
jesli slyszysz innych mysli to masz schizo i to jakby powiedziec twoj mozg Ci to narzuca bys tam myslala co mysli ktos inny, to sie rozni od glosow, glosy do cb mowia wprost i slyszysz naturalnie ludzi ktorzy do cb mowia
Witam ,człowieka którego spotykasz na co dzień , to nic innego jak ty sam !To więc myślą podobnie jak ty
,bo czym się różni od ciebie ?,jest taki sam ale w różnych sytuacjach się znajduję 

Odświeżam, ktoś jeszcze tak ma? Ja np.
-
- Status: Iamwhoiam
Mam to samo co ty , co sir dowiedzialas wiecej ?
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar

Ja słyszę prawie codziennie mojego koreańczyka. Myśli, głosy itd. Ale on nie istnieje nawet. Lol.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Słyszę głosy Borysa Szyca!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Ludzie myślą o takich rzeczach, że ja już podziękuję!
nic
cały czas walczę słysząc co jakiś czas w głowie kogoś kogo słuchać nie powinienem...
tak się chronię przed ciężkim rzutem choroby...ale wiem że kiedyś przegram
tak się chronię przed ciężkim rzutem choroby...ale wiem że kiedyś przegram
-
- moderator
Ja to różne ciekawe rzeczy robiłam przez myśli i głosy. Stare dzieje ale lubię sobie powspominać. Chociaż nie wszystko było pozytywne. Przez urojenia związałam się na trzy lata z kompletnym, totalnym debilem, czego po cichu żałuję.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Trzeba ułożyć się z przeszłością i pozamykać wszystkie sprawy ciągnące się w nieskończoność za nami,wybrać mądrość przemyśleń i dostosować ją do rzeczywistości by nie popełniać tych samych błędów. Ciesz się teraz z dobrych wyborów .pycioslawa pisze: ↑ndz sty 17, 2021 11:08 pm Ja to różne ciekawe rzeczy robiłam przez myśli i głosy. Stare dzieje ale lubię sobie powspominać. Chociaż nie wszystko było pozytywne. Przez urojenia związałam się na trzy lata z kompletnym, totalnym debilem, czego po cichu żałuję.
-
- moderator
Tak, sporo się już nauczyłam biorąc pod uwagę przeszłość i już wiem, czego nie robić. Być może ciągle o tym myślę, bo to jednak dla mnie bardzo istotne, żeby błędów nie powtarzać. Muszę wyluzować.utopia pisze: ↑pn sty 18, 2021 11:42 amTrzeba ułożyć się z przeszłością i pozamykać wszystkie sprawy ciągnące się w nieskończoność za nami,wybrać mądrość przemyśleń i dostosować ją do rzeczywistości by nie popełniać tych samych błędów. Ciesz się teraz z dobrych wyborów .pycioslawa pisze: ↑ndz sty 17, 2021 11:08 pm Ja to różne ciekawe rzeczy robiłam przez myśli i głosy. Stare dzieje ale lubię sobie powspominać. Chociaż nie wszystko było pozytywne. Przez urojenia związałam się na trzy lata z kompletnym, totalnym debilem, czego po cichu żałuję.
Dzisiaj w nocy mój koreańczyk mi bzyczał nad uchem i narzekał nad moimi decyzjami z wczorajszego dnia. Ale udało się w końcu usnąć, pomimo sporego niepokoju.
Lekarz, na którego barkach spoczywa odpowiedzialność, wyleczy z myślenia o tym, jakoby omamy słuchowe pochodziły z zewnątrz... Jednak słowa "podświadomość" prawdopodobnie nie użyje. Urojenie to życie na plateau, człowiek myśli, że to dolina, a na prawdę jest się wysoko w górach. A jednak można się do niego włamać: Czy myślicie, że tylko hitlerowcy opracowywali różne formy tortur, które miały im unaocznić zjawisko metempsychozy..? A tak w ogóle, wewnętrzny świat może być przekolorowy i przesympatyczny...
Jeśli ktoś chce się odciąć od samego siebie, szuka dróg w kierunku nirwany... No chyba, że zmiany zwyrodnieniowe w kręgoslupie nie pozwalają medytować, ale wyobrażam sobie mój powrót do ćwiczeń Callenetix, tylko czy moja zjechana pamięć robocza/ krótkoterminowa pozwoli mi doliczyć do stu..?. Jeśli budzik wbije się w twoje fale delta, zacznij śnić, że przed czymś uciekasz... Konfrontacja z prawdą we śnie nie jest konieczna w procesie zdrowienia. Alfa, beta, gamma, delta. Fale elektromagnetyczne są nośnikiem informacji, DNA ma też to do siebie, że wibruje.
Jeśli ktoś chce się odciąć od samego siebie, szuka dróg w kierunku nirwany... No chyba, że zmiany zwyrodnieniowe w kręgoslupie nie pozwalają medytować, ale wyobrażam sobie mój powrót do ćwiczeń Callenetix, tylko czy moja zjechana pamięć robocza/ krótkoterminowa pozwoli mi doliczyć do stu..?. Jeśli budzik wbije się w twoje fale delta, zacznij śnić, że przed czymś uciekasz... Konfrontacja z prawdą we śnie nie jest konieczna w procesie zdrowienia. Alfa, beta, gamma, delta. Fale elektromagnetyczne są nośnikiem informacji, DNA ma też to do siebie, że wibruje.
Fajnie że walczysz,upadki mamy wpisane w chorobę ,ale najważniejsze jest to że wstajemy i oby zawsze silniejsi.pycioslawa pisze: ↑pn sty 18, 2021 12:22 pmTak, sporo się już nauczyłam biorąc pod uwagę przeszłość i już wiem, czego nie robić. Być może ciągle o tym myślę, bo to jednak dla mnie bardzo istotne, żeby błędów nie powtarzać. Muszę wyluzować.utopia pisze: ↑pn sty 18, 2021 11:42 amTrzeba ułożyć się z przeszłością i pozamykać wszystkie sprawy ciągnące się w nieskończoność za nami,wybrać mądrość przemyśleń i dostosować ją do rzeczywistości by nie popełniać tych samych błędów. Ciesz się teraz z dobrych wyborów .pycioslawa pisze: ↑ndz sty 17, 2021 11:08 pm Ja to różne ciekawe rzeczy robiłam przez myśli i głosy. Stare dzieje ale lubię sobie powspominać. Chociaż nie wszystko było pozytywne. Przez urojenia związałam się na trzy lata z kompletnym, totalnym debilem, czego po cichu żałuję.
Dzisiaj w nocy mój koreańczyk mi bzyczał nad uchem i narzekał nad moimi decyzjami z wczorajszego dnia. Ale udało się w końcu usnąć, pomimo sporego niepokoju.
Głupio by było tak się poddać ,mimo że jest strasznie ciężko.Dobrze że masz pomysł na siebie.
Pozdrówka
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Całe życie słyszę głosy! Trujące gazy rozpylane czuję & katolska sekta mnie prześladuje razem z policją i mafią oraz wysłannicy szatana mnie szpiegują!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!

Mafia Cię zajebie!
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
jesteś zdrowa. tylko każdy jest każdym.Sportowiec pisze: ↑ndz sty 31, 2021 10:36 am Całe życie słyszę głosy! Trujące gazy rozpylane czuję & katolska sekta mnie prześladuje razem z policją i mafią oraz wysłannicy szatana mnie szpiegują!
*