co okreslasz Wielka Jazdatrrt pisze:u mnie Wielka Jazda zaczeła sie podobnie.....i tyle
przemyslenia xD
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
o tusz nie wiem. po prostu duzo czytam i w encylkopedi medycznej calkiem przypadkiem natrafilem na haslo schizofreni. zaczelem dogłebniej czytac, objawy mniej wiecej sie zgadzaly, siegalem do coraz to nowych żrudel ale wszedzie znajdywalem tylko naukowe stwierdzenia. a nie wiem dokladnie co to jest Schozofrenia, jak narzie mam zauwazylem tylko te co wypisalem na poczatku topicka. Nie wiem czy powinienem traktoowac to powaznie
http://pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia
http://pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia
Better to ask a dumb question, then to not ask it and stay dumb.
Do k4 m1l
Zobaczhttp://www.psychiatria.info.pl/ znajdziesz tam ciekawe tematy i ciekawych ludzi tak jak tu czyli normalnych "nienormalnych" ludzi.

ale wszystko zalezy od mojego spojrzenia na swiat czasami mi sie wydaje ze Bog jest ze wszystko ma sens, a czasami ze to wszystko jakies dziwne i szukam tego wszystkiego przyczyny. i troche tesz prrzyznam parapsychologia mi pokrecila w glowie za duzo nie domowien jest w tym wszystkim
Najprosciej bylo by o tym nie myslec ale ja nie potrafie, kidys wierzylem ze mam jaks misje na ziemi a teraz to jusz nic nie wiem
Better to ask a dumb question, then to not ask it and stay dumb.
Tak to nie są tak dokońca niedomówienia są to po prostu jeszcze nie zbadane rzeczy i sprawy i jak zaczniesz szukać prawdy o swiecie życiu i ludziach to w pewnym momęcie zrozumiesz i zobaczysz że tylu ilu ludzi tyle prawdy o życiu tyle ile książek tyle różnych poglądów i tez i tak naprawdę pewne są tylko podstawy a reszta kto wie. Co do dziadka to nie wiem może to tak być że on jest przy tobie bo wie jak bardzo za nim tęsknisz i jak ci go brakuje. A z Bogiem i z tamtym swiatem to tak jest że nie wiadomo czy jest czy nie ma Jezus powiedział kto zboże sieje ten zboże zbiera czy coś podobnego więc rozdawaj zawsze ludziom to co masz w sobie najlepszego dostaniesz od ludzi to samo jak nie od razu to na pewno w przyszłości się to tobie zwróci I tego Tobie z całego serca życzę :lol:
Do Wiki
Widziałam tam ciekawe refleksje ludzi na temat wiary i religi nie pamiętam pod którym dokladnie z tematów ludzie mają tam ciekawe przemyślenia w tym temacie, ale to jest moje zdanie każdy ma prawo do swojego. Myślałam też o tym że K4m1l może zobaczyć tam że są jeszcze inne choroby psychiczne i też poznać te dolegliwosci. Jesli chodzi o mnie to lubie czytać różne opinie ludzi i refleksje wtedy rozszerzam swój swiatopogląd.