Szukam przyjaźni

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Awatar użytkownika
ola333
zaufany użytkownik

Re: Szukam przyjaźni

Post autor: ola333 »

Gosica, jak facet zakocha się w Tobie to zaakceptuje Ciebie taką, jaką jesteś. Mężczyźni patrzą na wygląd, uwierz mi. Wiem na czym polega chad, ale szczerze mówiąc każda normalna kobieta ma huśtawkę nastrojów, ja ją mam niezależnie od choroby, co chwila zmieniam zdanie, ta sama rzecz lub zjawisko jednego dnia mnie irytuje, a drugiego cieszy, to takie kobiece. Także nie przejmuj się. :)
Maniek1234
zaufany użytkownik
Status: trener interpersonalny
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: Maniek1234 »

podobno rosyjscy naukowcy odkryli czego chce kobieta niestety ta juz zdarzyla zmienic zdanie. :lol:
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
Awatar użytkownika
ola333
zaufany użytkownik

Hehe taka natura kobiet :)
gosica306
zarejestrowany użytkownik

Post autor: gosica306 »

Ola333 powiem Ci, że miałam dużo znajomości i prędzej, czy później oni obchodzili. Zawsze tak było i zawsze po tym była depresja. Ja tylko raz zakończyłam znajomość taka wartościowa, ale z mężczyzną dużo starszym i bardzo długo po tym źle się z tym czułam, że go skrzywdziłam, że sprawiłam mu cierpienie. Ze mną się jakoś nikt nie szczypał. Mężczyźni potrafią być okrutni. Ja tylko nie wiem, jak oni mogą potem z tym żyć. Ale chyba zdrowy człowiek sobie inaczej radzi na poziomie emocjonalnym.
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

gosica306 pisze:Mężczyźni potrafią być okrutni.
Kobiety, które nie kochają, też.
Szczególnie, gdy są atrakcyjne i nie muszą prosić mężczyzn o miłość ;)
cezary123
zaufany użytkownik

gosica306 pisze: Ja tylko raz zakończyłam znajomość taka wartościowa, ale z mężczyzną dużo starszym i bardzo długo po tym źle się z tym czułam, że go skrzywdziłam, że sprawiłam mu cierpienie. Ze mną się jakoś nikt nie szczypał.
Niepotrzebnie źle się czułaś. Nie trzeba było zaczynać, skoro nie był atrakcyjny nad wszystkich i wszystko, ale im prędzej zakończy się tym lepiej. Po co przeciągać udawanie. Sam by odszedł nie mogąc znieść perspektywy dalszej ślepej uliczki i widma czyjegoś błędnego wyboru. W tym czasie mógł poszukać czegoś lepiej układającego się.
cezary123
zaufany użytkownik

ola333 pisze: sob sty 21, 2017 11:38 am Gosica, jak facet zakocha się w Tobie to zaakceptuje Ciebie taką, jaką jesteś. Mężczyźni patrzą na wygląd, uwierz mi.
Raczej na postać, na którą składa się wygląd, oryginalność rysów twarzy, barwę i wysokość głosu, sposób zachowania się (najlepiej jak najmilszy bez względu na wszystko), szczerość, naturalność, uczciwość i wszystkie oryginalne i niepowtarzalne cechy charakteru. Atrakcyjność własna.
Skoro ma być jedyna, to powinna też takie wrażenie wywoływać, jeżeli już nawiązuje relację z kimś i potem mieć możliwość naprawdę taką się stać. (nie zaczynać wielu procesów jednocześnie) :)
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Ty jak zwykle Cezary musisz swoje wtrącać.
cezary123
zaufany użytkownik

Chłopiec Papuśny pisze: ndz sty 22, 2017 1:41 am Ty jak zwykle Cezary musisz swoje wtrącać.
Trudno, żebym wtrącał czyjeś. :)
Awatar użytkownika
ola333
zaufany użytkownik

Właśnie Cezary do Ciebie zawsze musi należeć ostanie słowo
cezary123
zaufany użytkownik

ola333 pisze: ndz sty 22, 2017 9:27 am Właśnie Cezary do Ciebie zawsze musi należeć ostanie słowo
Nie przewiduję zamykania nikomu ust.
Na każde słowo można mi odpowiedzieć :)
cezary123
zaufany użytkownik

A poza tym przyjaźni nie zdobywa się w 5 minut. Na podstawie czegokolwiek.
Trzeba wielu lat.
gosica306
zarejestrowany użytkownik

Post autor: gosica306 »

Owszem, ale od czegoś trzeba zacząć. Krytyka nie na miejscu. Jesli szukasz np.seksu, miłości to jesteś na to ukierunkowany. Jeśli potrzebujesz przyjaciela, to takiej osoby właśnie szukasz. To raczej logiczne.
cezary123
zaufany użytkownik

gosica306 pisze: Jesli szukasz np.seksu, miłości to jesteś na to ukierunkowany. Jeśli potrzebujesz przyjaciela, to takiej osoby właśnie szukasz.
Żeby znaleźć miłość, seks czy przyjaźń, trzeba najpierw samemu to komuś dać, najlepiej bezinteresownie. A jak trafisz na przyjaciela, który chce tylko brać? Ja nie mam do tego nerwów.
Szukajcie a znajdziecie :)
Piotr Beniak
bywalec
Status: Ochrona

Post autor: Piotr Beniak »

Cześć Małgosia. Mam na imię Piotr. Mieszkam sam koło Łodzi. Mój numer telefonu 731200876. Choruje na schizofrenię. Mam 41 lat. Chętnie bym się z Tobą zaprzyjaznil.
Piotr Beniak.
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”