Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Troche dziwne bo ja dopiero wszedlem przed chwila. Pogrzebanego tez chyba dzisiaj jeszcze nie bylo.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
Zalezy czego sie bac. Sa takie rzeczy ktorych trzeba a nawet nalezy sie bac. Jak sie chcesz umowic z dziewczyna to jest to ten moment ktorego nie mozna sie bac. Satanistow sie bac trzeba ale to jest strach ktory motywuje.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
http://sportowefakty.wp.pl/euro-2016/61 ... v-i-online
Dzisiaj oba mecze w tv
Oba zapowiadają się dobrze
Dzisiaj oba mecze w tv

Oba zapowiadają się dobrze

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
dzisiaj usłyszałem że zamiast fajek i energetyka po pracy lepiej mieć dziewczynę
chyba pójdę tym tropem
chyba pójdę tym tropem
nic
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Jeżeli z chłopakiem/dziewczyną zechcesz od całego świata spierdalać, i po prostu będzie ci dobrze z nim/nią, to dowiesz się że to twój człowiek, twoja druga połowa ...
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
CO za pojeby wyprowadzam się stąd. Hałasują i hałasują. Życie wśród ludzi jest nieznośne. Tępy skurwesyn z mojej ulicy kosi pole... przycinarką.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
Nie ma co sie z takiego powodu denerowac, bo szybciej ci peknie zylka w skroni niz jemu sie skonczy w przycinarce. Polecam solian, dobry film albo lorafen (nie za DUZO!!!) i zatracic sie we snie do reszty.
- Francesco
- zaufany użytkownik
Skoro można przewidzieć trajektorię lotu ziemi, słońca, podmuchu wiatru, to to samo jest z życiem. Każda rzecz, obraz przepowiada nam trajektorię lotu naszego życia, przyszłości.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
nic
Ostatnio zmieniony czw lip 07, 2016 11:55 am przez maajutka, łącznie zmieniany 1 raz.
nic
Ostatnio zmieniony czw lip 07, 2016 11:54 am przez maajutka, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz? Przecież zmniejszasz dawkę. Może jestem nie w temacie. Warto jednak patrzeć szerzej. Ważne, co dzieje się w naszym życiu. Jeśli nie pomogłem, nie odbiorę sobie życia. Nie licz na to.
nic
Ostatnio zmieniony czw lip 07, 2016 11:28 am przez maajutka, łącznie zmieniany 1 raz.
Namawiam mamę na nordic walking , dzisiaj przeglądałem na allegro oferty kijów http://allegro.pl/kijki-nordic-walking- ... 05732.html , jeszcze dziś zamawiam i po weekendzie wyganiam mamę do lasumaajutka pisze:Bylam na nordic walking godzine,Super sie czuje.

Nie wiem czy te kijki są dobre , ale na początek powinny wystarczyć
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Wszędzie jest mądrość, jest zawsze. Jest niezniszczalna, obecna w istotach niezależnie od czasu i miejsca.
Czy w Polsce, czy w mistycznym dla kogoś kraju i czasie.
Poczujmy ją.
Czy w Polsce, czy w mistycznym dla kogoś kraju i czasie.
Poczujmy ją.

nic