miałem napisać do RP żeby wydrukowali to tam. ale napisze to tu.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- G_AME_OVER
- bywalec
miałem napisać do RP żeby wydrukowali to tam. ale napisze to tu.
przepraszam wszystkich których uraziłem swoją bezmyślnością i lekkomyślnym stosunkiem do życia kiedy wszyscy starali się mnie zrozumieć i pomóc. i kiedy im bardziej się starano tym bardziej wszystkich odpychałem. wiem że nie mówię o wszystkich tylko o pewnej grupie ludzi. nie wiem jak mogę za to przeprosić. ale nie chce żeby ktoś miał o to do mnie żal. tak samo ja nie czuje żalu do innych. każdy z nas popełnia błędy.
i najfajniejsze co może nas spotkać to druga szansa,
i najfajniejsze co może nas spotkać to druga szansa,
to nie jest nawet szach mat to jest zwycięstwo z szachownicą.
- G_AME_OVER
- bywalec
Re: miałem napisać do RP żeby wydrukowali to tam. ale napisze to tu.
no jest maniek takie powiedzenie: za życia na ciebie szczają, po śmierci pomniki ci stawiają.
- G_AME_OVER
- bywalec
widziałem dzisiaj gościa, który siadł obok mnie w przychodni. słuchał sobie muzyczki, ja też słuchałem, babka z hemoridami w dupie chodziła tam i z powrotem tylko po to żebym nie wszedł przed nią do lekarza - zajeła miejse koleżance która przyszła tylko po to, żebym wszedł później. w końcu jak już wszedłem to weszła inna ponaglając mnie żebym wyszedł.
naprawdę nie wiem kim jestem. ale mnie to nie rusza. fajne uczucie kiedy chcą ci dowalić a ty se jesteś i masz ich w głeboko w rowie mariańskim.
naprawdę nie wiem kim jestem. ale mnie to nie rusza. fajne uczucie kiedy chcą ci dowalić a ty se jesteś i masz ich w głeboko w rowie mariańskim.
- G_AME_OVER
- bywalec
jakby nawinął reno - kiedy normalność to orginał.
- G_AME_OVER
- bywalec
no i tak se stoje w tej kolejce a tam sami znajomi przychodzą i też czekają... mi przez to ciśnienie spada tak że wiem że będę musiał kupić coś na ból głowy. a aptekarz zrobi ze mnie ćpuna. no ale od kiedy się przejmowałem co myślą o mnie inni?
- G_AME_OVER
- bywalec
budowa komputerów ewoluowała na przestrzeni wieków. ergo aparatów, kamer - także.
-
- bywalec
ogólnie to studia są fajne tylko że egzamy są takie że prowadzący sami nie znają odpowiedzi na pytania które są na kolokwium czy egzaminie. nie tylko dlatego postanowiłem skończyć z nauką: dobiło mnie wpisanie w google frazy: najmniejsza jednostka czasu - polecam sprawdzić i wysunąć wnioski i jeszcze stała avogadry - to był mój koniec miłości do chemii.
\g+ame_ove{r
Tzn. chodzi o to, że poziom ci się wydaje za niski, czy docenci nie zapoznali się z programem? Pan Gowin za mało przykłada się merytorycznie, a w takim dziale jak chemia powinno być więcej kontrol z zewnątrz. Dobrze załapałam?
-
- bywalec
masz rację. ale zupełnie nie o to mi chodziło.
\g+ame_ove{r