Koronka do Miłosierdzia Bożego

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Koronka do Miłosierdzia Bożego

Post autor: piotrs »

Ojcze nasz Zdrowas Wierze w Boga...

Ojcze Przedwieczny, ofiaruje ci Cialo i Krew, Dusze i Bostwo najmilszego Syna Twojego, a Pana naszego Jezusa Chrystusa, na przeblaganie za grzechy nasze i calego swiata

Dla Jego bolesnej męki, miej milosierdzie dla nas i calego swiata

Świety Boze, Świety Mocny, Świety Niesmiertelny, zmilujnsie nan nami i nad calym światem (razy 3)
Awatar użytkownika
Smutny Łukasz
bywalec

Re: Koronka do Miłosierdzia Bożego

Post autor: Smutny Łukasz »

święty Jezu dlaczego przez ciebie zabito w twojej wierze 100 mln osób i wybito cała populacje indian bo nie chcieli przyjąć chrześcijaństwa, czy tak uczyłeś ludzi ?, biblia od koran niczym się nie różni i ta wiara tak samo
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

to przeczytaj biblie ewangielie to sie przekonasz czym jest kazdy chrzescijanin powinien przeczytac
a koronka to sa pioruny podoba mi sie dac wszystko o co mnie brosic beda, kazdy kto bedzie ja odmawial dostapi milosierdzia w godzine smerci, z Dzienniczka Faustyny, chociaz byl by grzesznik najzatrwaldzialszy dostapi laski z nieskonczonego milosierdzia mojego
najlepiej ja odmawiac o godzinie 15 w godzinie meki panskiej milosierdzia
lukaszbb
zaufany użytkownik

Post autor: lukaszbb »

W 2011r. odmawiałem dosyć gorliwie tę koronkę. Powstały urojenia - że świat się kończy, że prześladują mnie inni, że jestem wskrzesicielem narodu. Nie polecam, trzymać się od tej praktyki z daleka!
Awatar użytkownika
Sasek
zaufany użytkownik

Post autor: Sasek »

Ta nadmierna religijnosc w schizofrenii jest dobijajaca i irytujaca i mnie smieszy czasem. Cale szczescie, ze tego nie mam :P
:music-listening:
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

ta modlitwa to sól ktora wyszla z ziemi Polskiej przez Faustynke przed powtornym przyjciem Jezusa i koncem swiata w czasach ostatecznych dlatego trzeba blagac o milosierdzie boze
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Jestem miloscia i milosierdzem samym (DZ 1074).
Ktokolwiek bedzie ja odmawial, dostapi wielkiego milosierdzia w godzine śmierci. Kaplani beda podawac grzesznikom jako ostatnia deske ratunku; chociazby byl grzesznik najzatrwaldzialszy, jezeli raz tylko zmowi te koronke, dostapi łaski z nieskonczonego milosierdzia Mojego (Dz. 687).
Córko Moja, zachecaj dusze do odmawiania tej koronki, ktora ci podalem. Przez odmawianie tej koronki podoba Mi sie dac wszystko, o co Mnie prosic beda (Dz.1541).
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

te cytaty sa z Dzienniczka Faustyny Kowalskiej
ta modlitwa to pioruny wystarczy 2-3 min odmowic
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

trzeba dodac ze zakonnica Faustyna Kowalska zostala Świętą jej dzienniczek to rozmowy z Jezusem
Awatar użytkownika
maliana
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 8098683
Kontakt:

Post autor: maliana »

Czytałam Dzienniczek. Raz, po jakichś paru latach zaczęłam czytać drugi raz, ale mi nie szło. Może kiedyś wrócę do tej lektury.
Koronkę odmawiam od czasu do czasu. Często ksiądz zadaje mi ją jako pokutę po spowiedzi, ale odmawiam też tak, bez okazji. Jednak jakoś nie zdrowieję, mimo, że "podoba mi się przez tę koronkę dać wszystko duszy, o co prosi" czy jakoś tak. Lubię się modlić, odmawiam różaniec w intencji zmarłych z mojej rodziny, tajemnicę szczęścia, 7 modlitw św. Brygidy ku czci Krwi Pana Jezusa. I czasem koronkę.
(...)swoim aniołom dał rozkaz o tobie
aby cię strzegli na wszystkich twych drogach(...)
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”