O czym myślisz dzisiaj ?
Moderator: moderatorzy
- PIĘKNO ZDROWIA
- zaufany użytkownik
O czym myślisz dzisiaj ?
O czym myślisz dzisiaj ? Jaki jest Twój stosunek do rzeczywistości ? Co byś zmienił/ zmieniła ?
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: O czym myślisz dzisiaj ?
mam trochę spraw na głowie, myślę też co z obiadem, mój stosunek do rzeczywistości w gruncie rzeczy się nie zmienia, a zmieniłbym coś żeby mieć więcej energii
nic
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: grafik
jak zwykle... myślę o życiu.
mam lęki, a zarazem takie, mogę powiedzieć, uspokojenie wewnętrzne. wiem już co mogę, a czego nie mogę.
za wszelką cenę staram się wyjść z izolacji. ale o to niełatwo. myślę, że najgorsze są kompleksy, niska samoocena.
dużo myślę o żonie (byłej) i córce. nie wiedzą, że choruję, muszę przed nimi grać, udawać.
co więcej... robię co mogę, żeby życie nie przepłynęło pomiędzy palcami. czytam, piszę... to mój świat.
teraz szukam też pracy (dodatkowej). staram się dobrze zagrać autoprezentację. oczywiście nic nie mówię o chorobie.
i tak to się kręci. dziwny jest ten świat...
mam lęki, a zarazem takie, mogę powiedzieć, uspokojenie wewnętrzne. wiem już co mogę, a czego nie mogę.
za wszelką cenę staram się wyjść z izolacji. ale o to niełatwo. myślę, że najgorsze są kompleksy, niska samoocena.
dużo myślę o żonie (byłej) i córce. nie wiedzą, że choruję, muszę przed nimi grać, udawać.

co więcej... robię co mogę, żeby życie nie przepłynęło pomiędzy palcami. czytam, piszę... to mój świat.
teraz szukam też pracy (dodatkowej). staram się dobrze zagrać autoprezentację. oczywiście nic nie mówię o chorobie.

i tak to się kręci. dziwny jest ten świat...
Ja mam tysiąc myśli na minutę i nie jestem w stanie powiedzieć o czym myślę.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: grafik
może ktoś opowie o tym, co miłego ostatnio go spotkało...
mi ostatnio tak jakoś beznamiętnie przepływały dni...
mi ostatnio tak jakoś beznamiętnie przepływały dni...
Już wiem, myślę o niedawnym spotkaniu z koleżanką, której dawno nie widziałem. O tym myślę krótko ale często.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."