Medytujemy i zapadamy w ciszę;)karuna pisze:nie chcę nic mówić
Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Nie poddawajcie się. Nie warto się poddawać mamy tu jeszcze sporo pracy.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Wilku masz na myśli łapanie lisów w lesie?No przestań się nad sobą tak rozczulać,bo nie mogę na to patrzeć.manshero pisze:Nie poddawajcie się. Nie warto się poddawać mamy tu jeszcze sporo pracy.
Ja wręcz przeciwnie, lubię sobie popatrzeć jak robisz z siebie durnia.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Obawiam się,że nie mówisz prawdy,a nawet jak mówisz,to kłamiesz.manshero pisze:Ja wręcz przeciwnie, lubię sobie popatrzeć jak robisz z siebie durnia.
Napisałeś to co napisałeś, bo wierzysz w to, że jesteś mądry.Tup pisze:Obawiam się,że nie mówisz prawdy,a nawet jak mówisz,to kłamiesz.manshero pisze:Ja wręcz przeciwnie, lubię sobie popatrzeć jak robisz z siebie durnia.
Tymczasem mierzysz innych swoją miarą nie będąc świadomym tego, że stałeś się ofiarą przedawkowania psychoterapii.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Nie chcąc godzić swą strzałą gniewu serc Waszych łono, niechaj odejdę w ogniu goryczy gaszony przez zimną noc samotności w obrazie żalu i udręki patrząc na zaistniałą sytuację
nic
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Dobra czas zostać biznesmenem w realu i zadbać o start dzieci.
Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Lansowano mnie na reżysera horrorów o seksie.Jednak ja wolę być jak Donald Trump. Chce inwestować,chce mieć kasę,chce mieć władzę.A inni tylko patrzą jak się nudzę.
Odstawilam leki
spiacy dzis dzien, znowu...

oj,... ja ostatnio też mam problemy ze snem....
Witajcie w klubie Nocnych Marków

Mniszek zastawił pułapkę na czacie 

- Słonecznik1
- bywalec
przyszlo mi na mysl wczoraj w pracy to nie pewno tylko mi że ludzie jeśli chcą zrobić największy skok do przodu to powinni może zacząć badać ludzki mózg .Mechanike jego działania i na tym skupiać pieniądze ale nie tak by zabijać to trudne by było ale rzeczy różne są trudne a je robią
znaczy badają ale to jest wogóle nieznany organ praktycznie chyba , troche wiadomo ale tak naprawde nie wiele ale musze sprawdzic moze sie myle
znaczy badają ale to jest wogóle nieznany organ praktycznie chyba , troche wiadomo ale tak naprawde nie wiele ale musze sprawdzic moze sie myle
Tak, to najbardziej skomplikowany układ na naszej planecie. W dodatku wytwarza świadomość w dosyć ciekawym i szerokim zakresie, zbiera i przetwarza informacje o rzeczywistości ze zmysłów, stwarza wszystkie piękne emocje, myśli, pamięć, umożliwia działanie, budowę cywilizacji. Sądzę, że zdobywanie wiedzy o mózgu należy zacząć od zgłębiania dawnej dziedziny nauki jaką jest neurologia.Słonecznik1 pisze:ludzie jeśli chcą zrobić największy skok do przodu to powinni może zacząć badać ludzki mózg

Nie biore Lekow,czuje sie OK,optics tego ze znowu mam nerwice
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zostałem oddelegowany w pracy.