cyberpunk

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
krms82
zaufany użytkownik

cyberpunk

Post autor: krms82 »

No hej wszyscy. Taki dylemat mam czy cyberpunk się dzieje i wszyscy o tym wiecie bo tak skonstrulowany jest człowiek ze myśli sa w glowie i można je sobie przekazywać? Czy to dopiero nadejdzie z rozwojem technologii? Czy od lat tzn od tysięcy lat może komunikować się w glowach z tym ze tego nie robi bo to bez sensu gdyż wszyscy tu sa i bylby niezły harmider gdyby każdy tak gadal z każdym? No ale przecież jak była wojna np. druga swiatowa to przecież dla zolnierzy to byłoby idealnie gdyby mogli dawac sobie znac o pozycjach wrogow w jakiś utajony kod szyfr. Ja wiem ze normalny nie jestem bo zyje z odslonieciem myśli ponad 10 lat w mniejszej lub większej remisji ale kurka czy to się dzieje czy to moja wyobraznia? w dwóch sslowach "ludzie pomocy".
coolio999
zaufany użytkownik
Status: masarzysta

Re: cyberpunk

Post autor: coolio999 »

hehhe krms ja tez mam odsloniecie ciagle sie mecze ale telepatia nie istnieje i nikt ciebie nie slyszy uwierz nie da radyy przekazac mysli tylko bog moze je znac wiem ze to maczace bo sam sie dzien w dzien mecze z mniejszym lub wiekszym nasileniem napisz do mnie na priv pogadamy moze cos wymyslimy razem
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”