Lęk społeczny po neuroleptykach.

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

panpanpan
bywalec

Lęk społeczny po neuroleptykach.

Post autor: panpanpan »

Mam pytanie. Czy odczuwacie po neuroleptykach zwiększenie lęku społecznego i brak pewności siebie. Neuroleptyki zwiększają mi lęki. Jak u was?
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Re: Lęk społeczny po neuroleptykach.

Post autor: hvp2 »

panpanpan pisze: sob lis 04, 2017 6:26 pm Mam pytanie. Czy odczuwacie po neuroleptykach zwiększenie lęku społecznego i brak pewności siebie. Neuroleptyki zwiększają mi lęki. Jak u was?
Jak neuroleptyki zmniejszają odczuwanie samego siebie, upośledzają czynności psychiczne, w tym emocje, motywację i inteligencję to nic dziwnego że powodują brak pewności siebie oraz lęki. To są po prostu społecznie akceptowane trucizny, które się podaje osobom psychotycznym, żeby były one spokojne, przewidywalne i nie sprawiały żadnych kłopotów swojemu otoczeniu. Jak w przysłowiu "Kto śpi ten nie grzeszy".
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Re: Lęk społeczny po neuroleptykach.

Post autor: piotrs »

skutkiem brania psychotropow sa lęki i niepokoje co jest w kazdej ulotce zmniejszajac dawke leku mozna do mozliwych mozna je zmninimalizowac ja na podtrzymujacej czasami dalej je mam a nie mowie co bylo na wiekszych dawkach
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”