Pół ręki zdrętwiała i co teraz ?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Pół ręki zdrętwiała i co teraz ?
Witam Kilka dni nie brałem ketrelu 300 mg na spanie i nagle wziąłem całe 300 mg zamiast stopniowo 100 200 300 mg i rano napiłem się mocnej kawy. Dostałem migreny a następnego dnia zdrętwiała mi połowa ręki i to odrętwienie utrzymuje się już 4 dzień nawet po odstawieniu neuroleptyków w ogóle. Proszę o pomoc nie wiem co robić ? Czy to odrętwienie zostanie na stałe ? Czy ktoś już tak miał ?
Re: Pół ręki zdrętwiała i co teraz ?
ja mam takie fotele, że jak siadam na nie to trochę tak na kolanach... i wtedy chyba dobrze krew nie pulsuje i przez chwilę mam niemal sparaliżowane kończyny, ale po kilku minutach gdy już zmienię pozycje wszystko wraca do normy... 4 dzień to bardzo niepokojące... udaj się z tym najlepiej do lekarza,albo spróbuj to rozruszać może ustąpi
może sie mylę ale słyszałem, że takie akcje to po wylewie mogę być
możliwe, że po prostu podłączą Cię do kroplówki, może coś Ci tam źle krew pompuje
może sie mylę ale słyszałem, że takie akcje to po wylewie mogę być
możliwe, że po prostu podłączą Cię do kroplówki, może coś Ci tam źle krew pompuje
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
może neurologiczne?
idź do lekarza na pewno, żeby gorzej nie było
idź do lekarza na pewno, żeby gorzej nie było
nic
Byłem u pielęgniarki zrobiła mi EKG i zmierzyła ciśnienie , jutro odwiedzę lekarza rodzinnego.
Może lepiej psychiatrze powiedzieć?
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
ja pierdziule te leki to zawsze dodatkowe problemy.Tez brałem ketrek 500mg na dzien ale nic mi nie dretwiało hehe.Wszystko jest możliwe,że od leków a kawe sobie możesz pic ile chcesz.Pozdrawiam-życzę rozwiazania problemu
Hej byłem u psychiatry i stwierdził parestezje a potem u neurologa który zlecił badanie EMG później napisze co mi się stało z ręką