Ale jak się kiedyś zgadamy, to chętnie spróbuję tego smaku jeszcze raz, już bez soku.

Moderator: moderatorzy
Na jakimś forum piwnym czytałem że ilekroć ktoś dodaje soku do piwa to Pan Bóg uśmierca małego kotka.mei pisze:Dawno temu próbowałam. Ciekawy smak.Ale przeraziłam paru znawców piwa, bo dodawałam soku malinowego.
Podobno to profanacja.
Dobrze byłoby!mei pisze:Ale jak się kiedyś zgadamy, to chętnie spróbuję tego smaku jeszcze raz, już bez soku.
Oj, to już nie będę.hvp2 pisze:Na jakimś forum piwnym czytałem że ilekroć ktoś dodaje soku do piwa to Pan Bóg uśmierca małego kotka.mei pisze:Dawno temu próbowałam. Ciekawy smak.Ale przeraziłam paru znawców piwa, bo dodawałam soku malinowego.
Podobno to profanacja.
Jakże by inaczej.kara83 pisze:spoznione ale szczere...
Tobie też wszystkiego dobrego.Tup pisze:Do setki bedziecie skladac te zyczenia!?
Nie,nie tego juz za wiele nikt mnie nie bedzie postarzałmei pisze:Tobie też wszystkiego dobrego.Tup pisze:Do setki bedziecie skladac te zyczenia!?
lepiej nie, bo sie pomylisz, kupisz w swoim rozmiarze i sie 3 razy owine...mei pisze:Jakże by inaczej.kara83 pisze:spoznione ale szczere...A ja bym Ci podarowała coś z bielizny (może biustonosz?), ale nie wiem kiedy masz urodziny.
Nie wiem o co chodzi z plotkami.kara83 pisze:lepiej nie, bo sie pomylisz, kupisz w swoim rozmiarze i sie 3 razy owine...mei pisze:Jakże by inaczej.kara83 pisze:spoznione ale szczere...A ja bym Ci podarowała coś z bielizny (może biustonosz?), ale nie wiem kiedy masz urodziny.
a swoja droga dobrze wiedziec kto sieje ploty...
pijesz caly czas do historyjki, ktora z prawda ma tyle wpolnego co ty np. z samodzielnoscia - nic.mei pisze:Nie wiem o co chodzi z plotkami.
No trudno to sama musisz zadbac o deficyty w garderobie.
Przy takim poziomie desperacji musza byc znaczne.
Nom.szalonyFizyk pisze:no! i to sa zyczenia!
koniec tego slodkiego pierdzenia!