Czy jesteś celem? Albo czy znasz kogoś kto mówi, że jest celem?

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Czy jesteś celem? Albo czy znasz kogoś kto mówi, że jest celem?

Post autor: jakotako »

Cel to osoba prześladowana przez władzę, najprawdopodobniej przez policję
schizek
zaufany użytkownik

Re: Czy jesteś celem? Albo czy znasz kogoś kto mówi, że jest celem?

Post autor: schizek »

Mnie przesladuja kosmici :D
marchewkowy
bywalec

Post autor: marchewkowy »

VAULT7 - każdy jest celem... czytaj wikileaks...
https://wikileaks.org/ciav7p1/

Co do policji, policja nie zajmuje się takimi zadaniami...

Oficjalnie już wiadomo z dokumentów udostępnionych przez wikileaks, że wszystkie urządzenia typu "smart" są przenośnymi urządzeniami podsłuchowymi, wszystkie nowoczesne samochody wyposażone są w różnego rodzaju systemy nadzoru, nie wykluczając systemów umożliwiających przejęcie (w zależności od modelu) częściowej lub nawet pełnej kontroli nad pojazdem przez służby. Oczywiście mowa o lewackich (w rękach partii faszystowsko-komunistycznej zwanej pod nazwą "demokraci") agencjach pokroju CIA. Także dziękujcie Bogu, że wybory wygrał Trump i te dane mogą zostać upublicznione i można podjąć odpowiednie działania aby przeciwdziałać planowi lewactwa, czyli globalizacji i zaprowadzenia ogólnoświatowej dyktaturze rodem wyjętej z książki Orewll'a.

PS. Tak zdalnie sterowane mogą być również samoloty... Więc wszelkie "wypadki" i akty terroryzmu mogły być powodowane przez lewactwo, a conajmniej mogli im zapobiegać jednak się im to nie opłacało... Jak wiadomo lewactwo aby uzyskać swój cel jest skłonne do każdego posunięcia...

PPS. Te wycieki to dopiero początek... jeszcze nawet 1% nie został ujawniony... jednak gdyby ujawnić wszystko jednocześnie najprawdopodobnie skończyłoby się to masowym powstaniem i ruszeniem ludności na lewackie władze... Skala zbrodni jakich się dopuścili jest tak wielka.
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

marchewkowy pisze: czw mar 09, 2017 6:49 pm /.../

Co do policji, policja nie zajmuje się takimi zadaniami...

/.../
Ktoś się jednak na pewno zajmuje
schizek
zaufany użytkownik

Post autor: schizek »

Max cos o tym mowi

jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Ale mi chodzi o coś zupełnie innego tj. o prześladowanie konkretnego człowieka
BlindMasta
bywalec
Kontakt:

Post autor: BlindMasta »

czuje sie w tym kraju przesladowany przez prawo i policje:)
psychofototata
BlindMasta
bywalec
Kontakt:

Post autor: BlindMasta »

czuje sie w tym kraju przesladowany przez prawo i policje:) ale moze mam nawet na nich patenty, jesli jestes schizofrenikiem co najwyzej zaprowadza cie do zakladu
psychofototata
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

W jaki sposób Cię prześladują :?:
Awatar użytkownika
Chwast
zaufany użytkownik
Status: Mój kotunio filemon

Post autor: Chwast »

marchewkowy pisze: czw mar 09, 2017 6:49 pm VAULT7 - każdy jest celem... czytaj wikileaks...
Czy jest gdzies jakis artykul badz temat zbiorczy ktory by podsumowywal, najlepiej po polsku najwazniejsze rzeczy z tego ostatniego wycieku?
blablabla
marchewkowy
bywalec

Chwast pisze: pt mar 10, 2017 5:37 pm
marchewkowy pisze: czw mar 09, 2017 6:49 pm VAULT7 - każdy jest celem... czytaj wikileaks...
Czy jest gdzies jakis artykul badz temat zbiorczy ktory by podsumowywal, najlepiej po polsku najwazniejsze rzeczy z tego ostatniego wycieku?
Max Kolonko na YT wspomina, chociaż trochę miesza się w technicznych zagadnieniach (kompletnie pomijalne, zasada działania się zgadza...)

W skrócie, każdy jest podsłuchiwany, telewizory nie posiadają wyłącznika (to że wydaje się że jest wyłączony to tylko jest wyłączony wyświetlacz - nie do końca technicznie tak to działa, jest tam specjalny dodatkowy układ...) samochody wyposażone w automatyczne systemy powiadamiania są zdalnie sterowane i umożliwiają np. aktywację jednego z 4 hamulców, albo kontrolę nad elektrycznym wspomaganiem, lub przepustnicą - które obecnie są elektroniczne. Wiele tego a to dopiero początek przecieków z CIA...

Krótko mówiąc tak jak pisałem wcześniej - lewactwo to bezmózgie pacynki na sznurkach za które pociągają ich właściciele... Ci którzy zbyt dużo podskakują są eliminowani w sposób uniemożliwiający określenie czy to zamach czy zwyczajny wypadek...

Oczywiście nie należy zapominać o tym, że samoloty mają teraz systemy fly-by-wire nad którymi CIA ma pełną kontrolę - czyli jeśli WTC to nie akcja lewacka w pełni to conajmniej zostało to terrorystom umożliwione poprzez brak reakcji...

Nie wspominając o komórkach które rejestrują wszystko, systemy operacyjne nie wykluczając linuksa są pod ich kontrolą... Płyty główne wyposażone w efi bios kontrolują cały komputer niezależnie od systemu - robią to na poziomie firmware... Krótko mówiąc za wszystkie zamachy odpowiada lewactwo - i nie tylko chodzi o to, że importują tutaj terrorystów ale również pozwalając im działać (przecież przy takim nadzorze wyeliminować terrorystów to nie problem)...

Orwell 1984 nie jest książką science-fiction, jest w zasadzie książką dokumentalną i to słabą bo opisuje jedynie kilka z całych setek systemów służących kontroli i manipulacji całych społeczeństw...
Matt
moderator
moderator

Post autor: Matt »

@jakotako czujesz się prześladowany że tak się spytam delikatnie ??

A wracając do tematu to służby w sumie mogą zrobić wszystko jak mają w tym cel :)
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
lmp
zaufany użytkownik

Post autor: lmp »

marchewkowy pisze: pt mar 10, 2017 6:51 pm
Chwast pisze: pt mar 10, 2017 5:37 pm
Max Kolonko na YT wspomina, chociaż trochę miesza się w technicznych zagadnieniach (kompletnie pomijalne, zasada działania się zgadza...)

W skrócie, każdy jest podsłuchiwany, telewizory nie posiadają wyłącznika (to że wydaje się że jest wyłączony to tylko jest wyłączony wyświetlacz - nie do końca technicznie tak to działa, jest tam specjalny dodatkowy układ...) samochody wyposażone w automatyczne systemy powiadamiania są zdalnie sterowane i umożliwiają np. aktywację jednego z 4 hamulców, albo kontrolę nad elektrycznym wspomaganiem, lub przepustnicą - które obecnie są elektroniczne. Wiele tego a to dopiero początek przecieków z CIA...

Krótko mówiąc tak jak pisałem wcześniej - lewactwo to bezmózgie pacynki na sznurkach za które pociągają ich właściciele... Ci którzy zbyt dużo podskakują są eliminowani w sposób uniemożliwiający określenie czy to zamach czy zwyczajny wypadek...

Oczywiście nie należy zapominać o tym, że samoloty mają teraz systemy fly-by-wire nad którymi CIA ma pełną kontrolę - czyli jeśli WTC to nie akcja lewacka w pełni to conajmniej zostało to terrorystom umożliwione poprzez brak reakcji...

Nie wspominając o komórkach które rejestrują wszystko, systemy operacyjne nie wykluczając linuksa są pod ich kontrolą... Płyty główne wyposażone w efi bios kontrolują cały komputer niezależnie od systemu - robią to na poziomie firmware... Krótko mówiąc za wszystkie zamachy odpowiada lewactwo - i nie tylko chodzi o to, że importują tutaj terrorystów ale również pozwalając im działać (przecież przy takim nadzorze wyeliminować terrorystów to nie problem)...

Orwell 1984 nie jest książką science-fiction, jest w zasadzie książką dokumentalną i to słabą bo opisuje jedynie kilka z całych setek systemów służących kontroli i manipulacji całych społeczeństw...
jakiej definicji lewaka uzywasz?
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

wszystko jest celem
nic
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Matt pisze: pt mar 10, 2017 7:49 pm @jakotako czujesz się prześladowany że tak się spytam delikatnie ??
/.../
Tak :!:
marchewkowy
bywalec

jakotako pisze: pt mar 10, 2017 8:37 pm Tak :!:
W jaki sposób?
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Np. Taki, że doktorki na terenie całej Polski nie chcą mnie leczyć na pewne schorzenie o którym nie chcę publicznie pisać. Mam na to dowody np. w postaci sfałszowanych badań.
marchewkowy
bywalec

Próbowałeś zaskarżyć lekarza/lekarzy do izby lekarskiej? Jeśli masz badania stwierdzające dane schorzenie i jest ono ignorowane to zawsze masz taką opcję...

Gorzej jeśli jest to słowo przeciw stwierdzeniom wielu lekarzy... może idź prywatnie, a jak prywatnie to najlepiej o ile to możliwe to taki który przyjeżdża na wizyty domowe - zawsze jak jesteś na swoim terenie i ktoś odwiedza to ma poczucie że nie jest panem sytuacji i musi się wykazać, jadąc do lekarza jesteś jedynie kolejnym klientem, numerkiem w kolejce która musi szybko zlecieć...

Taka rada, nigdy nie narzekaj lekarzowi na poprzednich lekarzy, najlepiej mówić tylko to co potrzebne pomijając opinie wydane przez innych lekarzy - sugerowanie nowego lekarza opiniami innych skazuje na potwierdzenie zdania poprzedniego lekarza (solidarność zawodowa). Wiem jaki to problem znaleźć dobrego lekarza - szczególnie jeśli niezgadzasz się ze sposobami leczenia w naszym systemie medycznym...

Co do sfałszowanych badań - na czym polega ich fałsz? Masz niezależne badania które nie są zgodne? Są to wyniki badań których nie wykonali? Błędne opisy badań?
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Zaskarżyłem szpital i przegrałem ale sprawa jest teraz w Strasbourgu i może wygram.

Mam sprzeczne ze sobą wyniki badań
marchewkowy
bywalec

jakotako pisze: sob mar 11, 2017 1:45 pm Mam sprzeczne ze sobą wyniki badań
Zrobiłeś badania niezależne, bez sugerowania lekarzowi niczego?
Dodatkowo oprócz tych sprzecznych ze sobą...

Wątpię abyś był czyimś celem, zwyczajnie doświadczasz burdelu jaki panuje w służbie zdrowia a wrażenie że jesteś czyimś celem jest powodowane zawodową "solidarnością" lekarzy...

Sam miałem wiele wycieczek do lekarzy zanim udało mi się znaleźć dobrych... też nie w kwestiach psychiatrycznych - akurat szukałem neurologa - tam też strasznie ciężko o kogoś kto nie kręci businessu z firmami farmaceutycznymi...

W kwestiach psychiatrii to w ogóle szkoda gadać - wystarczy poczytać co przypisują ludziom tutaj na forum mimo iż jest kilka leków które nie mają listy skutków "ubocznych" długiej na kilometr i grożącej zniszczeniem zdrowia kompletnie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”