negatywne skutki shizofremi
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
negatywne skutki shizofremi
witam wszystkich na forum jestem tu nowy ...mam parę pytań... po jakim czasie leczenia znikają negatywne skutki schizofrenii mam na myśli nie moznosc myślenia ciesz kość ze skupieniem myśli i mowy ?? i jak na was dziala lek abilifly? i po jaki czasie zaczyna działać? biorę ten lek od ponad miesiąca 1 tabletke dziennie i na razie nic nie czuje czy tak powinno być ? prosze piszcie
Re: negatywne skutki shizofremi
W tej chorobie trwa to cholernie długo! To nie grypa! Miesiąc brania jakiegoś leku to tak jak noworodek. To trwa latami. Ale z czasem się przyzwyczaja i staje się nienormalnym i głupio-mądrym. Zależy od leków. Można tak dobrać leki że nikt nie zauważy choroby psychicznej. Ja mam kota od 1984! Mam 42 latka! Nikt nie wie że jestem popaprany. Pozdrawiam i życzę optymizmu i szczęścia na przekór sobie

...to be or not to be...
cieszko sie z tym zyje jeszcze na dodatek przyczepila mnie sie depra ...
mam nadzieje ze wszystko minie ...trudno sie ogarnac gdy w glowie jest pustka
i nie mozna porzadnie sie wygadac tylko pojedyncze wyrazy nie wiem jak dlugo tak wytrzymie
mam nadzieje ze wszystko minie ...trudno sie ogarnac gdy w glowie jest pustka
i nie mozna porzadnie sie wygadac tylko pojedyncze wyrazy nie wiem jak dlugo tak wytrzymie
pozdrawiam wszystkich
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Czy próbowałeś zioła dziurawca na depresję ? Mnie to trochę pomaga. Zapytaj się o dziurawca swojego lekarza.
Zbyszku dziurawiec jest dobry na depreche bo nie uzaleznia. Ale polaczenie dziurawca i neuroleptyka jest nie wskazana z tego co czytalam i co wiem. Dlatego najlepiej spytac lekarza jaki ma wplyw dziurawiec na neuroleptyki i co najlepiej brac na depreche.
....
Ostatnio zmieniony pn mar 28, 2011 8:53 am przez doppio, łącznie zmieniany 1 raz.