jest mi obojętne kim jesteś, to czy czy cie polubie zalezy od tego czy ty mi to dasz odczuć.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: psychiatra
jest mi obojętne kim jesteś, to czy czy cie polubie zalezy od tego czy ty mi to dasz odczuć.
Nie ma znaczenia, kto, co, jak, dlaczego, po prostu żebram o czyjeś zainteresowanie. Bo tylko wtedy mogę kogoś polubić. Wiec to czy cie polubie nie jest zależne ode mnie.
Re: jest mi obojętne kim jesteś, to czy czy cie polubie zalezy od tego czy ty mi to dasz odczuć.
Ja tu żebrzę już kilka lat. Skutek tego taki, że z samą sobą czuję się coraz gorzej.
Więc może sobie odpuść.
Więc może sobie odpuść.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: psychiatra
Re: jest mi obojętne kim jesteś, to czy czy cie polubie zalezy od tego czy ty mi to dasz odczuć.
Nie rozumiem dlaczego twój przykład mam odnieść do siebie i postąpić jak Ty powinnaś postąpić.
Ale ja nie chcę postąpić tak jak powinnam. Chcę żyć i mieć nadzieję. Możliwe, że to okrucieństwo z mojej strony albo złośliwość, przecież wielu poczułoby ulgę gdybym umarła.
- Słonecznik1
- bywalec
do mnie piejesz czlowieku?
Ja Ci napiszę tak, poczytaj najpierw trochę o chorobie na którą tutaj połowa choruje (bo druga połowa jest tutaj ze względu na chorobę bliskiej osoby lub po prostu z ciekawości co do samego zaburzenia) a później zastanów się nad tym jakich ludzi prosisz o zainteresowanie.noajsael pisze:Nie ma znaczenia, kto, co, jak, dlaczego, po prostu żebram o czyjeś zainteresowanie. Bo tylko wtedy mogę kogoś polubić. Wiec to czy cie polubie nie jest zależne ode mnie.

I w ogóle to skąd ten pomysł aby go szukać tutaj?
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Haha,Słonecznik1 pisze:do mnie piejesz czlowieku?
Sen pijaka.....
nic