Kompletne wyniszczanie forum przez ludzi pokroju Gajowego.

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Mniej Więcej
zbanowany
zbanowany

Kompletne wyniszczanie forum przez ludzi pokroju Gajowego.

Post autor: Mniej Więcej »

To forum nigdy nie było idealne, ale przynajmniej można było jeszcze od czasu do czasu wejść i poczytać sensowne posty - z niektórych się czegoś dowiedzieć, z innych się po prostu pośmiać. Jednak od jakiegoś czasu na forum panuje tendencja, że najwięcej postów piszą tacy użytkownicy jak eden, gajowy, docent, pe itd. Piszą o jakiś farmazonach nie związanych z tematyką forum, ani nawet poszczególnymi tematami. Jaka jest REAKCJA moderatorów? "JEST DOBRZE, jest super, więc o co Ci chodzi."

Z czego wynika taka chęć doprowadzenia części forum dostępnej dla wszystkich do rujny? Przecież NIKT NORMALNY nie będzie tutaj wchodzić, żeby czytać wynurzenia gajowego i jemu podobnych...

Problem z gajowym jest taki, że pisze herezje, androny i straszne bzdury, które w jego odczuciu są wiedzą i czymś "namacalnym", a to się powinno LECZYĆ, kastrować i izolować...

Zbyszku to forum jest twoja własnością i mam nadzieje, że kiedyś odpowiesz w sensie prawnym i nie tylko za to co się dzieje na tym forum...

Zycze powodzenia, bo tylko tego wam mogę życzyć świadomy waszej nieuchronnej klęski.

Nie pozdrawiam.

Usunięty post docenta, na który odpowiadam, co mógł napisać docent? nawet się nie zastanawiajcie...

I to jest właśnie to o czym pisałem. Człowiek głupi jest nieświadomy swojej głupoty, jak człowiek pozbawiony sumienia jest pozbawiony świadomości, że robi coś złego... Niestety to drugie świadczy też o kretynizmie.

Jak już naprawdę chcecie zniszczyć to forum to zróbcie to stylowo, a nie w stylu dziecka, które chce zrobić na złość rodzicom i robi w domu syf - wywraca wszystkie meble, tłucze doniczki i inne szklane elementy, zrywa obrazy.

Dumne z siebie, że zniszczyło coś w pięknym stylu.

usunąłeś posta, ale ja swojego pozostawię...
I to jest to o czym mówię. Teraz też piszesz na temat? Człowiek zły jest pozbawiony mądrości prawdziwej. Posiada tylko jej substytut, który pozwala mu czynić zło. Mądrość prawdziwa chwali Prawdziwego Boga Jezusa Chrystusa i jest praktyczna czyni dobro i jest pomocna człowiekowi. Jest budująca. Wasz substytut tylko niszczy wszystko, wszystko to co piękne i prawdziwe. Ale wy twierdzicie, że jesteście mądrzy... WY TWIERDZICIE. i tylko TWIERDZICIE. i tyle w temacie...

Mądrość Prawdziwa pochodzi od Boga Jezusa Chrystusa, człowiek jest tylko jej głosicielem i ją przekazuje. Wasz substytut jest wytworem pychy i głupoty..
Kiedyś chciałem być mądry. Aż sobie uświadomiłem, że jest to niemożliwe. Gdyż mądrość jest stanem nieosiągalnym do którego można jedynie dążyć. Dlatego dążę do celu po mimo, że go nie osiągnę, jak Syzyf pcham swój głaz z wiarą, że może się jednak mylę...
Awatar użytkownika
Anime
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 45723214

Re: Kompletne wyniszczanie forum przez ludzi pokroju Gajoweg

Post autor: Anime »

Mniej Więcej pisze:Mądrość Prawdziwa pochodzi od Boga Jezusa Chrystusa, człowiek jest tylko jej głosicielem i ją przekazuje.
Pewnie wkręciłeś się w kościół, bo byłeś podatny psychicznie. Człowiek chory łatwiej się wkręca, ulega manipulacjom. Sam tego kiedyś doświadczałem. Wielu chorych doświadcza urojeń religijnych. Moja rada to dobrać właściwe leki, we właściwych dawkach. Wtedy powinien wrócić krytycyzm.
Ostatnio zmieniony śr lut 11, 2015 7:02 pm przez Anime, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Mniej Więcej
zbanowany
zbanowany

Wręcz przeciwnie nie wkręciłem się w kościół. Wiele rzeczy mi w nim nie odpowiada. Nie myląc oczywiście tego z tym, że coś nie odpowiada mi w samej Religi.

Dlaczego masz tak mało otwarty umysł, żeby zrozumieć pewne prawdy?

Ludzie nie rozumieją skąd pochodzą, kim tak naprawdę są i dokąd zmierzają, a śmią kwestionować STWORZENIE i samego STWÓRCE. sam się stworzyłeś? czy powstałeś na drodze ewolucji z pantofelka czy ameby?
Kiedyś chciałem być mądry. Aż sobie uświadomiłem, że jest to niemożliwe. Gdyż mądrość jest stanem nieosiągalnym do którego można jedynie dążyć. Dlatego dążę do celu po mimo, że go nie osiągnę, jak Syzyf pcham swój głaz z wiarą, że może się jednak mylę...
Awatar użytkownika
Anime
zaufany użytkownik

[youtube]_e1pADu6VvI[/youtube]
.
Awatar użytkownika
Anime
zaufany użytkownik

Mniej Więcej pisze:Ludzie nie rozumieją skąd pochodzą, kim tak naprawdę są i dokąd zmierzają, a śmią kwestionować STWORZENIE i samego STWÓRCE. sam się stworzyłeś? czy powstałeś na drodze ewolucji z pantofelka czy ameby?
A co gdy wybrałeś złego boga? Ja tam wolę słońce bo ono FAKTYCZNIE daje życie.
Ostatnio zmieniony śr lut 11, 2015 7:23 pm przez Anime, łącznie zmieniany 2 razy.
.
Mniej Więcej
zbanowany
zbanowany

Bojaźń Pańska jest szkołą mądrości
Jak widać mądrość jest darem, niedostępnym dla wszystkich.
donkichote+
bywalec

Post autor: donkichote+ »

Mniej Więcej pisze: śr lut 11, 2015 7:23 pm
Bojaźń Pańska jest szkołą mądrości
Jak widać mądrość jest darem, niedostępnym dla wszystkich.

myśl na dziś.
\g+ame_ove{r
Awatar użytkownika
Chameleon
bywalec

Re: Kompletne wyniszczanie forum przez ludzi pokroju Gajowego.

Post autor: Chameleon »

Fajnie mieć fanklub.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”