Wprowadzenie amisanu
Moderator: moderatorzy
Re: Wprowadzenie amisanu
Jako źródło dobrego tłuszczu. Działa tez dobrze na przemiane materi. Poza tym lepsze sa kalorie z tluszczow niz z węglowodanów:-)
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
O! Ale od tego się tyje! Może tez być szkodliwy w nadmiarze na watrobe, tak mi się wydaje.
Poczytaj jakbys miał ochote o ssaniu oleju, w internecie, jest obecnie o tym bardzo glosno - to najnowsza metoda, uzuplenia tluszcze, a w dodatku prowadzi do dogłębnego oczyszczania organizmu z toksyn, no i nie powoduje tycia. Wraz ze slina organizm przyswaja tyle ile mu potrzeba, a reszte wypluwasz wraz z toksynami.
http://agnieszkamaciag.pl/totalna-detok ... nie-oleju/
Poczytaj jakbys miał ochote o ssaniu oleju, w internecie, jest obecnie o tym bardzo glosno - to najnowsza metoda, uzuplenia tluszcze, a w dodatku prowadzi do dogłębnego oczyszczania organizmu z toksyn, no i nie powoduje tycia. Wraz ze slina organizm przyswaja tyle ile mu potrzeba, a reszte wypluwasz wraz z toksynami.
http://agnieszkamaciag.pl/totalna-detok ... nie-oleju/
Z tego co wiem to od tłuszczów sie nie tyje. Tyje sie od węglowodanów. Poczytaj o diecie tluszczowej, podobno bardzo zdrowa:)
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Czytalem, ale mi lekarz powiedział, ze może bardzo obciazac watrobe, a ja się tego bardzo boje, gdyż moja babcia zmarla na marskość wątroby, a nawet nigdy alkoholu nie pila.
Od kiedy biore Solian bardzo latwo tyje, tak wiec bardzo uważam i pilnuje teraz tego co jem. Szkoda, ze na razie nie mogę zazywac Amisanu, lekarz mi zabronil, powiedział, ze na razie jest za slaby dla mnie. A tak słodko się na nim chudlo, a i jesc można było wszystko i dowoli!
Od kiedy biore Solian bardzo latwo tyje, tak wiec bardzo uważam i pilnuje teraz tego co jem. Szkoda, ze na razie nie mogę zazywac Amisanu, lekarz mi zabronil, powiedział, ze na razie jest za slaby dla mnie. A tak słodko się na nim chudlo, a i jesc można było wszystko i dowoli!
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Żadna monodieta nie jest zdrowa. W zbilansowanej diecie potrzebne jest wszystko: i tłuszcze, i węglowodany, i inne składniki.klenos113 pisze:Z tego co wiem to od tłuszczów sie nie tyje. Tyje sie od węglowodanów. Poczytaj o diecie tluszczowej, podobno bardzo zdrowa:)
Tyje się od nadmiaru kalorii, nie od węglowodanów. Można jeść same węglowodany, a jeśli dzienna norma kalorii nie zostanie przekroczona - nie będzie się tyć.
Są jednak pewne składniki, na strawienie których nasz organizm potrzebuje więcej energii: są to białka. Jednak dieta złożona z samych białek także byłaby szkodliwa dla zdrowia.
Pozdrawiam.m.
Sa teorie i sa teorie. Tak, tyje sie od nadmiaru kalori. Tylko ile tluszczu trzeba zjesc zeby przytyc? Poza tym dieta tluszczowa zalecana jest na oczyszczenie organizmu. I mysle, ze węglowodany nie sa niezbedne w diecie. Lepszym zrodlem energii wydaja sie tluszcze.
Od jakiegoś czasu biorę 400mg rano i ostatnimi dniami jestem senny. Jakieś sugestie?
- seebek
- zaufany użytkownik
Spróbuj dawkowania 200-200-0.
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Psychicznie lepiej czuje się na 400-0-0.
Czy bierze Ktoś Solian/Amisan tylko na noc?
Ktoś pisał że bierze na noc solian tylko nie pamiętam kto chyba jojo albo jakaś inna dziewczyna.