dziewczyny z pomorskiego
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
dziewczyny z pomorskiego
Witam czy sa tutaj dziewczyny z trójmiasta, woj .pomorskiego.? 

Re: dziewczyny z pomorskiego
dziewczyn tu bardzo mało... i w większości te co są to juz zajęte pozostaje szukać w okolicznych DPS-ach 

Tak, każda chętnie odmieni swój los i wyjdzie za mąż za bogatego, z mieszkaniem i perspektywami.
Kobiety się oburzą, ale jak trafią na swego przystojniaka to się uczepią i nie zechcą odczepić.
Kobiety się oburzą, ale jak trafią na swego przystojniaka to się uczepią i nie zechcą odczepić.

Wiem Ze dziewczyn jest mało , licze na odzew...

Wiem Ze dziewczyn jest mało , licze na odzew...

-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Myślę, że Warszawakie Słoiki mają większe szanse poderwania dziewczyny z Pomorza bo w Mazowieckim jest więcej miejsc pracy i tam dziewczyny uciekają. A chłopaki z Pomorza to chyba tylko do urlopowiczek z Wawy mogą startować.

Warszawski typ urody kobiecej jest taki sobie. Od razu widać, która dziewczyna nie jest stąd - wyróżnia się urodą.
Wejdzie człowiek do metra, tłumy kobiet i nie ma na kim oka zawiesić.
Pojedzie na południowy wschód Polski i nagle jakby coś z kobiet opadło - ożywają w piękności, subtelności i powabie, że nie wiadomo na którą patrzeć.
O dziewczynach z północy Polski nie mam jeszcze wyrobionego zdania.
Wejdzie człowiek do metra, tłumy kobiet i nie ma na kim oka zawiesić.

Pojedzie na południowy wschód Polski i nagle jakby coś z kobiet opadło - ożywają w piękności, subtelności i powabie, że nie wiadomo na którą patrzeć.
O dziewczynach z północy Polski nie mam jeszcze wyrobionego zdania.