Szukam
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
tak rozumiem schizofrenie jesteem z łódziichętnie z toba porozmawiam moje gg 3534546 chcesz tel ?502653828 miło ze się odezwałeś i ciekawe czy z łodzi jestes pozdrawiam i czekam na odpowiedzie :***Bardo pisze:Jesli pod pojeciem problemy rozmiesz schizofrenie, to mozemy porozmawiac. Od jakich 3 lat choruje, teraz mam 22.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Kontakt:
Witaj ania.Sam szukam osób z forum z którymi móglbym pogadać.Sam też choruje od7 lat teraz mam 26 lat.Odezwe sie do ciebie na gg a sam też ci zostawię swój nómer gg jakbyś chciala kiedyś pogadać to ja zawsze chętnie też pogadam.Mój nómer gg to 7669006.Pozdrawiam i czekam na kontakt.Luk-beta.
-------------- uwaga administratora:
ależ słuchajcie, przecież wasze numery telefonów i gg są teraz widoczne DLA CAŁEGO ŚWIATA, np. dla firm komercyjnych, które zbierają adresy, etc. przecież łatwo porozumieć się prywatnie przez PM, lub email dostępny na dole każdego postu.
-------------- uwaga administratora:
ależ słuchajcie, przecież wasze numery telefonów i gg są teraz widoczne DLA CAŁEGO ŚWIATA, np. dla firm komercyjnych, które zbierają adresy, etc. przecież łatwo porozumieć się prywatnie przez PM, lub email dostępny na dole każdego postu.
-
- bywalec
- Status: Ochrona
Re: Szukam
Cześć Ania. Tu Piotr. Mam 41 lat i schizofrenię. Pracuje. Wykształcenie wyższe. Mieszkam w Ozorkowie koło Łodzi. Czekam na odpis.
Piotr Beniak.
-
- bywalec
- Status: Ochrona