podwyzszony testosteron:(

z wyjątkiem spraw dotyczących schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
anka20
zaufany użytkownik

podwyzszony testosteron:(

Post autor: anka20 »

Mam podwyzsszony testosteron we krwi!!!!!!Czy ktos zna jakis sposob na obnizenie tego poziomu procz diane35 bo ono nic nie daje?????????
"czy jeszcz kiedys powtorzy sie co zdarzylo sie nam...?"
Pamal
zaufany użytkownik

Re: podwyzszony testosteron:(

Post autor: Pamal »

anka20 pisze:Mam podwyzsszony testosteron we krwi!!!!!!Czy ktos zna jakis sposob na obnizenie tego poziomu procz diane35 bo ono nic nie daje?????????
Może masz to co ja czyli PCOS?
Awatar użytkownika
anka20
zaufany użytkownik

Nie mam podobno.A tez czujesz sie czasem jak facet?Bo ja czesto.I moje wlosy sa cienkie i rzadkie jak u faceta(
Pamal
zaufany użytkownik

anka20 pisze:Nie mam podobno.A tez czujesz sie czasem jak facet?Bo ja czesto.I moje wlosy sa cienkie i rzadkie jak u faceta(
Czuję się jak facet, ale nie widać tego po mnie tj nie łysieję i nie mam trądziku. Wydaje mi się, że Diane mi pomogło brałam 6 mies. Ale poziom testosteronu miałam w normie w czasie przerwy między lekami i chyba teraz jak biorę Zalastę, androstendion mam zawsze b wysoki.
Pamal
zaufany użytkownik

anka20 pisze:Nie mam podobno.A tez czujesz sie czasem jak facet?Bo ja czesto.I moje wlosy sa cienkie i rzadkie jak u faceta(
Brałam też Metforminę, ale jak nie masz PCOS to Ci nie pomoże. Rodzina mi zabroniła brać, że po co mam brać taką truciznę jak nie mam cukrzycy, no i niestety teraz mam 4 kilo więcej niż na Metforminie. Czuję się jak 90-kilowy potwór.
Awatar użytkownika
demeter
zaufany użytkownik

Post autor: demeter »

Diane nie dla każdej kobiety jest najlepsza, nie wiem dlaczego lekarze przepisują ją masowo dziewczynom bez względu na wskazania. Spróbujcie z innymi środkami - dwa, trzy miesiące i zmieniajcie na lepsze. Hormony trzeba dobrać "na własnej skórze". Ja dawno temu brałam Restovar - ładna cera, piękne włosy i brak negatywnych reakcji ukladu pokarmowego....ale było to wieki temu :wink:
Demeter
Awatar użytkownika
anka20
zaufany użytkownik

podobno leki na prostate lecza tez nadmiar testosteronu u kobiet.Czy ktoras z was to brala?
Pamal
zaufany użytkownik

anka20 pisze:podobno leki na prostate lecza tez nadmiar testosteronu u kobiet.Czy ktoras z was to brala?
Nie. Słyszłam, że na prostatę pomaga regularny seks i sok pomidorowy. Przypuszczam że to pierwsze leczy też wiele kobiecych dolegliwosci.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Leki na prostatę jak wiadomo są raczej dla mężczyzn bo kobieta nie posiada tego narządu raczej :lol:
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Chors pisze:Leki na prostatę jak wiadomo są dla mężczyzn bo kobieta nie posiada tego narządu raczej :lol:
Awatar użytkownika
jeremi
zaufany użytkownik

Post autor: jeremi »

ja słyszałem, że kobiety z podwyższonym poziomem testosteronu we krwi są lepsze w łóżku ;)
Anonim
zaufany użytkownik

Post autor: Anonim »

W takim układzie, ja na twoim miejscu zacząłbym chodzić na siłownie i ćwiczył rzeźbę :lol: Kulturyści biorą sterydy, żeby mieć właśnie podwyższony testosteron we krwi :wink:
Pamal
zaufany użytkownik

Anonim pisze:W takim układzie, ja na twoim miejscu zacząłbym chodzić na siłownie i ćwiczył rzeźbę :lol: Kulturyści biorą sterydy, żeby mieć właśnie podwyższony testosteron we krwi :wink:
Fajny pomysł!!!
A ja znowu nie mam okresu ratunku!!!
Nie wiem czy to skutek Zalasty czy mszy o uzdrowienie???
Bóg się wkurzył, że funkcjonując normalnei jeszcze o coś proszę.
Pamal
zaufany użytkownik

Re: podwyzszony testosteron:(

anka20 pisze:Mam podwyzsszony testosteron we krwi!!!!!!Czy ktos zna jakis sposob na obnizenie tego poziomu procz diane35 bo ono nic nie daje?????????
Podobno mięta obniża poziom testosteronu.
Anonim
zaufany użytkownik

Fajny pomysł!!!
A ja znowu nie mam okresu ratunku!!!
Nie wiem czy to skutek Zalasty czy mszy o uzdrowienie???
Bóg się wkurzył, że funkcjonując normalnei jeszcze o coś proszę
Ja swojego czasu mialem podobne wrazenie. Bedac na serdolectcie nie mialem w ogole nasienia i przez jakis czas myslalem ze to sprawka szatana. Ale uwierz mi ani szatan ani Bog nie maja tutaj nic do rzeczy. To po prostu zaburzenia hormonalne w organizmie spwodowane przyjmowaniem neuroleptykow (w moim wypadku prolaktyna w twoim pewnie testosteron :wink: ) Ja na twoim miejscu bym sie cieszyl, ze nie masz hipolaktemii (czy jakos tak, jak przypadku mojej kolezanki z forum). Zmienisz leki, albo z nich zrezygnujesz to miesiaczka wroci. Pozdrawiam :wink:
bbb
zaufany użytkownik

Post autor: bbb »

A kiedy brałeś Serdolect?
Anonim
zaufany użytkownik

Serdolect brałem przez pare miesiecy. Łącznie od maja do marca. Jak przeszedłem na ketler wszystko wróciło u mnie do normy.
Awatar użytkownika
x
bywalec

Post autor: x »

"najpierw jestes kobietą, potem artystką, dopiero potem schizofreniczką, a nie odwrotnie..."
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Jeśli to prawda z miętą to może być dobry pomysł.
ODPOWIEDZ

Wróć do „zdrowie”