Odbija mi...
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Odbija mi...
,
Ostatnio zmieniony wt gru 23, 2014 1:28 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
Re: Odbija mi...
U mnie schemat był podobny, tylko skończył się od czasu jak biorę leki - przestałem kasować. Na manie są dobre leki z funkcją stabilizatora nastroju, np. Abilify.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony wt gru 23, 2014 1:28 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
Słynne ostatnie słowaPiotrek007 pisze:Wszystko mam pod kontrolą i w razie czego wrócę do większej dawki.

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony wt gru 23, 2014 1:27 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
Ciężko doradzić coś w Twojej sytuacji... sam biorę leki też dość długo, będzie już kilkanaście lat ale nie narzekam
na jakieś większe skutki uboczne, widocznie mój organizm w miarę dobrze je toleruje. Obecnie jestem na Abilify.
Same tabletki to nie wszystko, warto też próbować sobie jakoś pomóc. Spotykałeś się z psychologiem? Może to by
coś dało. Fajnie, że masz pracę, aktywność zawsze jest wskazana.
Za multikonto raczej tutaj nie banujemy
Może trzymaj się jednego z nich, za pisanie głupot też jest często dyspenza,
ale warto popisać na poważnie o swoich problemach. Może wtedy znajdzie się ktoś, kto był w podobnej sytuacji i będzie
w stanie coś poradzić.
na jakieś większe skutki uboczne, widocznie mój organizm w miarę dobrze je toleruje. Obecnie jestem na Abilify.
Same tabletki to nie wszystko, warto też próbować sobie jakoś pomóc. Spotykałeś się z psychologiem? Może to by
coś dało. Fajnie, że masz pracę, aktywność zawsze jest wskazana.
Za multikonto raczej tutaj nie banujemy

ale warto popisać na poważnie o swoich problemach. Może wtedy znajdzie się ktoś, kto był w podobnej sytuacji i będzie
w stanie coś poradzić.