Niedługo mi wywalą drzwi nowe
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Niedługo mi wywalą drzwi nowe
witam
Obudził mnie huk o północy.Wstałem ścięgna po ciężkiej pracy dalej napierdzielają.Udało się kilka godzin odespać,bo ostatnio sypiałem gorzej i znowu rozjebało mi sen,bo nie mogę zasnąć tyle,że weekend.Ja nie wiem wszystko mnie boli jestem porządny obywatel pracuje czy nie mam prawa do spania w tym mieście?Co robić?gdyby nie pewne zobowiazania,tak pakuję się wyjeżdzam i nigdy tu nie wracam,ale tu mam rodzinę,znajomych,dach nad głową,obecnie też pracę,lekarza co mam począć?
Obudził mnie huk o północy.Wstałem ścięgna po ciężkiej pracy dalej napierdzielają.Udało się kilka godzin odespać,bo ostatnio sypiałem gorzej i znowu rozjebało mi sen,bo nie mogę zasnąć tyle,że weekend.Ja nie wiem wszystko mnie boli jestem porządny obywatel pracuje czy nie mam prawa do spania w tym mieście?Co robić?gdyby nie pewne zobowiazania,tak pakuję się wyjeżdzam i nigdy tu nie wracam,ale tu mam rodzinę,znajomych,dach nad głową,obecnie też pracę,lekarza co mam począć?
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Niedługo mi wywalą drzwi nowe
Mam rentę inwalidzką dorabiam jako porządkowy i choruję na schizofrenie paranoidalną wymagam według lekarza częściowej opieki osoby trzeciej.Nowe drzwi mnie kosztowały 2 tys,a mają niecały rok i już lekki jest problem je zamknąć.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Niedługo mi wywalą drzwi nowe
No i wywalili,że śruby wyszły z nawiasów.
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286