Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
o.
Ostatnio zmieniony wt maja 24, 2016 9:56 pm przez Grażka73, łącznie zmieniany 1 raz.
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Grażka, temat robi się zbyt osobisty, żeby komentować tutaj. Może poproś o wydzielenie kawałka rozmowy i przeniesienie do osobistych?
To właściwie Twoja sprawa... ale wolałabym nie napisać publicznie czegoś, czego nie chciałabyś widzieć w ogólnie dostępnym wątku.
To właściwie Twoja sprawa... ale wolałabym nie napisać publicznie czegoś, czego nie chciałabyś widzieć w ogólnie dostępnym wątku.
Ostatnio zmieniony wt maja 24, 2016 10:11 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
masz rację sierżancie;)
Dziękuję, chyba bym się kompletnie rozkleiła, dzięki tobie się powstrzymałam:)
Dziękuję, chyba bym się kompletnie rozkleiła, dzięki tobie się powstrzymałam:)
Trzymaj sie Grazka.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
O tak trzymam sięonemanshero pisze:Trzymaj sie Grazka.

mówi się "trzymaj się ramy..." (znasz dalej?)
Nie dokanczaj Gehenna.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
Znam co dalej:), choć jest kilka wersji:)
ja pierdole, przecież będąc dystyngowaną panienką, nie stosuję brzydkich wyrazów...onemanshero pisze:Nie dokanczaj Gehenna.

gratuluję Ci Gehenno 8900 postów 

Za taka liczbe postow Gehenna powinna otrzymac jakas mila nagrode.hvp2 pisze:gratuluję Ci Gehenno 8900 postów
Czy to program 500+ czy naród postanowił się ocielić. Każdego dnia widuję jurne sztuki z wielkimi piłkami. Widząc to i takie chodzące u nogi mówię "o, pincetka".
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
- Status: Trójca
- Gadu-Gadu: 48512284
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Dzis nie mam powera.Czas mi wolno leci.
Możesz usunąć jakieś 3/4? Żebym nie czuła, że przegrywam życie...hvp2 pisze:gratuluję Ci Gehenno 8900 postów

Nie jestem pewien na 100% czy faktycznie przegrywasz życie.Gehenna pisze:Możesz usunąć jakieś 3/4? Żebym nie czuła, że przegrywam życie...hvp2 pisze:gratuluję Ci Gehenno 8900 postów
Myślę że jedynie Ci się tak wydaje
i że w jakimś momencie w przyszłości możesz swoje zdanie zmienić.
(Ale to tylko moje "gdybanie")
Więc zapytam tak:
Co byś chciała robić w życiu, żebyś nie miała uczucia, że je przegrywasz

i w ten znów sposób "błyskotliwa" odpowiedz mi znów nie wyszła
*
* uciekam z odpowiedzą zanim się zbyt prywatnie odsłonię na widok publiczny (to takie nieprzyzwoite)

* uciekam z odpowiedzą zanim się zbyt prywatnie odsłonię na widok publiczny (to takie nieprzyzwoite)
ale mnie dzieciaki miło zaskoczyły, rano robiłam śniadanie dla rodzinki, a tu stoją uśmiechnięte twarze z czekoladkami i piękną trójwymiarową kartką , po otwarciu rozwijał się piękny kwiat z ptaszkiem, ja wiem że przede wszystkim był to pomysł córki, ona to wszystko kupiła i za tym stała, wybrała dla mnie moje ulubione czekoladki z Karmello:), nawet nie wiem kiedy to zrobiła:) Miłe:)
Żeby nikt nie pomyślał że brata Domi pomniejszam, wiem że oboje się zgadali.
Żeby nikt nie pomyślał że brata Domi pomniejszam, wiem że oboje się zgadali.