W co aktualnie gracie?
Moderator: moderatorzy
Re: W co aktualnie gracie?
Football Manager 2016
ogólnie uwielbiam managery
ogólnie uwielbiam managery
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
The Evil Within - genialne! Niby horror, ale sa elementy zrecznosciowe oraz RPG! Wciaga strasznie, ale ciezki i mroczny klimat wiec dawkuje po malu.
W WoWa na Sunwellu, warlock 27lvl
zapraszam do wspólnej gry, mój nick Kruczyszpon
zapraszam do wspólnej gry, mój nick Kruczyszpon
Ostatnio zmieniony pn wrz 04, 2017 10:45 am przez kruczy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja na przeglądarce w OGame, jak ktoś gra niech pisze priv, pogramy razem
Ja na przeglądarce w OGame, jak ktoś gra niech pisze priv, pogramy razem
- Akatosh
- zaufany użytkownik
The Elder Scrolls III: Morrowind Złota Edycja. Jest to wydanie uzupełnione o dwa obszerne dodatki Tribunal oraz Bloodmoon.
Nie wybierałem żadnej z dostepnych klas postaci, tylko stworzyłem własną samemu dobierając umiejętności główne, tak żeby było jak najbardziej optymalnie do moich potrzeb.
Nie wybierałem żadnej z dostepnych klas postaci, tylko stworzyłem własną samemu dobierając umiejętności główne, tak żeby było jak najbardziej optymalnie do moich potrzeb.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
No Man's Sky - kolejna perla! Czuje, ze bede w ta gre gral latami! Zawsze jest co robic, a grafika jest taka przecudowna, ze cieko jest sie oderwac i jeszcze ci kosmici, sa jak zywi
ahh cudo, dawno nie gralem w nic tak wspanialego, wielkiego, majestatycznego, epickiego. Dla mnie zdecydowanie gra numer jeden i odkrycie roku.
PS zeby nie bylo nie widzialem kosmitow na zywo, tylko tak je sobie wyobrazalem
PS2 gram od kilku dni i zwiedzilem zaledwie pobieznie tylko kilka planet, a ponoc jest ich kilkadziesiat tysiecy i wszystkie generowane proceduralnie, kazda z odmienna flora, fauna i ekosystemem! Zalozylem baze i zamierzam porzadnie zwiedzic planete, ktora nazwalem ojczysta, sadze, ze tak do swiat uda mi sie to, chocby w nieznacznej czesci

PS zeby nie bylo nie widzialem kosmitow na zywo, tylko tak je sobie wyobrazalem

PS2 gram od kilku dni i zwiedzilem zaledwie pobieznie tylko kilka planet, a ponoc jest ich kilkadziesiat tysiecy i wszystkie generowane proceduralnie, kazda z odmienna flora, fauna i ekosystemem! Zalozylem baze i zamierzam porzadnie zwiedzic planete, ktora nazwalem ojczysta, sadze, ze tak do swiat uda mi sie to, chocby w nieznacznej czesci

Aktualnie gram w MU Origin na Androida, jest to MMORPG, cudo. Lapek mi padl wiec to mi pozostalo, a za miesiac jak kupie nowego to popykam w NosTale, tez MMORPG 

nie gram w nic, chamstwo na kurniku mnie zniechęciło do grania tam w brydża, szukam innego miejsca na granie w brydża, płyt cd rom ani dvd rom mój system nie widzi, kurcze na razie po prostu nie gram
-
- bywalec
Hi-Octane
- bobek
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 401
steam polecam tam nie musisz miec nosników na na G2a.com można tanio gry kupić(starsze)
żyj i daj żyć innym
A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.
A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Wczoraj kupiłem batmana, klucz do steam, dwa razy taniej niż na steam, około 37 złbobek pisze: steam polecam tam nie musisz miec nosników na na G2a.com można tanio gry kupić(starsze)
Troche pograłem ale jak to w Sleeping Dogs powstrzymał mnie pierwszy boss, dwa razy już wczoraj. Jakoś nie widzę siebie w grach, nie wiem.
Muszę ogarnąć przyciski w sumie, musiałbym.

- bobek
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 401
ja niestety juz gram na najniższym poziomie, nie chce mi sie myśleć nad grami...karuna pisze: ↑sob wrz 16, 2017 8:26 pmWczoraj kupiłem batmana, klucz do steam, dwa razy taniej niż na steam, około 37 złbobek pisze: steam polecam tam nie musisz miec nosników na na G2a.com można tanio gry kupić(starsze)
Troche pograłem ale jak to w Sleeping Dogs powstrzymał mnie pierwszy boss, dwa razy już wczoraj. Jakoś nie widzę siebie w grach, nie wiem.
Muszę ogarnąć przyciski w sumie, musiałbym.
żyj i daj żyć innym
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
I dobrze, gdy maja byc przyjemnoscia i sluzyc relaksowi, a nie zeby czlowiek sie mial meczyc czy frustrowac
https://lowcygier.pl/

Polecam wam ta strone z gami, juz nigdy nie przeplacicie za zadna gre! Na stronie funkcjonuje rowniez bazar z kluczami do gier na Steam, baardzo tanio kupi sie prawie kazda gre. Jest takze kapitalne forum.karuna pisze:Wczoraj kupiłem batmana, klucz do steam, dwa razy taniej niż na steam, około 37 złbobek pisze: steam polecam tam nie musisz miec nosników na na G2a.com można tanio gry kupić(starsze)
https://lowcygier.pl/
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Darkest Dungeon - perla! Jest wyprzedaz na GOGu i do kupienia za 14zl!!!
Nawet nie wiem gdzie mi te godziny zlenialy, a juz trza isc spac
https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/d ... l-na-gogu/
Nawet nie wiem gdzie mi te godziny zlenialy, a juz trza isc spac

https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/d ... l-na-gogu/
W Wartune Hall of Heroes na androida, jest to coś w rodzaju mmorpga. Wciąga jak nie wiem co, spędzam kilka godzin dziennie z tą gierką.
Dopisek z godz. 20: rzuciłem tę gierkę
Dopisek z godz. 20: rzuciłem tę gierkę

- Kiciuś_XXL
- moderator
Na telefonie w Hills of Steel.
Kiciuś Boże ależ żeś ty dziecinny...
Kiciuś Boże ależ żeś ty dziecinny...