Czy to ciaza urojona???

Moderator: moderatorzy

Matylda
zarejestrowany użytkownik

Czy to ciaza urojona???

Post autor: Matylda »

Ratunku! Nie wiem juz, co myslec!! Otuz do wizyty u ginekologa jeszcze pare dni a ja swiruje z niepewnosci...postaram sie krotko opisac swoja sytuacje. Mam typowe objawy wczesnej ciazy. Ciaza jest mozliwa (chyba), bo kochalam sie z mezem w dni plodne (bez zabezpieczenia). Tylko, ze juz raz mialam urojona ciaze, jakies dwa lata temu, no i teraz juz sama nie wiem, bo moze znowu sobie uroilam. Miala ktoras z was ciaze urojona, dodam ze choruje na schizofrenie paranoidalna? Jak u was przebiegala, czy po uswiadomieniu sobie ze moga to byc tylko urojenia, objawy ciazy zniknely odrazu?
Awatar użytkownika
Grażka73
zaufany użytkownik

Re: Czy to ciaza urojona???

Post autor: Grażka73 »

Proste rozwiązanie, zrób test ciążowy i wszystko się wyjaśni.
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Błądząc Wśród Znaków
nadużywający
nadużywający

Post autor: Błądząc Wśród Znaków »

zapytaj dzieci gehenny xD
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Błądząc Wśród Znaków
nadużywający
nadużywający

Post autor: Błądząc Wśród Znaków »

ja tez kocham niektorych ludzi bez zabespieczenia, czy bede miec dzieci?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Matylda
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Matylda »

Grazka, robilam dwa razy test. Wyszly negatywne. Moja lekarka powiedziala,.ze moze byc za wczesnie na wykrycie w ten sposob ciazy i powiedziala, ze mam sie udac do ginekologa na badanie usg. Wizyte mam dopiero we wtorek ehhhhh :-(
Awatar użytkownika
Grażka73
zaufany użytkownik

Post autor: Grażka73 »

Matylda pisze:Grazka, robilam dwa razy test. Wyszly negatywne. Moja lekarka powiedziala,.ze moze byc za wczesnie na wykrycie w ten sposob ciazy i powiedziala, ze mam sie udac do ginekologa na badanie usg. Wizyte mam dopiero we wtorek ehhhhh :-(
To tylko jeszcze kilka dni, tyle wytrzymasz, daj znać jak tam.
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Awatar użytkownika
siuto
nadużywający
nadużywający

Post autor: siuto »

W szpitalach lekarki, studentki, psycholożki, pielęgniarki i sprzątaczki ruchają się z pacjentami po toaletach! Zakazu sądownego nikt nie ma i żonie cudzej można cipsko zruchać i przepierdolić jej dupsko! Zdrowy rucha zdrową, a chorzy chorują! Każda pizda chce chuja, a kutas chce do dupy wejść, albo do pizdy! Łechtaczka stwardnieje i członek się spuści na waginę! Żona jak się z mężem ruchać nie chce to da się zapłodnić innemu! Jak baba swoich dzieci nie chce wychowywać i na nie pracować to do domu dziecka je odda! Młoda cipa chce starego chuja, a stary kutas chce młodej pizdy! Jak się rozkracza kobieta to jest gotowa na penetrację!
ODPOWIEDZ

Wróć do „ciąża, macierzyństwo”