forum evot is dead.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- G_AME_OVER
- bywalec
forum evot is dead.
nie ma tu już dla mnie miejsca. mam nadzieje że jak odejdę z tego forum. to forum wróci na właściwie miejsce którego ja jestem kołem zamachowym. nie będę się jak zawsze rozpisywał.
nie widzę sensu pisać poprostu. pozdro zbyszek pozdro wszyscy prawilni evotowicze ja wracam z Narni do świata rzeczywistego, czyli ide se zażyć zalste sfiwt.
to już miał być happy end ale nie jest i pewnie nie będzie. bo jak ma być to ktoś stoi na wysokości zadania i wszystko psuje po czym winę wskazuje na mnie. mam tego dosyć. najchętniej bym się unierzeczywistwił ale co zrobić.
więc żeganm trochę ze smutkiem i trochę z ulgą. jakbym był antyfanem cd action i doczekał się końca publikowania tej gazety.
eldo.
nie widzę sensu pisać poprostu. pozdro zbyszek pozdro wszyscy prawilni evotowicze ja wracam z Narni do świata rzeczywistego, czyli ide se zażyć zalste sfiwt.
to już miał być happy end ale nie jest i pewnie nie będzie. bo jak ma być to ktoś stoi na wysokości zadania i wszystko psuje po czym winę wskazuje na mnie. mam tego dosyć. najchętniej bym się unierzeczywistwił ale co zrobić.
więc żeganm trochę ze smutkiem i trochę z ulgą. jakbym był antyfanem cd action i doczekał się końca publikowania tej gazety.
eldo.
to nie jest nawet szach mat to jest zwycięstwo z szachownicą.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Re: forum evot is dead.
PapaG_AME_OVER pisze: ↑pt gru 01, 2017 12:32 pm nie ma tu już dla mnie miejsca. mam nadzieje że jak odejdę z tego forum. to forum wróci na właściwie miejsce którego ja jestem kołem zamachowym. nie będę się jak zawsze rozpisywał.
eldo.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Forum może nie jest w jakichś tam sposób oblężone ale co raz ktoś napiszę i jakoś to się kręci.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
evot live from the brain prosto
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Mam wrażenie i mówią o tym liczby, że użytkowników przybyło, ale się nie udzielają. Jesteśmy czasem a) zbyt monotematyczni, albo b) tematy są zbyt rozproszone.
- Alex1950
- zaufany użytkownik
Ważne, że na forum coś się dzieję i nie pojawia się jeden post na dwa, trzy dni. Można coś poczytać, poradzić się, dowiedzieć itp. Ludzi z każdym dniem coraz więcej. Może nie warto kończyć z forum, tylko zrobić przerwę. Autor tematu chyba zdecydował inaczej.
Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Powiedziałbym raczej to o innych forach ale nie o evot.