Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Re: Chcę powiedzieć że...
A ja myslę, że najlepiej jest tak, bez zbędnego pierdolenia:

Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
Dobre Mati
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
-
- bywalec
Gehenna ma rację.
Nie chcę nikogo urazić, ale może tak do końca teraz nie rozumujesz rozsądnie i nie podjęłaś w pełni świadomie decyzji o zawarciu małżeństwa.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
jak byłem w kształcie psychozy to myślałem, że policjant robi ze stresu kupę raz na tydzień
wioch.pl
wioch.pl
nic
nic
Ostatnio zmieniony czw lip 07, 2016 5:09 pm przez maajutka, łącznie zmieniany 1 raz.
Więc może zamiast pracować po kilkanaście godzin, przeznacz więcej czasu na rodzinę.
Rodzina tak, ale nie za wszelką cenę.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zastanawiam się na pójściem do kina po pracy wracam ostatnio do swoich aktywności.
niedobrze mi, żołądek jakby się zakleszczył, nerwy grasują po moim ciele jak szalone.............przetrwam ten dzień, jutro może będzie lepiej:)
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
trudno cos doradzić mam problemy,które mnie dotyczą ale staram się zachować umiar w przejmowaniu,zamartwianiu.Od czasu do czasu funduje sobie relaks.Grażka73 pisze:niedobrze mi, żołądek jakby się zakleszczył, nerwy grasują po moim ciele jak szalone.............przetrwam ten dzień, jutro może będzie lepiej:)
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
- Status: Trójca
- Gadu-Gadu: 48512284
Tez tak mysle!Gehenna pisze:Walczyć o małżeństwo w ten sposób, to najgorsze co można zrobić. Już teraz macie problemy, myślisz, że jak pojawi się dzieciak to będzie lepiej?maajutka pisze:Postawilam dzis mezowi warunek ze Albo dziecko Albo rozwod
Będzie trudniej, trudniej też będzie się rozstać.
Milosc to iluzja
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony wt wrz 06, 2016 8:27 am przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Tup, ja się po prostu tak fatalnie poczułam, a komu miałabym to powiedzieć , mąż znowu by mnie opierdzielił, więc wyżaliłam się tutaj.Tup pisze: trudno cos doradzić mam problemy,które mnie dotyczą ale staram s
ię zachować umiar w przejmowaniu,zamartwianiu.Od czasu do czasu funduje sobie relaks.
Dokładnie o to chodzi że córka męczyła się dziś bardzo z chorobą, była dosyć niemiła, a jak ja zaczęłam mieć żądania jakieś, co jej bardzo nie pasowało, wykrzyczała mi że prze zemnie jest chora, wiem że to choroba i była zła, ale zabolało, ja święta nie jestem, ale żeby aż tak zła.
Już czuję się lepiej, jak wracałyśmy od lekarza wciskałam jej tyle optymizmu , że co chwilę się uśmiechała i było bardzo miło. Jak jestem sama to wtedy czasem mnie tak dopada.
Grazka nie martw sie tak czasami jest w tej chorobie ze chorzy sa niemili.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
Ja bywam miła sporadycznieonemanshero pisze:Grazka nie martw sie tak czasami jest w tej chorobie ze chorzy sa niemili.

..
To może nie być łatwe, ale ... może byłoby warto przeanalizować Wasze relacje? Może było coś w przeszłości co ciąży? Jakieś rzeczy wyparte?Dokładnie o to chodzi że córka męczyła się dziś bardzo z chorobą, była dosyć niemiła, a jak ja zaczęłam mieć żądania jakieś, co jej bardzo nie pasowało, wykrzyczała mi że prze zemnie jest chora, wiem że to choroba i była zła, ale zabolało, ja święta nie jestem, ale żeby aż tak zła.
Grażka pomyśl o własnej terapii. Może znajdziesz w niej odpowiedzi.
(Mam nadzieję, że nie uraziłam)
nie zauwazylem tego a odpowiedz dla Grazki jest zaprzeczeniem tego co napisalas.Gehenna pisze:Ja bywam miła sporadycznieonemanshero pisze:Grazka nie martw sie tak czasami jest w tej chorobie ze chorzy sa niemili.![]()
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
tzn, że jestem tak rzadko miła, że jest to niezauważalne? 

Gehenna, druga czesc zdania jest bardziej istotna a pierwsza zle zinterpretowalas.