[youtube]JKj8Mpf7-0I[/youtube]
Moderator: moderatorzy
muszę przyznać że rozbudziłaś moją wyobraźnię i umiejętność wizualizacji, czasem wystarczy mała sugestia, żeby poruszyć tryb fantazjowania, pozdrawiam Grażka:)Grażka73 pisze:nie widziałam że jest taki dzień: bez majtek;), właśnie usłyszałam w radiu, kto świętuje:)?mogę się na razie zaliczyć do tego grona:), jeszcze piżamkę noszę.
Mariii pisze:wywalają mnie z osobistych, bo nie bywam tu ostatnio...
pięknie
Pisałam już o tym. Zablokowałam swój wątek, bo ... mało kogo interesowało co w nim piszę. Dodatkowo potrzeba kontaktu i reakcji wzbudzała we mnie duże poczucie winy - bo w końcu kim ja jestem, żeby kogokolwiek obchodzić...Bardo pisze:A jedna osoba swój dział zablokowała wcześniej z osobistych powodów.
Bardo pisze:z powodu pewnego konfliktu który ostatnio ma miejsce na forum, ludzie zaczęli się izolować i zamykać wątki
skoro mnie nie ma, to raczej i w konfliktach nie uczestniczę, chybaMariii pisze:nie bywam tu ostatnio...
Wystarczyło jednoznacznie nie stanąć po stronie jednej użytkowniczki,Mariii pisze: skoro mnie nie ma, to raczej i w konfliktach nie uczestniczę, chyba
a może się mylę...
Kiedy nie bywa się w jakimś miejscu, czy to na forum w necie,forum staje się obce
Takim ono NIGDY nie było.a miało być tak pięknie, rodzinnie i przyjacielsko
Prawda. W przeszłości mogłem się na własnej skórze przekonać,wsparcia to raczej tu się nie znajdzie już
przykre