Co mi Może dolegać

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
AgaAgnieszka
bywalec
Status: Uczeń
Gadu-Gadu: Brak

Re: Co mi Może dolegać

Post autor: AgaAgnieszka »

Grażka73 pisze: pn maja 29, 2017 9:54 pm Powodzenia Agnieszko : ), daj znać co u Ciebie.
Oczywiście :)
Awatar użytkownika
AgaAgnieszka
bywalec

Newt pisze: wt maja 30, 2017 7:28 am Na miejscu Cię poobserwują i stwierdzą co Ci może dolegać. Na teście MMPI mogą wyjść różne rzeczy.
Wiem przez internet nikt nie postawi diagnozy jednak zawsze to cos.
Jak dla mnie te objawy które opisałaś i wiek, w którym się pojawiły, to nie wygląda na schizofrenię.
Ale ja nic nie mówiłam o schizofrenii. :think:
Newt
zaufany użytkownik

Post autor: Newt »

AgaAgnieszka pisze: pn maja 29, 2017 9:24 pmOn ze to psychoza ale w tescie mmpi cxy jakoś tak mialan wynik w schizofrenii 84|23
Na To Ci odpisałam, żebyś się tym testem nie przejmowała,
"My mommy always said there were no monsters. No real ones. But there are."
Awatar użytkownika
AgaAgnieszka
bywalec

Newt pisze: wt maja 30, 2017 11:47 am
AgaAgnieszka pisze: pn maja 29, 2017 9:24 pmOn ze to psychoza ale w tescie mmpi cxy jakoś tak mialan wynik w schizofrenii 84|23
Na To Ci odpisałam, żebyś się tym testem nie przejmowała,
Dziękuję : l : )
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Post autor: pawel534 »

Jak dla mnie to masz objawy schizofrenii ale to tylko moje prywatne zdanie. Najlepiej zdaj się na lekarza. Na forum nikt Cię raczej poprawnie nie zdiagnozuje.
Awatar użytkownika
AgaAgnieszka
bywalec

pawel534 pisze: wt maja 30, 2017 9:05 pm Jak dla mnie to masz objawy schizofrenii ale to tylko moje prywatne zdanie. Najlepiej zdaj się na lekarza. Na forum nikt Cię raczej poprawnie nie zdiagnozuje.
Dziękuję za wyrażenie swojego zdania. Wiem ze nikt tu mnie nie zdiagnozuje : )
Maniek1234
zaufany użytkownik
Status: trener interpersonalny
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: Maniek1234 »

no ja mam cos takiego ze mnie nienawidza ale to realne bo jestem lepszy od wielu :cry:
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
Awatar użytkownika
AgaAgnieszka
bywalec

Dziękuję wszystkim za pomoc i słowa otuchy. Wyszlam ze szpitala 7 sierpnia (przyjęli mnie 31 maja) z diagnozą Schizofrenii Paranoidalnej. Dziękuję jeszcze raz :*
Awatar użytkownika
Grażka73
zaufany użytkownik

Post autor: Grażka73 »

AgaAgnieszka pisze: czw lis 16, 2017 5:03 pm Wyszlam ze szpitala 7 sierpnia (przyjęli mnie 31 maja) z diagnozą Schizofrenii Paranoidalnej.
Jak Agnieszko się czujesz?
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Hej Agnieszko. :)
nic
Awatar użytkownika
AgaAgnieszka
bywalec

karuna pisze: pn lis 20, 2017 10:14 pm Hej Agnieszko. :)
Witam
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

Hej Aga
Awatar użytkownika
AgaAgnieszka
bywalec

danielek pisze: czw lut 08, 2018 8:42 amHej Aga
No,no cześć...
Awatar użytkownika
AgaAgnieszka
bywalec

Grażka73 pisze: pn lis 20, 2017 10:07 pm
AgaAgnieszka pisze: czw lis 16, 2017 5:03 pm Wyszlam ze szpitala 7 sierpnia (przyjęli mnie 31 maja) z diagnozą Schizofrenii Paranoidalnej.
Jak Agnieszko się czujesz?
Muszę pani powiedzieć-coraz gorzej..
Gartyfikus
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Gartyfikus »

Będzie dobrze, ja miałem podobnie, mi pomogła apra na ciało. Ale napisze o co chodzi...

Hmmm, trzeba zacząć, że psychiatria to nauka materialistyczna, a osoby mające dysharmonie psychiki, czy jak kto woli chore mogą doświadczać zjawisk duchowych. Ale o tym się nie mówi, a totalną głupotą już jest sądzić, że opętanie to choroba.
Ja mam zdiagnozowaną schizofrenię i choć niedługo idę do pracy i wracam do sił, to widziałem różne istoty, szczególnie te z mroku, byłem również atakowany, wcześniej nie miałem pojęcia o co chodzi, dopiero z biegiem lat uświadomiłem sobie, że toczy się gra światła z ciemnością. Przechodziłem przez różne iluzje umysłu, i co raz bardziej się budzę się świadomie w tym świecie. Dostrzegam rzeczywistość obiektywną, bez żadnych filtrów itd.
Dobrze jest pogadać z kimś o tym co "dręczy" z jakimś znawcą tematu, ale takim normalnym, mi pomagała zawsze modlitwa, archanioły (chodź nie wiem jak to działa), wiem, że to może zajeżdżać ezoteryką, ale jak się widzi pierwszy raz takie istoty i nie wiadomo o co im chodzi, to lepiej poprosić o pomoc.
Rozmawiałem z osobą zajmująca się duchowością i mi powiedziała, że kiedyś szpitale psychiatryczne był pełne osób na których testowano różnorakie metody, aby ich uzdrowić, a sprawy zazwyczaj dotyczył sfery duchowej i tak jest dzisiaj. Wprawne oko, co miało z tym do czynienia rozpozna czy domniemana choroba jest związaną z duchowością.
Ja odzyskuje zdrowie, mi pomogła medytacja, jedzenie jak najmniej przetworzone, trochę suple, trochę środki chemiczne zwane lekami, uwalnianie energii (nie wiem jak to fizyka kwantowa ujmuje, także nie przełożę to na język naukowy) oraz porady osób zajmujących się duchowością. Choć nie ukrywam, że to był olbrzymi wysiłek z mojej strony, aby wyjść na prostą, bo jak się widzi gościa ubranego w średniowieczny strój i krępego, a po chwili znika, to trochę ciarki przechodzą... pozdrowionka i dużo zdrowia życzę :D
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

jakie leki aga bierzesz
dlugo bylas w szpitalu
z czasem zmniejszych do podtrzymujacych 1 tabletki jak to wszystko ustanie
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

jakie leki aga bierzesz
dlugo bylas w szpitalu
Awatar użytkownika
AgaAgnieszka
bywalec

Gartyfikus pisze: czw lut 08, 2018 9:23 pm Będzie dobrze, ja miałem podobnie, mi pomogła apra na ciało. Ale napisze o co chodzi...

Hmmm, trzeba zacząć, że psychiatria to nauka materialistyczna, a osoby mające dysharmonie psychiki, czy jak kto woli chore mogą doświadczać zjawisk duchowych. Ale o tym się nie mówi, a totalną głupotą już jest sądzić, że opętanie to choroba.
Ja mam zdiagnozowaną schizofrenię i choć niedługo idę do pracy i wracam do sił, to widziałem różne istoty, szczególnie te z mroku, byłem również atakowany, wcześniej nie miałem pojęcia o co chodzi, dopiero z biegiem lat uświadomiłem sobie, że toczy się gra światła z ciemnością. Przechodziłem przez różne iluzje umysłu, i co raz bardziej się budzę się świadomie w tym świecie. Dostrzegam rzeczywistość obiektywną, bez żadnych filtrów itd.
Dobrze jest pogadać z kimś o tym co "dręczy" z jakimś znawcą tematu, ale takim normalnym, mi pomagała zawsze modlitwa, archanioły (chodź nie wiem jak to działa), wiem, że to może zajeżdżać ezoteryką, ale jak się widzi pierwszy raz takie istoty i nie wiadomo o co im chodzi, to lepiej poprosić o pomoc.
Rozmawiałem z osobą zajmująca się duchowością i mi powiedziała, że kiedyś szpitale psychiatryczne był pełne osób na których testowano różnorakie metody, aby ich uzdrowić, a sprawy zazwyczaj dotyczył sfery duchowej i tak jest dzisiaj. Wprawne oko, co miało z tym do czynienia rozpozna czy domniemana choroba jest związaną z duchowością.
Ja odzyskuje zdrowie, mi pomogła medytacja, jedzenie jak najmniej przetworzone, trochę suple, trochę środki chemiczne zwane lekami, uwalnianie energii (nie wiem jak to fizyka kwantowa ujmuje, także nie przełożę to na język naukowy) oraz porady osób zajmujących się duchowością. Choć nie ukrywam, że to był olbrzymi wysiłek z mojej strony, aby wyjść na prostą, bo jak się widzi gościa ubranego w średniowieczny strój i krępego, a po chwili znika, to trochę ciarki przechodzą... pozdrowionka i dużo zdrowia życzę :D
Ja widze np. zakonnice z pocięta twarzą..
Dziękuję również życzę zdrowia
Awatar użytkownika
AgaAgnieszka
bywalec

piotrs pisze: czw lut 08, 2018 9:35 pm jakie leki aga bierzesz
dlugo bylas w szpitalu
W szpitalu bylam od 31 maja do 7 sierpnia.
Biore rispolept i Perazin.
Awatar użytkownika
AgaAgnieszka
bywalec

AgaAgnieszka pisze: pt lut 09, 2018 4:17 pm
piotrs pisze: czw lut 08, 2018 9:35 pm jakie leki aga bierzesz
dlugo bylas w szpitalu