Jestem wolny i mam aż metr
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
- PanSerduszko
- zaufany użytkownik
Jestem wolny i mam aż metr
jestem wolny mam etr razem z miarą, bo mam. lubie zdrowa dieta i czasem kupuje ciastka.
no hej
widziałem kiedyś anielicę, dajcie znać, obiecuje, że jestem zdrowy.
no hej
widziałem kiedyś anielicę, dajcie znać, obiecuje, że jestem zdrowy.
a oto moja noga
- Pathetic Heart
- zaufany użytkownik
Re: Jestem wolny i mam aż metr
Gdzie jest mod?
To forum właśnie traci na wartości i wiarygodności, przez to, że niektórzy robią z niego śmietnik.
,
To forum właśnie traci na wartości i wiarygodności, przez to, że niektórzy robią z niego śmietnik.
,
W dół, na boki, wzwyż ku słońcu, na stracenie, w prawo, w lewo
Kto pamięta, że to w końcu jedno i to samo drzewo...
- Alex1950
- zaufany użytkownik
Moda na forum chyba nie ma, jest tylko admin.Pathetic Heart pisze: ↑wt sty 16, 2018 9:02 pm Gdzie jest mod?
,
Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza
- PanSerduszko
- zaufany użytkownik
Na forum nigdy nie było śmietnika, nie ma w tej chwili i nigdy będzie.
To są jednak fakty, a ty zdejmij te łańcuchy Odnowicielu.
a oto moja noga
moderatorzy mają chyba"purpurowy" kolor, pisze chyba bo nie jestem znawcą od kolorówModa na forum chyba nie ma, jest tylko admin.
Tez czasami mam wrazenie ze to jest smietnik, no ale musimy byc wyrozumiali bo jednak to jest forum dla osob ze skrzywieniem psychicznym i nigdy nie wiadomo na jakim poziomie jest psychika danej osoby, choc musze przyznac ze tez czasem mnie to denerwujeNa forum nigdy nie było śmietnika, nie ma w tej chwili i nigdy będzie.
- Bratnia dusza
- zaufany użytkownik
- Status: Rencista
Dokładnie... Wolność słowa i pokój duszyschizek pisze: ↑czw sty 18, 2018 8:15 pmmoderatorzy mają chyba"purpurowy" kolor, pisze chyba bo nie jestem znawcą od kolorówModa na forum chyba nie ma, jest tylko admin.
Tez czasami mam wrazenie ze to jest smietnik, no ale musimy byc wyrozumiali bo jednak to jest forum dla osob ze skrzywieniem psychicznym i nigdy nie wiadomo na jakim poziomie jest psychika danej osoby, choc musze przyznac ze tez czasem mnie to denerwujeNa forum nigdy nie było śmietnika, nie ma w tej chwili i nigdy będzie.
- jak mogę im przebaczyć?
- gdybyś ich nie potępił nie musiałbyś przebaczać
de mello - minuta mądrości
No kazdy powinien miec mozliwosc wypowiedzi, co nie zmienia faktu ze moderatorzy i admin powinni kasowac idiotyczne tematy chocby z tego wzgledu ze jak tu wejdzie zdrowa osoba to co ona sobie pomysli o chorych psychicznie? tylko utwierdzi przekonanie ze jestesmy tacy jak nas widzi wiekszosc ludziWolność słowa i pokój duszy
takie jest moje prywatne zdanie
- Bratnia dusza
- zaufany użytkownik
Tak, ale z drugiej strony to nasze dusze. Norma każe stać prosto tylko czemu ja zgarbiony jak to wszystko widzę? Norma i etykieta - pozory. Nasze dusze są jakie są. Inni niech oceniają dobrze lub zle bo i tak jak chcą nas tak ocenić to zrobią to. Zrobią bez względu na to ile cenzury tu wlejemy i ile z nas pozostanie. Bo dawno to zrobili, niestety.schizek pisze: ↑czw sty 18, 2018 8:48 pmNo kazdy powinien miec mozliwosc wypowiedzi, co nie zmienia faktu ze moderatorzy i admin powinni kasowac idiotyczne tematy chocby z tego wzgledu ze jak tu wejdzie zdrowa osoba to co ona sobie pomysli o chorych psychicznie? tylko utwierdzi przekonanie ze jestesmy tacy jak nas widzi wiekszosc ludziWolność słowa i pokój duszy
Znam wielu zdrowych co fascynują się takimi duszami, nie oceniają a tylko fascynują bo tylko nasze dusze tworzą takie tematy. Czy temat jest zły? Prawdziwy oryginał
Ja nie decyduje tu a tylko jestem forumowiczem, co udziela się tu. Dla mnie ten temat jest wolny i ma aż metr
Przyzwyczaiłem się, że ci co mają dużo za uszami
najwięcej krytykują i narzekają na innych.
Oni zakładają wiele kont i raz z jednego się umilają
a z drugiego uderzają.
Nie może tak być! Stop!
Ten temat jest ok. Nikogo nie obraża ani nie poniża.
Nie podoba się to omijać łukiem, a nie hejtować.
To jest forum psychiatryczne i powinniśmy w tym
miejscu być wyrozumiali. Chceci być akceptowani
przez zdrowych a sami chorzy się nie akceptujecie.
Brawo dla wyrozumiałych. Brawo Ty, brawo Ja
Spokojnej nocki.
najwięcej krytykują i narzekają na innych.
a z drugiego uderzają.
Nie może tak być! Stop!
Ten temat jest ok. Nikogo nie obraża ani nie poniża.
Nie podoba się to omijać łukiem, a nie hejtować.
To jest forum psychiatryczne i powinniśmy w tym
miejscu być wyrozumiali. Chceci być akceptowani
przez zdrowych a sami chorzy się nie akceptujecie.
Brawo dla wyrozumiałych. Brawo Ty, brawo Ja
Spokojnej nocki.
A twoje ktore to jest konto? bo ja mam te jedno od 2009 roku i powiedz dla dlaczego krytykujesz moje poglądy?najwięcej krytykują i narzekają na innych.
a z drugiego uderzają.
aha i jeszcze jedno bo poczułem ze pijesz do mnie, ja nigdy nikomu sie nie umilałem i na nikogo nie uderzam po prostu wyrazam swoje zdanie i juz nie obchodzi mnie to zeby ktos mnie lubil na tym forum i tez nie prowokuje kogos zeby mnie jakos nie lubial, wchodze tu bo chce z kims czasem papisac o chorobie, przemysleniach albo na jakies inne tematy, bo nie twierdze ze wszyscy tu są nie kompetentni, wrecz przeciwnie uwazam niektóre osoby za bardzo inteligentne i obeznane w danym temacie i tez sie sporo dowiaduje i ucze sie od konkretnych osob, ale jak ktos pisze ze ma ch.ja metrowego, to po co taki wątek? myslal ze ktos mu uwierzy? chcial zaszpanowac? poderwac tym jakąs chorą kobitke? no nie wiem, dla mnie takie tematy zasmiecają forum bo są kompletnie nie potrzebne, a moze chcial rozbawic forum? tego nie wiem, ale takie zarty to mają gimbusy z psychozą albo co sie nacpaly lub najebaly
Schizek nie o Ciebie chodzi.
PS ja myślę, że metr to inaczej 100 kg, według wagi
PS ja myślę, że metr to inaczej 100 kg, według wagi
szczerze nigdy nie slyszalem zeby ktos nazywal 100kg metrem ale jak o to chodzi to nie ma problemuPS ja myślę, że metr to inaczej 100 kg, według wagi
ale mi sie wydaje ze Panserduszko mial cos innego na mysli
metr - jednostka masy, potoczna wśród rolników nazwa kwintala (= 100 kg)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Metr_(ujednoznacznienie)
Ja sobie od razu tak pomyślałem, ale
faktycznie niech wypowie się Panserduszko
https://pl.wikipedia.org/wiki/Metr_(ujednoznacznienie)
Ja sobie od razu tak pomyślałem, ale
faktycznie niech wypowie się Panserduszko
- Pathetic Heart
- zaufany użytkownik
Dokładnie o to mi chodzi.schizek pisze: ↑czw sty 18, 2018 8:48 pmNo kazdy powinien miec mozliwosc wypowiedzi, co nie zmienia faktu ze moderatorzy i admin powinni kasowac idiotyczne tematy chocby z tego wzgledu ze jak tu wejdzie zdrowa osoba to co ona sobie pomysli o chorych psychicznie? tylko utwierdzi przekonanie ze jestesmy tacy jak nas widzi wiekszosc ludziWolność słowa i pokój duszy
Na forum też panują jakieś zasady i zdrowy rozsądek podpowiada, żeby ich przestrzegać. One nie są, żeby komuś robić na złość, tylko żeby wszystko było czytelne i przejrzyste.
Teraz to wygląda tak, że są tworzone tematy bez sensu, nikt nad tym nie panuje...
W dół, na boki, wzwyż ku słońcu, na stracenie, w prawo, w lewo
Temat przeniesiony do działu "Varia", na przyszłość najłatwiej po prostu dany temat zgłosić za pomocą narzędzi forum z odpowiednim komentarzem, takie coś moderator widzi od razu. A aktywnych moderatorów faktycznie obecnie jest niewielu, ja mam pracę i sporo dodatkowych zajęć więc i czasu na forum nie tyle co dawniej.
- PanSerduszko
- zaufany użytkownik
słuchajcie cumulusy post powinien zostać przeniesiony, pomyliło się od dzisiaj nie kupuję ciast i tylę.
a oto moja noga
- Bratnia dusza
- zaufany użytkownik
Na dzień babci jadłem dobre ciasto, palce lizać