Prawidłowa masturbacja

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Awatar użytkownika
thecgla
bywalec
Status: miłosny

Re: Prawidłowa masturbacja

Post autor: thecgla »

Ksiądz ma do tego swoje podejście i można w sumie ale z lekarzem mężczyzna już nie.

Znajdź dziewczynę i z nią gadaj o sprawach tego typu.
Miłybamm pisze: pn lut 06, 2017 7:17 pm Jeden temat do tego by wystarczył.
To jest forum z problemami psychicznymi, ty chcesz by ci ludzie mieli jeszcze problemy z seksualnością

obrzydliwe jest jeszcze to ze próbujesz robic z siebie ofiarę
Czasami nie zdajemy sobie sprawy przez chorobę z naszych błędów.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Szukałem na portalach randkowych i nie znalazłem.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Grażka73
zaufany użytkownik

Post autor: Grażka73 »

Luke nie przejmuj się, to co napisałeś jest takie ludzkie, normalne, każdy to robi, tylko mało kto o tym pisze.

http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztu ... 35872.html
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Awatar użytkownika
Grażka73
zaufany użytkownik

Post autor: Grażka73 »

LukeSkywalker pisze: pn lut 06, 2017 4:37 pm Metoda pozwala na osiągnięcie kilka razy orgazmu w czasie jednej masturbacji, ja na razie wytrenowałem dwa razy.
Ja byłam przekonana że tylko kobieta potrafi kilka razy z rzędu osiągnąć satysfakcję, piszesz serio?
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Awatar użytkownika
Miłybamm
bywalec

Post autor: Miłybamm »

Każdy :?: Używasz szklanej kuli :?:
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Tak, Grażka każdy. Kama Sutra tego uczy, wielu mistrzów z dalekiego wschodu się tego uczyło przez wiele lat.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Miłybamm
bywalec

Na dalekim wschodzie tak. Widać to po ich liczebności. Bogaty zachód wygląda blado.
Awatar użytkownika
Petruccio
zaufany użytkownik

Post autor: Petruccio »

Miłybamm pisze: pn lut 06, 2017 7:17 pmTo jest forum z problemami psychicznymi, ty chcesz by ci ludzie mieli jeszcze problemy z seksualnością
Przecież jedno z drugim może być mocno powiązane.
Obrazek
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Zygmunt Freud oparł całą swoją teorię psychologiczną na zaburzeniach seksualnych i coś w tym jest.
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Post autor: Tal »

bogdan pisze: pn lut 06, 2017 6:15 pm Dałbym bana na zachęte za wypisywanie głupich tematów.
Takiego miesięcznego, ale najwidoczniej zachowania etyczne nie są istotne dla moderacji, a Jagodowy Wilkołak, Orzeł, Iskrzak czy Nektar Leszczyny to ta sama osoba, która ma problem z własną tożsamością sądząc po częstotliwości zmiany nicków i temat ten jest tylko przyznaniem się do zaburzenia na podłożu seksualnym. Mody nie kwapią się nawet podpiąć wątku, bo Jagodowy założył już kiedyś równie irytujący temat - viewtopic.php?f=92&t=18435 ... cóż widzę, że problem się pogłębia.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Awatar użytkownika
thecgla
bywalec

arq pisze: pn lut 06, 2017 9:28 pm
bogdan pisze: pn lut 06, 2017 6:15 pm Dałbym bana na zachęte za wypisywanie głupich tematów.
Takiego miesięcznego, ale najwidoczniej zachowania etyczne nie są istotne dla moderacji, a Jagodowy Wilkołak, Orzeł, Iskrzak czy Nektar Leszczyny to ta sama osoba, która ma problem z własną tożsamością sądząc po częstotliwości zmiany nicków i temat ten jest tylko przyznaniem się do zaburzenia na podłożu seksualnym. Mody nie kwapią się nawet podpiąć wątku, bo Jagodowy założył już kiedyś równie irytujący temat - viewtopic.php?f=92&t=18435 ... cóż widzę, że problem się pogłębia.
Temat jak temat, ale żeby od razu moderować? Wolność wypowiedzi nawet w tematach TABU, swoja drogą jeśli sie powtarza masz racje. Moje zdanie jest podzielone. Niech każdy robi co chce w granicach zdrowego rozsadku. A systemy zaspokajania innych mnie nie interesują.
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Post autor: Tal »

thecgla pisze: pn lut 06, 2017 9:42 pm ..systemy zaspokajania innych mnie nie interesują.
Mnie również, dlatego autor wywlekając takie tematy publicznie, albo lubi być w centrum uwagi, albo nie do końca dobrze się z tym czuję i szuka usprawiedliwienia dla swojej żądzy. Rozumiem, że to forum dla osób zaburzonych, ale czasami jestem zdezorientowany treścią tego miejsca.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Awatar użytkownika
thecgla
bywalec

Są specjalne przeznaczone do tego fora xxx.
Awatar użytkownika
ola333
zaufany użytkownik

Post autor: ola333 »

Ja uważam że Milybamm pisze niemądre rzeczy a Luke ma rację. Od tej chwili będę czytać wszystkie jego posty bo są mądre, ciekawe i mogą być przydatne dla każdego :)
bogdan
zaufany użytkownik

Post autor: bogdan »

thecgla pisze: pn lut 06, 2017 9:42 pm
arq pisze: pn lut 06, 2017 9:28 pm
Temat jak temat, ale żeby od razu moderować? Wolność wypowiedzi nawet w tematach TABU, swoja drogą jeśli sie powtarza masz racje. Moje zdanie jest podzielone. Niech każdy robi co chce w granicach zdrowego rozsadku. A systemy zaspokajania innych mnie nie interesują.
To nie tabu, to głupoty i dyrdymały. Temat zgłoszony do moderacji i z radością poszukam pozostałych postów użytkownika do zgłoszenia. Forum musi trzymać jakiś poziom dyskusji i nie będzie tu nonsensów nt. obciąganiu napletka.
We barely remember what came before this precious moment
Choosing to be here right now
Hold on, stay inside
This body holding me, reminding me that I am not alone in
This body makes me feel eternal
All this pain is an illusion
Awatar użytkownika
ola333
zaufany użytkownik

Coś czuję, że nie znajdziesz tych użytkowników, Bogdan. To są mądre wypowiedzi człowieka myślącego zdroworozsadkowo i nie patrzącego na to czy innym użytkownikom podoba się, że porusza temat masturbacji. :P
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Napisałem PW do bogdana w tej sprawie, dostałem odpowiedź w której miałem nie poruszać innych kontrowersyjnych tematów i nie poruszałem.
Jak widać moja próba zapobiegnięciu konfliktowi nie wyszła.
Awatar użytkownika
Miłybamm
bywalec

Właściwie to nie mam nic do tematu o masturbacji o ile założony jest w odpowiednim dziale. A nie wszędzie.
Widzę jednak, że dla facetów te porady to jest wiedza bezużyteczna. Tu są faceci starsi od Luke i mają większe doświadczenie w tym zakresie, o ile to robią. Młodzik uczy starych wyjadaczy? Dwie panie są zachwycone tymi poradami. Dobrze. Niech powyciągają swe fallusy i pomęczą krasnala.
Czas skończyć z tą pruderią.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Większość mężczyzn wykonuję tę czynność czysto mechanicznie nie rozważając, że mogą z niej wyciągnąć więcej, zwróciłem uwagę na to że można inaczej z większą akceptacją samego siebie.
Awatar użytkownika
ola333
zaufany użytkownik

To prawda, przypuszczam, że wielu facetów nie wie, że można mieć orgazm bez wytrysku. Myślę, że starsi męzczyzni tego nie wiedzą bo są owladnieci przez stereotypy i dla nich wszystko, co nietypowe jest złe.
ODPOWIEDZ

Wróć do „seks a choroba”