Odpowiadam dlaczego piszę że szukam przyjaciółki przyjaciela akurat tutaj

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Kajka30
zarejestrowany użytkownik

Odpowiadam dlaczego piszę że szukam przyjaciółki przyjaciela akurat tutaj

Post autor: Kajka30 »

Wczoraj dałam posta do znajomości
że przyjaciółka,przyjaciel potrzebni Chrzanów Kraków Katowice
Ktoś się zapytał z użytkowników tego forum dlaczego daje akurat taki post na to forum,nie wiem gdzie mu odpisać,więc tu piszę
Po prostu umieściłam post na tym forum dlatego że mam schizofrenie
I jeszcze jedno to prawda jak ktoś napisał mi że rozmowa przez esemesy czy mejle to jest bez sensu
Dlatego jakby ktoś czytał ten post a jest z Małopolski,Chrzanów-Libiąż-Trzebinia.
Oraz Kraków.Wiek przyjaciółki,przyjaciela nie gra roli.
a także Śląsk Jaworzno-Katowice to niech się odezwie esemesem może pierwszy raz to ja zadzwonię mój tel:691-900
671.Czasem porozmawiamy przez telefon,a może też w przyszłości się spotkamy na żywo.
A tak w ogóle jestem Kajka.Choruję od 16 roku życia.W szpitalu byłam sześć razy.Od tamtego roku czuję się nieźle.Nie mam zabardzo znajomych do spotkań i rozmów na żywo.jest mi smutno.Jestem miła,spokojna,wesołą też mnie się zdarza być.Lubię rozmawiać z innymi.Ale ostatnio nie mam z kim.
Lubię np.czytać np.gazetę pt.Z życia wzięte.Lubię czytać kawały.Mieszkam w Balinie i tu nie mam przyjaciółek
ani przyjaciół ani znajomych.Balin jest w Małopolsce koło Chrzanowa.I Kraków i Katowice też mam blisko.
Czekam na Was Kochani,będzie mi miło !
Awatar użytkownika
w pogoni za stracony
zaufany użytkownik

Re: Odpowiadam dlaczego piszę że szukam przyjaciółki przyjaciela akurat tutaj

Post autor: w pogoni za stracony »

wydaje mi się że tu nie chodzi czy to ważne czy nie. tylko skąd to się bierze. trzeba byłoby hodować dzieci i sprawdzać je czy jak nie będzie się ich uczyło zasad same je odkryją?
BlindMasta
bywalec
Kontakt:

Re: Odpowiadam dlaczego piszę że szukam przyjaciółki przyjaciela akurat tutaj

Post autor: BlindMasta »

szukasz kogos do zwiazku??? czy przyjaciele do zwierzania lub pogadania.

Bo jak zwiazku, to ja jestem prawie 7lat z dziewczyna, ktora to poznalem.
psychofototata
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”