Solian 100 vs ketrel 100
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Solian 100 vs ketrel 100
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 2:31 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaufany użytkownik
Re: Solian 100 vs ketrel 100
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 2:31 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaufany użytkownik
XXX
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
tylko, że pytasz o rzeczy, na które nikt Ci nie odpowie, nie jesteśmy Tobą, ani Ty nie wiesz co z Tobą będzie...
można tylko zgadywać, czyli też lekarze nie mogą być pewni jak będziesz się czuł...
a te dawki nie są duże, przy aktywnym trybie życia, myślę, że spokojnie możesz pracować umysłowo i się dobrze skupić
powodzenia
można tylko zgadywać, czyli też lekarze nie mogą być pewni jak będziesz się czuł...
a te dawki nie są duże, przy aktywnym trybie życia, myślę, że spokojnie możesz pracować umysłowo i się dobrze skupić
trochę paradoks, co nie? ale o to chodzi, jak najmniejsze obciążenie i dobra kondycja czyli w sumie dobre samopoczuciemylovelyengland pisze:Właśnie chodzi mi o to żeby lek był na poziomie placebo i zabezpieczał mnie przed nawrotem
powodzenia
nic
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Jeśli chodzi o koncentrację i motywacje, to nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć. Jednak na pewno (znaczy w moim przypadku) Solian jest lekiem znacznie bardziej skutecznym na urojenia. Kwetiapina wobec moich chwilowych stanów pomieszania zmysłów była lekiem niewystarczającym. Pomagała też olanzapina, ale ja tego leku nie chcę brać, bo ma za dużo skutków ubocznych.
Soian w dawce 100 mg wykazuje działanie nie anty, ale prodopaminowe. Jak masz silne skłonności do urojeń, dawka 100 Solianu może Ci te stany pogłębić. Tak tylko spekuluję, naprawdę nie wiem, lekarzem nie jestem.
A setkę Solianu brałem ostatnio przez jakieś 3 miesiące i nie zmotywowała mnie jakoś bardzo, a w zasadzie w ogóle. O kant dupy te wszystkie neuroleptyki; są jak próba przyklejenia odciętej głowy plastrem. Innymi słowy, są to środki niewystarczające, aby uśmierzyć ból i bezsens życia, który odczuwacie.
Soian w dawce 100 mg wykazuje działanie nie anty, ale prodopaminowe. Jak masz silne skłonności do urojeń, dawka 100 Solianu może Ci te stany pogłębić. Tak tylko spekuluję, naprawdę nie wiem, lekarzem nie jestem.
A setkę Solianu brałem ostatnio przez jakieś 3 miesiące i nie zmotywowała mnie jakoś bardzo, a w zasadzie w ogóle. O kant dupy te wszystkie neuroleptyki; są jak próba przyklejenia odciętej głowy plastrem. Innymi słowy, są to środki niewystarczające, aby uśmierzyć ból i bezsens życia, który odczuwacie.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.