Z czego wynika taka chęć doprowadzenia części forum dostępnej dla wszystkich do rujny? Przecież NIKT NORMALNY nie będzie tutaj wchodzić, żeby czytać wynurzenia gajowego i jemu podobnych...
Problem z gajowym jest taki, że pisze herezje, androny i straszne bzdury, które w jego odczuciu są wiedzą i czymś "namacalnym", a to się powinno LECZYĆ, kastrować i izolować...
Zbyszku to forum jest twoja własnością i mam nadzieje, że kiedyś odpowiesz w sensie prawnym i nie tylko za to co się dzieje na tym forum...
Zycze powodzenia, bo tylko tego wam mogę życzyć świadomy waszej nieuchronnej klęski.
Nie pozdrawiam.
Usunięty post docenta, na który odpowiadam, co mógł napisać docent? nawet się nie zastanawiajcie...
I to jest właśnie to o czym pisałem. Człowiek głupi jest nieświadomy swojej głupoty, jak człowiek pozbawiony sumienia jest pozbawiony świadomości, że robi coś złego... Niestety to drugie świadczy też o kretynizmie.
Jak już naprawdę chcecie zniszczyć to forum to zróbcie to stylowo, a nie w stylu dziecka, które chce zrobić na złość rodzicom i robi w domu syf - wywraca wszystkie meble, tłucze doniczki i inne szklane elementy, zrywa obrazy.
Dumne z siebie, że zniszczyło coś w pięknym stylu.
I to jest to o czym mówię. Teraz też piszesz na temat? Człowiek zły jest pozbawiony mądrości prawdziwej. Posiada tylko jej substytut, który pozwala mu czynić zło. Mądrość prawdziwa chwali Prawdziwego Boga Jezusa Chrystusa i jest praktyczna czyni dobro i jest pomocna człowiekowi. Jest budująca. Wasz substytut tylko niszczy wszystko, wszystko to co piękne i prawdziwe. Ale wy twierdzicie, że jesteście mądrzy... WY TWIERDZICIE. i tylko TWIERDZICIE. i tyle w temacie...usunąłeś posta, ale ja swojego pozostawię...
Mądrość Prawdziwa pochodzi od Boga Jezusa Chrystusa, człowiek jest tylko jej głosicielem i ją przekazuje. Wasz substytut jest wytworem pychy i głupoty..