humor forumowiczów
Moderator: moderatorzy
Re: humor forumowiczów
[youtube]bVy7es8UXTs[/youtube]
polecam koniecznie z dźwiękiem
polecam koniecznie z dźwiękiem

To prawda

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
W Westeros się dzieją dużo ciekawsze rzeczy. 

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Mei, mężczyzna musi się golić,bo broda jest czy była modą przejściową i to bardzo, poza tym nie każdemu pasuje albo raczej mało komu. Poza tym chudzielec czy grubas nie zwróci uwagi atrakcyjnej kobiety, więc jego dobre samopoczucie pozostanie tylko tym i niczym więcej nie przekładającym się na podboje latem. Tak, wiem, to humor, lecz wiedz to
Poza tym z moich obserwacji, co podkreślę, wynika, iż w dużym stopniu kobiet same sobie fundują te atrakcje, że "muszą", "żeby". A mężczyźni tego braku lub istnienia w ogóle nie zauważają. Atrakcyjnej kobiecie dobrze będzie w starym ręczniku (lub bez) a tej mniej korona nic nie da lub bardzo niewiele. To samo się tyczy atrakcyjnych mężczyzn. Ile by przed lustrem wągrów nie wycisnął, jak włosów cienkich nie przylizał lub nie postawił, i tak będzie przezroczysty dla kobiet, zwłaszcza w towarzystwie atrakcyjnego kolegi, który rano nawet zębów nie umył. Życie jest bezlitosne 

chyba w twoim świecie
"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Marek Aureliusz.
lecz co, co, co, coAMerei pisze:chyba w twoim świecie
Ok. Przyjęłam.Wspaniale pisze:Mei, mężczyzna musi się golić,bo broda jest czy była modą przejściową i to bardzo, poza tym nie każdemu pasuje albo raczej mało komu. Poza tym chudzielec czy grubas nie zwróci uwagi atrakcyjnej kobiety, więc jego dobre samopoczucie pozostanie tylko tym i niczym więcej nie przekładającym się na podboje latem. Tak, wiem, to humor, lecz wiedz toPoza tym z moich obserwacji, co podkreślę, wynika, iż w dużym stopniu kobiet same sobie fundują te atrakcje, że "muszą", "żeby". A mężczyźni tego braku lub istnienia w ogóle nie zauważają. Atrakcyjnej kobiecie dobrze będzie w starym ręczniku (lub bez) a tej mniej korona nic nie da lub bardzo niewiele. To samo się tyczy atrakcyjnych mężczyzn. Ile by przed lustrem wągrów nie wycisnął, jak włosów cienkich nie przylizał lub nie postawił, i tak będzie przezroczysty dla kobiet, zwłaszcza w towarzystwie atrakcyjnego kolegi, który rano nawet zębów nie umył. Życie jest bezlitosne

Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- JudasHonor
- moderator
Na dziś

Piękne imię- Tekla

Piękne imię- Tekla
- Słonecznik1
- bywalec
jeszcze do aparycji powinno pasować ..
są różne głupie , czasami smieszne .
Nazwiska tak samo , mówiłem kiedyś np nauczyciel z podstawówki miał Sandgarden co w Angli by znaczyło piaskowy ogród.Trochę dziwnie ...panie piaskowy ogród wołać

są różne głupie , czasami smieszne .
Nazwiska tak samo , mówiłem kiedyś np nauczyciel z podstawówki miał Sandgarden co w Angli by znaczyło piaskowy ogród.Trochę dziwnie ...panie piaskowy ogród wołać
- JudasHonor
- moderator
@Słonecznik
Trochę gorzej z tobą ostatnio. Bierzesz leki i chodzisz do lekarza ?
Trochę gorzej z tobą ostatnio. Bierzesz leki i chodzisz do lekarza ?
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
- Słonecznik1
- bywalec
nie wiem czy gorzej czas nieie nowe zmiany teraz zamierzam odpoczuwać erio i sie nie przejmowac niczym za bardzo tylko robic proste czynnosci. Nie jest najgorzej ze mną choc mogłoby byc lepiej . Rozumiem twoje ppytanie serio bo ja tu pisze jak kopnięty może czasem . Nie jest najgorzej. Mam nadzieje że bedzie lepiej teraz troche odciąć sie trzeba ajuz ewidentnie zmienic kurs myslowy w inne strony . Narazie bogobojny letarg bez kontaktu z otoczeniem
. Narazie .

- Słonecznik1
- bywalec
dzieki Judas rodzice się mną zajmują , biore jeden lek z polecenia lekarza.
Jest biały rumak, jest królewna i królewicz.Tylko ta wysoka wieża nieco niska. Baaaajka srajka niedojebajka.

Nie wiem.... to się by chyba bardziej nadawało do działu o miłości i partnerstwie (albo o romansach).

Nie wiem.... to się by chyba bardziej nadawało do działu o miłości i partnerstwie (albo o romansach).
-
- nadużywający
tacy ludzie powinni być pozbawieni uczuć, bo nigdy ich nie zaznają. tak, gehenna?

Niby dlaczego taki wniosek? Romantyzm kuźwa romantyzm!