Hejt stop
Moderator: moderatorzy
Re: Hejt stop
gówno aspiruje do bycia sztuką lewak natomiast do bycia myślącym
cóż z tego że myśli jak w głowie ma gówno
to i ta myśl gówno warta
nie tylko dupa lewaka biedna ale i głowa
przez głowę dupa a przez dupę głowa
cóż z tego że myśli jak w głowie ma gówno
to i ta myśl gówno warta
nie tylko dupa lewaka biedna ale i głowa
przez głowę dupa a przez dupę głowa
http://fakty.interia.pl/wywiady/news-jo ... Id,2357516
powiedzieć samozaoranie to jak nic nie powiedzieć masakra ta nowoczesna i jej posłanki posłowie
powiedzieć samozaoranie to jak nic nie powiedzieć masakra ta nowoczesna i jej posłanki posłowie
-
- bywalec
Zgodnie z tym zdefiniowałem wszystko co mówię jako sztukę - sztuką jest także określenie lewactwa zwyczajnym ścierwem - gównem które wypłynęło z rynsztoku, które zamiast być zepchnięte do szamba wybiło na wierzch.
Polecam każdemu człowiekowi wypowiadanie się w formie artystycznej - poziom należy dostosować do poziomu ocenianych form... po ludzku tylko do ludzi - do bagna z rynsztoku w ich własnym języku...
Polecam każdemu człowiekowi wypowiadanie się w formie artystycznej - poziom należy dostosować do poziomu ocenianych form... po ludzku tylko do ludzi - do bagna z rynsztoku w ich własnym języku...
więc nowoczesna to ściek lewactwa
-
- bywalec
Brak mi tutaj pewnej cenzorki - szczerze jestem zainteresowany "jej" zdaniem... chociaż po ostatnich rozmowach zacząłem powoli odnosić wrażenie, że pływanie w szambie ją stresuje i szczerze miałem nawet nadzieję, że chociaż od czasu do czasu przychodzą jej myśli do głowy jak by z tego szamba się wydostać i zacząć zmywać z siebie to ścierwo którym jest przesiąknięta... chociaż pewnie to tylko mi się wydawało - całkiem możliwe iż czerpie wielką satysfakcję z tego...
Marchewkowy wyborcza od tego gówna się odcina więc Myśle że Moi też jest tak po ludzku głupio
-
- bywalec
Szczerze mam nadzieję, że kiedyś się przebudzi ze swojego letargu - i to nie z ręką w nocniku albo zanurzona po same uszy w szambie.
Co do wyborczej - ścierwo gra tylko aby nie stracić do końca czytelników - ostatnio sprzedaż tego gówna leci systematycznie w dół...
Moi - nadużywasz pozycji moderatora - jakiś czas upłynął i takim politycznie poprawnym organizacjom jak hejt stop można dzisiaj zarzucić właśnie propagowanie nienawiści - pokazała to praktyka. Określenie "lewactwo" już się przyjęło i nie jest tak istotne, że kogokolwiek to uraża (to znaczy bardzo mi jest z tego powodu przykro ale równie przykro mi Moi z powodu Twoich poglądów - nie wiem, skąd się tacy ludzie biorą, zwłaszcza po trzeźwej ocenie tego, co się dzieje w Europie Zachodniej i sytuacji z migrantami - wszyscy wiemy o co chodzi - pisałem o tym w innym wątku).
Podsumuję: zgadzam się ze Wspaniale, czasem warto włączyć niezależne myślenie a wyłączyć Michnika połsat i tefałen i tym podobne "niezależne" media.
Pozdrawiam
PS - jak rozumiem głosujesz i stawiasz na "totalną opozycję" i KOD, mam rację?
Podsumuję: zgadzam się ze Wspaniale, czasem warto włączyć niezależne myślenie a wyłączyć Michnika połsat i tefałen i tym podobne "niezależne" media.
Pozdrawiam
PS - jak rozumiem głosujesz i stawiasz na "totalną opozycję" i KOD, mam rację?
wątek chyba nieaktualny - Moi prawdopodobnie w celach reklamowych pozakładała takie dyskusje a tymczasem ostatnio logowała się na forum w styczniu więc nie będzie miała szansy obrony swoich jedynie słusznych poglądów (albo już się przekonała, że są błędne i zwiała z forum).....