podwyzszony testosteron:(
Moderator: moderatorzy
podwyzszony testosteron:(
Mam podwyzsszony testosteron we krwi!!!!!!Czy ktos zna jakis sposob na obnizenie tego poziomu procz diane35 bo ono nic nie daje?????????
"czy jeszcz kiedys powtorzy sie co zdarzylo sie nam...?"
Re: podwyzszony testosteron:(
Może masz to co ja czyli PCOS?anka20 pisze:Mam podwyzsszony testosteron we krwi!!!!!!Czy ktos zna jakis sposob na obnizenie tego poziomu procz diane35 bo ono nic nie daje?????????
Czuję się jak facet, ale nie widać tego po mnie tj nie łysieję i nie mam trądziku. Wydaje mi się, że Diane mi pomogło brałam 6 mies. Ale poziom testosteronu miałam w normie w czasie przerwy między lekami i chyba teraz jak biorę Zalastę, androstendion mam zawsze b wysoki.anka20 pisze:Nie mam podobno.A tez czujesz sie czasem jak facet?Bo ja czesto.I moje wlosy sa cienkie i rzadkie jak u faceta(
Brałam też Metforminę, ale jak nie masz PCOS to Ci nie pomoże. Rodzina mi zabroniła brać, że po co mam brać taką truciznę jak nie mam cukrzycy, no i niestety teraz mam 4 kilo więcej niż na Metforminie. Czuję się jak 90-kilowy potwór.anka20 pisze:Nie mam podobno.A tez czujesz sie czasem jak facet?Bo ja czesto.I moje wlosy sa cienkie i rzadkie jak u faceta(
Diane nie dla każdej kobiety jest najlepsza, nie wiem dlaczego lekarze przepisują ją masowo dziewczynom bez względu na wskazania. Spróbujcie z innymi środkami - dwa, trzy miesiące i zmieniajcie na lepsze. Hormony trzeba dobrać "na własnej skórze". Ja dawno temu brałam Restovar - ładna cera, piękne włosy i brak negatywnych reakcji ukladu pokarmowego....ale było to wieki temu 
Demeter
Fajny pomysł!!!Anonim pisze:W takim układzie, ja na twoim miejscu zacząłbym chodzić na siłownie i ćwiczył rzeźbęKulturyści biorą sterydy, żeby mieć właśnie podwyższony testosteron we krwi
A ja znowu nie mam okresu ratunku!!!
Nie wiem czy to skutek Zalasty czy mszy o uzdrowienie???
Bóg się wkurzył, że funkcjonując normalnei jeszcze o coś proszę.
Re: podwyzszony testosteron:(
Podobno mięta obniża poziom testosteronu.anka20 pisze:Mam podwyzsszony testosteron we krwi!!!!!!Czy ktos zna jakis sposob na obnizenie tego poziomu procz diane35 bo ono nic nie daje?????????
Ja swojego czasu mialem podobne wrazenie. Bedac na serdolectcie nie mialem w ogole nasienia i przez jakis czas myslalem ze to sprawka szatana. Ale uwierz mi ani szatan ani Bog nie maja tutaj nic do rzeczy. To po prostu zaburzenia hormonalne w organizmie spwodowane przyjmowaniem neuroleptykow (w moim wypadku prolaktyna w twoim pewnie testosteronFajny pomysł!!!
A ja znowu nie mam okresu ratunku!!!
Nie wiem czy to skutek Zalasty czy mszy o uzdrowienie???
Bóg się wkurzył, że funkcjonując normalnei jeszcze o coś proszę