przemyslenia xD

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
k4m1l
bywalec

Post autor: k4m1l »

trrt pisze:u mnie Wielka Jazda zaczeła sie podobnie.....i tyle
co okreslasz Wielka Jazda
Better to ask a dumb question, then to not ask it and stay dumb.
Awatar użytkownika
Jolanta
zaufany użytkownik

Post autor: Jolanta »

No masz racje a te studja o których pisałeś są płatne i czy to są studia panstwowe czy nie. Bo wiesz jak nie panstwowe tylko jakies tam to lepiej dać sobie z takim czymś spokój szkoda kasy lepiej narazie pomęczyć się na zwykłym systemie studiów.
k4m1l
bywalec

o ile dobrz pamietam placi sie 120 za egazmin. i chyba 50 za materialy. ale naprwde kiepsko u mnie z pamiecia
Awatar użytkownika
Jolanta
zaufany użytkownik

Kiedyś coś podobnego oferowali przez dekoder Polsatu ale to nie wypaliło bo wiara się nie zgłaszała i zlikwidowali. Zresztą to nie dawało żadnych kąkretnych papierów.
k4m1l
bywalec

to dopiero nigdy nie slyszalem LOL nauka przez TV xD
trrt
zarejestrowany użytkownik

Post autor: trrt »

schiza
Awatar użytkownika
Jolanta
zaufany użytkownik

No było było i było a może nawet jest ESPK przez poczte korespondencyjny zupełny kicz
k4m1l
bywalec

xD jak mowilem Polak Potrafi
Awatar użytkownika
Jolanta
zaufany użytkownik

Do trrt

No mów bliżej "trrt" słuchamy cię co się działo
k4m1l
bywalec

ale powedzcie mi jedno czy sa jakies przyjemne strony schizofreni??
Awatar użytkownika
Jolanta
zaufany użytkownik

Czesz zobaczyć jeszcze inną taką strone?
k4m1l
bywalec

o tusz nie wiem. po prostu duzo czytam i w encylkopedi medycznej calkiem przypadkiem natrafilem na haslo schizofreni. zaczelem dogłebniej czytac, objawy mniej wiecej sie zgadzaly, siegalem do coraz to nowych żrudel ale wszedzie znajdywalem tylko naukowe stwierdzenia. a nie wiem dokladnie co to jest Schozofrenia, jak narzie mam zauwazylem tylko te co wypisalem na poczatku topicka. Nie wiem czy powinienem traktoowac to powaznie

http://pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia
Awatar użytkownika
Jolanta
zaufany użytkownik

Do k4 m1l

Zobaczhttp://www.psychiatria.info.pl/ znajdziesz tam ciekawe tematy i ciekawych ludzi tak jak tu czyli normalnych "nienormalnych" ludzi.
Awatar użytkownika
Jolanta
zaufany użytkownik

Do k4 m1l

Ide spać zajrzyj tu jeszcze kiedyś Pogadamy sobie jeszcze raz.
Awatar użytkownika
Jolanta
zaufany użytkownik

A to chyba nie pójde spać. Pójdz z tym do psyciatry on będzie wiedział czy należy to traktować poważnie a co było z tym dziadkiem.
k4m1l
bywalec

:) sporo sie dowiedzialem z tego linku:| chyba kiedy pojde do lekarza, a z dziadkiem to nie wime co to jest mam wrazenie jak jestem sam ze ktos przy mnie jest na poczatku wydawalo mi sie ze to moze dziadek tak bardzo byle do niego przywiazany struzuje przy mnie czy cos. ale ja to roznie odbieram czasami ze strachem czasami jest mi wesolo z tym. bardzo chcialbym zeby to byl dziadek

ale wszystko zalezy od mojego spojrzenia na swiat czasami mi sie wydaje ze Bog jest ze wszystko ma sens, a czasami ze to wszystko jakies dziwne i szukam tego wszystkiego przyczyny. i troche tesz prrzyznam parapsychologia mi pokrecila w glowie za duzo nie domowien jest w tym wszystkim

Najprosciej bylo by o tym nie myslec ale ja nie potrafie, kidys wierzylem ze mam jaks misje na ziemi a teraz to jusz nic nie wiem
Awatar użytkownika
Jolanta
zaufany użytkownik

Tak to nie są tak dokońca niedomówienia są to po prostu jeszcze nie zbadane rzeczy i sprawy i jak zaczniesz szukać prawdy o swiecie życiu i ludziach to w pewnym momęcie zrozumiesz i zobaczysz że tylu ilu ludzi tyle prawdy o życiu tyle ile książek tyle różnych poglądów i tez i tak naprawdę pewne są tylko podstawy a reszta kto wie. Co do dziadka to nie wiem może to tak być że on jest przy tobie bo wie jak bardzo za nim tęsknisz i jak ci go brakuje. A z Bogiem i z tamtym swiatem to tak jest że nie wiadomo czy jest czy nie ma Jezus powiedział kto zboże sieje ten zboże zbiera czy coś podobnego więc rozdawaj zawsze ludziom to co masz w sobie najlepszego dostaniesz od ludzi to samo jak nie od razu to na pewno w przyszłości się to tobie zwróci I tego Tobie z całego serca życzę :lol:
k4m1l
bywalec

xD rofl ladne przemowienie xD
ja spadam musze na 6 wstac xD
see u xD thx za miloa dyskusje:P pewnie jutro tesz sie tu zjawie:P
Awatar użytkownika
Jolanta
zaufany użytkownik

OK Kolorowych snów
Awatar użytkownika
Jolanta
zaufany użytkownik

Do Wiki

Widziałam tam ciekawe refleksje ludzi na temat wiary i religi nie pamiętam pod którym dokladnie z tematów ludzie mają tam ciekawe przemyślenia w tym temacie, ale to jest moje zdanie każdy ma prawo do swojego. Myślałam też o tym że K4m1l może zobaczyć tam że są jeszcze inne choroby psychiczne i też poznać te dolegliwosci. Jesli chodzi o mnie to lubie czytać różne opinie ludzi i refleksje wtedy rozszerzam swój swiatopogląd.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”