Teoria kwasu kynureninowego
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Teoria kwasu kynureninowego
http://www.jbc.org/content/230/2/781.full.pdf
Metoda wykrywania KYNA w moczu.
W poprzednim poście pomyliłem biopertin z bitopertinem, poprawiłem pomyłkę.
Metoda wykrywania KYNA w moczu.
W poprzednim poście pomyliłem biopertin z bitopertinem, poprawiłem pomyłkę.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
A na czym opierasz to przekonanie (czy mógłbyś podać jakieś linki czy coś w tym rodzaju) ? Bo była to teza przez wiele lat propagowana przez badaczy związanych z przemysłem tytoniowym (zob. viewtopic.php?f=5&t=13146).zinnejbeczki pisze:Kolejny plus dla teorii KYNA, schizofrenicy mają mniejszą zapadalność na raka płuc w wyniku palenia papierosów.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
http://www.cma.ca/jpn/vol-37/issue-1/53
Tamto co pisałem było przed nawrotem i miałem jeszcze masę urojeń.
W tym artykule jest opisany czynnik genetyczny związany z kwasem kynureninowym.
Tamto co pisałem było przed nawrotem i miałem jeszcze masę urojeń.
W tym artykule jest opisany czynnik genetyczny związany z kwasem kynureninowym.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Wlasnie mialem okazje sobie poczytac o kwasie kyna i tak on to on jest najprawdopodobniej odpowiedzialny za objawy schizo
I'm just the man in the middle
Of a complicated plan.
No one to show me the light.
Of a complicated plan.
No one to show me the light.
Jak zbadać poziom kyna? Gdzie w jakiej klinice, laboratorium można to zrobić, jakiś lekarz zleci takie badanie (nawet praywatnie) ?
Jak inaczej potwierdzić w badaniach schizofrenie? Rezonans, tomografia mózgu? Są w ogóle w Polsce lekarze, którzy działają w ten sposób. Jak udowodnić komuś że jest chory skoro to wypiera i ma teorie spiskową w którą wierzy (tortury elektroniczne)
Jak inaczej potwierdzić w badaniach schizofrenie? Rezonans, tomografia mózgu? Są w ogóle w Polsce lekarze, którzy działają w ten sposób. Jak udowodnić komuś że jest chory skoro to wypiera i ma teorie spiskową w którą wierzy (tortury elektroniczne)