Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Chcę powiedzieć że...
Jak będziesz tak zamiatał jak dupczysz,to nic z tego nie będzie.
???Tup pisze:Jak będziesz tak zamiatał jak dupczysz,to nic z tego nie będzie.

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
A takie gadanie po pijaku o codzienności.sophie pisze:???Tup pisze:Jak będziesz tak zamiatał jak dupczysz,to nic z tego nie będzie.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Mati idę na spektakl o nich w piątek:)Mati pisze:Sława Słowianom .Amen.
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
I żadnego 11 listopada nie było! To dla naiwniaków którzy myślą, że jesteśmy wolni. A to tylko kolejne pseudacke zagranie skurwesynów z rządu.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~

"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
kiedy mam siłę myśleć, to mam siłę działać, gdy nie mam siły to zaczynają się koszmary
nic
Zbyt ciasny podkoszulek zapiera dech mężczyźnie, zwłaszcza jeśli nosi go kobieta.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Kiedyś się zastanawiałem jak to jest ubierać lalki i czuję się w tym mocno niespełniony.manshero pisze:Zbyt ciasny podkoszulek zapiera dech mężczyźnie, zwłaszcza jeśli nosi go kobieta.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Proponuje przejść się do teatru lalek. Tam są róznorakie zajęcia. We Twierdzy Wrocław tak jest.Tup pisze:Kiedyś się zastanawiałem jak to jest ubierać lalki i czuję się w tym mocno niespełniony.manshero pisze:Zbyt ciasny podkoszulek zapiera dech mężczyźnie, zwłaszcza jeśli nosi go kobieta.

Cały Ty:)manshero pisze:Zbyt ciasny podkoszulek zapiera dech mężczyźnie, zwłaszcza jeśli nosi go kobieta.

Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Dostałem pierwszą i zarazem ostatnią szansę. Zabiłem do pracy. Mam nadzieję, że to się nie zwróci przeciwko mnie.
Bardzo marznę.
Robespierre i Danton skończyli na gilotynie, posłani tam przez swoich.
Stalin rozprawił się z enkawudzistami, którzy wyjątkowo sprawnie i krwawo złamali opór chłopów w ZSRR.
Członkowie SA po dokonaniu pogromu niemieckich Żydów (Kryształowa Noc) zostali wymordowani przez SS.
Każdy wściekły pies po wykonaniu roboty idzie do odstrzału.
Stalin rozprawił się z enkawudzistami, którzy wyjątkowo sprawnie i krwawo złamali opór chłopów w ZSRR.
Członkowie SA po dokonaniu pogromu niemieckich Żydów (Kryształowa Noc) zostali wymordowani przez SS.
LaDopamina
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
A co zrobić z wściekłymi samicami?jedynie wypada je wykastrować i problem zamieść pod dywan.unreal pisze:Robespierre i Danton skończyli na gilotynie, posłani tam przez swoich.
Słowo <pies> zostało użyte na określenie gatunku, a nie płci.Tup pisze:A co zrobić z wściekłymi samicami?
LaDopamina
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Nie no unreal nie domyśliłem się o co Ci chodzi z tym "psem".Może bardziej bym skojarzył "świnie".Nie, no sorry za mój brak wyobrazni.unreal pisze:Słowo <pies> zostało użyte na określenie gatunku, a nie płci.Tup pisze:A co zrobić z wściekłymi samicami?