Szukam

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
capacita
zarejestrowany użytkownik

Szukam

Post autor: capacita »

Szukam chłopaka hmm , który ma podobne problemy jeśli znajdzie się chodz jeden dzielny to bedzie dobrze:)Mam na imię Ania 21 lat wiek nie gra zasadniczej roli czekam na odpowiedzi
Bardo
moderator
moderator

Post autor: Bardo »

Jesli pod pojeciem problemy rozmiesz schizofrenie, to mozemy porozmawiac. Od jakich 3 lat choruje, teraz mam 22.
capacita

Post autor: capacita »

Bardo pisze:Jesli pod pojeciem problemy rozmiesz schizofrenie, to mozemy porozmawiac. Od jakich 3 lat choruje, teraz mam 22.
tak rozumiem schizofrenie jesteem z łódziichętnie z toba porozmawiam moje gg 3534546 chcesz tel ?502653828 miło ze się odezwałeś i ciekawe czy z łodzi jestes pozdrawiam i czekam na odpowiedzie :***
luk-beta
Kontakt:

Post autor: luk-beta »

Witaj ania.Sam szukam osób z forum z którymi móglbym pogadać.Sam też choruje od7 lat teraz mam 26 lat.Odezwe sie do ciebie na gg a sam też ci zostawię swój nómer gg jakbyś chciala kiedyś pogadać to ja zawsze chętnie też pogadam.Mój nómer gg to 7669006.Pozdrawiam i czekam na kontakt.Luk-beta.

-------------- uwaga administratora:
ależ słuchajcie, przecież wasze numery telefonów i gg są teraz widoczne DLA CAŁEGO ŚWIATA, np. dla firm komercyjnych, które zbierają adresy, etc. przecież łatwo porozumieć się prywatnie przez PM, lub email dostępny na dole każdego postu.
Piotr Beniak
bywalec
Status: Ochrona

Re: Szukam

Post autor: Piotr Beniak »

Cześć Ania. Tu Piotr. Mam 41 lat i schizofrenię. Pracuje. Wykształcenie wyższe. Mieszkam w Ozorkowie koło Łodzi. Czekam na odpis.
Piotr Beniak.
Piotr Beniak
bywalec
Status: Ochrona

Re: Szukam

Post autor: Piotr Beniak »

Cześć. Chętnie bym się z Tobą zaprzyjaznil.
Piotr Beniak.
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”