jest mi obojętne kim jesteś, to czy czy cie polubie zalezy od tego czy ty mi to dasz odczuć.

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
noajsael
zarejestrowany użytkownik
Status: psychiatra

jest mi obojętne kim jesteś, to czy czy cie polubie zalezy od tego czy ty mi to dasz odczuć.

Post autor: noajsael »

Nie ma znaczenia, kto, co, jak, dlaczego, po prostu żebram o czyjeś zainteresowanie. Bo tylko wtedy mogę kogoś polubić. Wiec to czy cie polubie nie jest zależne ode mnie.
Gehenna
zaufany użytkownik

Re: jest mi obojętne kim jesteś, to czy czy cie polubie zalezy od tego czy ty mi to dasz odczuć.

Post autor: Gehenna »

Ja tu żebrzę już kilka lat. Skutek tego taki, że z samą sobą czuję się coraz gorzej.
Więc może sobie odpuść.
noajsael
zarejestrowany użytkownik
Status: psychiatra

Re: jest mi obojętne kim jesteś, to czy czy cie polubie zalezy od tego czy ty mi to dasz odczuć.

Post autor: noajsael »

Nie rozumiem dlaczego twój przykład mam odnieść do siebie i postąpić jak Ty powinnaś postąpić.
Gehenna
zaufany użytkownik

Post autor: Gehenna »

Ale ja nie chcę postąpić tak jak powinnam. Chcę żyć i mieć nadzieję. Możliwe, że to okrucieństwo z mojej strony albo złośliwość, przecież wielu poczułoby ulgę gdybym umarła.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

do mnie piejesz czlowieku?
Blue
bywalec

Post autor: Blue »

noajsael pisze:Nie ma znaczenia, kto, co, jak, dlaczego, po prostu żebram o czyjeś zainteresowanie. Bo tylko wtedy mogę kogoś polubić. Wiec to czy cie polubie nie jest zależne ode mnie.
Ja Ci napiszę tak, poczytaj najpierw trochę o chorobie na którą tutaj połowa choruje (bo druga połowa jest tutaj ze względu na chorobę bliskiej osoby lub po prostu z ciekawości co do samego zaburzenia) a później zastanów się nad tym jakich ludzi prosisz o zainteresowanie. :roll:
I w ogóle to skąd ten pomysł aby go szukać tutaj?
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Słonecznik1 pisze:do mnie piejesz czlowieku?
Haha,
Sen pijaka.....
nic
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”