Czy jesteś celem? Albo czy znasz kogoś kto mówi, że jest celem?
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Czy jesteś celem? Albo czy znasz kogoś kto mówi, że jest celem?
Cel to osoba prześladowana przez władzę, najprawdopodobniej przez policję
Re: Czy jesteś celem? Albo czy znasz kogoś kto mówi, że jest celem?
Mnie przesladuja kosmici 

-
- bywalec
VAULT7 - każdy jest celem... czytaj wikileaks...
https://wikileaks.org/ciav7p1/
Co do policji, policja nie zajmuje się takimi zadaniami...
Oficjalnie już wiadomo z dokumentów udostępnionych przez wikileaks, że wszystkie urządzenia typu "smart" są przenośnymi urządzeniami podsłuchowymi, wszystkie nowoczesne samochody wyposażone są w różnego rodzaju systemy nadzoru, nie wykluczając systemów umożliwiających przejęcie (w zależności od modelu) częściowej lub nawet pełnej kontroli nad pojazdem przez służby. Oczywiście mowa o lewackich (w rękach partii faszystowsko-komunistycznej zwanej pod nazwą "demokraci") agencjach pokroju CIA. Także dziękujcie Bogu, że wybory wygrał Trump i te dane mogą zostać upublicznione i można podjąć odpowiednie działania aby przeciwdziałać planowi lewactwa, czyli globalizacji i zaprowadzenia ogólnoświatowej dyktaturze rodem wyjętej z książki Orewll'a.
PS. Tak zdalnie sterowane mogą być również samoloty... Więc wszelkie "wypadki" i akty terroryzmu mogły być powodowane przez lewactwo, a conajmniej mogli im zapobiegać jednak się im to nie opłacało... Jak wiadomo lewactwo aby uzyskać swój cel jest skłonne do każdego posunięcia...
PPS. Te wycieki to dopiero początek... jeszcze nawet 1% nie został ujawniony... jednak gdyby ujawnić wszystko jednocześnie najprawdopodobnie skończyłoby się to masowym powstaniem i ruszeniem ludności na lewackie władze... Skala zbrodni jakich się dopuścili jest tak wielka.
Oficjalnie już wiadomo z dokumentów udostępnionych przez wikileaks, że wszystkie urządzenia typu "smart" są przenośnymi urządzeniami podsłuchowymi, wszystkie nowoczesne samochody wyposażone są w różnego rodzaju systemy nadzoru, nie wykluczając systemów umożliwiających przejęcie (w zależności od modelu) częściowej lub nawet pełnej kontroli nad pojazdem przez służby. Oczywiście mowa o lewackich (w rękach partii faszystowsko-komunistycznej zwanej pod nazwą "demokraci") agencjach pokroju CIA. Także dziękujcie Bogu, że wybory wygrał Trump i te dane mogą zostać upublicznione i można podjąć odpowiednie działania aby przeciwdziałać planowi lewactwa, czyli globalizacji i zaprowadzenia ogólnoświatowej dyktaturze rodem wyjętej z książki Orewll'a.
PS. Tak zdalnie sterowane mogą być również samoloty... Więc wszelkie "wypadki" i akty terroryzmu mogły być powodowane przez lewactwo, a conajmniej mogli im zapobiegać jednak się im to nie opłacało... Jak wiadomo lewactwo aby uzyskać swój cel jest skłonne do każdego posunięcia...
PPS. Te wycieki to dopiero początek... jeszcze nawet 1% nie został ujawniony... jednak gdyby ujawnić wszystko jednocześnie najprawdopodobnie skończyłoby się to masowym powstaniem i ruszeniem ludności na lewackie władze... Skala zbrodni jakich się dopuścili jest tak wielka.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ktoś się jednak na pewno zajmujemarchewkowy pisze: ↑czw mar 09, 2017 6:49 pm /.../
/.../
Max cos o tym mowi
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ale mi chodzi o coś zupełnie innego tj. o prześladowanie konkretnego człowieka
-
- bywalec
- Kontakt:
czuje sie w tym kraju przesladowany przez prawo i policje:)
psychofototata
-
- bywalec
- Kontakt:
czuje sie w tym kraju przesladowany przez prawo i policje:) ale moze mam nawet na nich patenty, jesli jestes schizofrenikiem co najwyzej zaprowadza cie do zakladu
psychofototata
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
W jaki sposób Cię prześladują 

- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Czy jest gdzies jakis artykul badz temat zbiorczy ktory by podsumowywal, najlepiej po polsku najwazniejsze rzeczy z tego ostatniego wycieku?marchewkowy pisze: ↑czw mar 09, 2017 6:49 pm VAULT7 - każdy jest celem... czytaj wikileaks...
blablabla
-
- bywalec
Max Kolonko na YT wspomina, chociaż trochę miesza się w technicznych zagadnieniach (kompletnie pomijalne, zasada działania się zgadza...)Chwast pisze: ↑pt mar 10, 2017 5:37 pmCzy jest gdzies jakis artykul badz temat zbiorczy ktory by podsumowywal, najlepiej po polsku najwazniejsze rzeczy z tego ostatniego wycieku?marchewkowy pisze: ↑czw mar 09, 2017 6:49 pm VAULT7 - każdy jest celem... czytaj wikileaks...
W skrócie, każdy jest podsłuchiwany, telewizory nie posiadają wyłącznika (to że wydaje się że jest wyłączony to tylko jest wyłączony wyświetlacz - nie do końca technicznie tak to działa, jest tam specjalny dodatkowy układ...) samochody wyposażone w automatyczne systemy powiadamiania są zdalnie sterowane i umożliwiają np. aktywację jednego z 4 hamulców, albo kontrolę nad elektrycznym wspomaganiem, lub przepustnicą - które obecnie są elektroniczne. Wiele tego a to dopiero początek przecieków z CIA...
Krótko mówiąc tak jak pisałem wcześniej - lewactwo to bezmózgie pacynki na sznurkach za które pociągają ich właściciele... Ci którzy zbyt dużo podskakują są eliminowani w sposób uniemożliwiający określenie czy to zamach czy zwyczajny wypadek...
Oczywiście nie należy zapominać o tym, że samoloty mają teraz systemy fly-by-wire nad którymi CIA ma pełną kontrolę - czyli jeśli WTC to nie akcja lewacka w pełni to conajmniej zostało to terrorystom umożliwione poprzez brak reakcji...
Nie wspominając o komórkach które rejestrują wszystko, systemy operacyjne nie wykluczając linuksa są pod ich kontrolą... Płyty główne wyposażone w efi bios kontrolują cały komputer niezależnie od systemu - robią to na poziomie firmware... Krótko mówiąc za wszystkie zamachy odpowiada lewactwo - i nie tylko chodzi o to, że importują tutaj terrorystów ale również pozwalając im działać (przecież przy takim nadzorze wyeliminować terrorystów to nie problem)...
Orwell 1984 nie jest książką science-fiction, jest w zasadzie książką dokumentalną i to słabą bo opisuje jedynie kilka z całych setek systemów służących kontroli i manipulacji całych społeczeństw...
@jakotako czujesz się prześladowany że tak się spytam delikatnie ??
A wracając do tematu to służby w sumie mogą zrobić wszystko jak mają w tym cel
A wracając do tematu to służby w sumie mogą zrobić wszystko jak mają w tym cel

W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
jakiej definicji lewaka uzywasz?marchewkowy pisze: ↑pt mar 10, 2017 6:51 pmMax Kolonko na YT wspomina, chociaż trochę miesza się w technicznych zagadnieniach (kompletnie pomijalne, zasada działania się zgadza...)Chwast pisze: ↑pt mar 10, 2017 5:37 pmCzy jest gdzies jakis artykul badz temat zbiorczy ktory by podsumowywal, najlepiej po polsku najwazniejsze rzeczy z tego ostatniego wycieku?marchewkowy pisze: ↑czw mar 09, 2017 6:49 pm VAULT7 - każdy jest celem... czytaj wikileaks...
W skrócie, każdy jest podsłuchiwany, telewizory nie posiadają wyłącznika (to że wydaje się że jest wyłączony to tylko jest wyłączony wyświetlacz - nie do końca technicznie tak to działa, jest tam specjalny dodatkowy układ...) samochody wyposażone w automatyczne systemy powiadamiania są zdalnie sterowane i umożliwiają np. aktywację jednego z 4 hamulców, albo kontrolę nad elektrycznym wspomaganiem, lub przepustnicą - które obecnie są elektroniczne. Wiele tego a to dopiero początek przecieków z CIA...
Krótko mówiąc tak jak pisałem wcześniej - lewactwo to bezmózgie pacynki na sznurkach za które pociągają ich właściciele... Ci którzy zbyt dużo podskakują są eliminowani w sposób uniemożliwiający określenie czy to zamach czy zwyczajny wypadek...
Oczywiście nie należy zapominać o tym, że samoloty mają teraz systemy fly-by-wire nad którymi CIA ma pełną kontrolę - czyli jeśli WTC to nie akcja lewacka w pełni to conajmniej zostało to terrorystom umożliwione poprzez brak reakcji...
Nie wspominając o komórkach które rejestrują wszystko, systemy operacyjne nie wykluczając linuksa są pod ich kontrolą... Płyty główne wyposażone w efi bios kontrolują cały komputer niezależnie od systemu - robią to na poziomie firmware... Krótko mówiąc za wszystkie zamachy odpowiada lewactwo - i nie tylko chodzi o to, że importują tutaj terrorystów ale również pozwalając im działać (przecież przy takim nadzorze wyeliminować terrorystów to nie problem)...
Orwell 1984 nie jest książką science-fiction, jest w zasadzie książką dokumentalną i to słabą bo opisuje jedynie kilka z całych setek systemów służących kontroli i manipulacji całych społeczeństw...
-
- bywalec
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Np. Taki, że doktorki na terenie całej Polski nie chcą mnie leczyć na pewne schorzenie o którym nie chcę publicznie pisać. Mam na to dowody np. w postaci sfałszowanych badań.
-
- bywalec
Próbowałeś zaskarżyć lekarza/lekarzy do izby lekarskiej? Jeśli masz badania stwierdzające dane schorzenie i jest ono ignorowane to zawsze masz taką opcję...
Gorzej jeśli jest to słowo przeciw stwierdzeniom wielu lekarzy... może idź prywatnie, a jak prywatnie to najlepiej o ile to możliwe to taki który przyjeżdża na wizyty domowe - zawsze jak jesteś na swoim terenie i ktoś odwiedza to ma poczucie że nie jest panem sytuacji i musi się wykazać, jadąc do lekarza jesteś jedynie kolejnym klientem, numerkiem w kolejce która musi szybko zlecieć...
Taka rada, nigdy nie narzekaj lekarzowi na poprzednich lekarzy, najlepiej mówić tylko to co potrzebne pomijając opinie wydane przez innych lekarzy - sugerowanie nowego lekarza opiniami innych skazuje na potwierdzenie zdania poprzedniego lekarza (solidarność zawodowa). Wiem jaki to problem znaleźć dobrego lekarza - szczególnie jeśli niezgadzasz się ze sposobami leczenia w naszym systemie medycznym...
Co do sfałszowanych badań - na czym polega ich fałsz? Masz niezależne badania które nie są zgodne? Są to wyniki badań których nie wykonali? Błędne opisy badań?
Gorzej jeśli jest to słowo przeciw stwierdzeniom wielu lekarzy... może idź prywatnie, a jak prywatnie to najlepiej o ile to możliwe to taki który przyjeżdża na wizyty domowe - zawsze jak jesteś na swoim terenie i ktoś odwiedza to ma poczucie że nie jest panem sytuacji i musi się wykazać, jadąc do lekarza jesteś jedynie kolejnym klientem, numerkiem w kolejce która musi szybko zlecieć...
Taka rada, nigdy nie narzekaj lekarzowi na poprzednich lekarzy, najlepiej mówić tylko to co potrzebne pomijając opinie wydane przez innych lekarzy - sugerowanie nowego lekarza opiniami innych skazuje na potwierdzenie zdania poprzedniego lekarza (solidarność zawodowa). Wiem jaki to problem znaleźć dobrego lekarza - szczególnie jeśli niezgadzasz się ze sposobami leczenia w naszym systemie medycznym...
Co do sfałszowanych badań - na czym polega ich fałsz? Masz niezależne badania które nie są zgodne? Są to wyniki badań których nie wykonali? Błędne opisy badań?
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Zaskarżyłem szpital i przegrałem ale sprawa jest teraz w Strasbourgu i może wygram.
Mam sprzeczne ze sobą wyniki badań
Mam sprzeczne ze sobą wyniki badań
-
- bywalec
Zrobiłeś badania niezależne, bez sugerowania lekarzowi niczego?
Dodatkowo oprócz tych sprzecznych ze sobą...
Wątpię abyś był czyimś celem, zwyczajnie doświadczasz burdelu jaki panuje w służbie zdrowia a wrażenie że jesteś czyimś celem jest powodowane zawodową "solidarnością" lekarzy...
Sam miałem wiele wycieczek do lekarzy zanim udało mi się znaleźć dobrych... też nie w kwestiach psychiatrycznych - akurat szukałem neurologa - tam też strasznie ciężko o kogoś kto nie kręci businessu z firmami farmaceutycznymi...
W kwestiach psychiatrii to w ogóle szkoda gadać - wystarczy poczytać co przypisują ludziom tutaj na forum mimo iż jest kilka leków które nie mają listy skutków "ubocznych" długiej na kilometr i grożącej zniszczeniem zdrowia kompletnie...