W sumie to mi ludzie poprawiają humor, nawet wirtualniePetruccio pisze:To dobrze, że walczysz.karuna pisze:Moja się chowa, ale nie lubię jej i nie daję jej ogólnie dojść do głosu.

Moderator: moderatorzy
W sumie to mi ludzie poprawiają humor, nawet wirtualniePetruccio pisze:To dobrze, że walczysz.karuna pisze:Moja się chowa, ale nie lubię jej i nie daję jej ogólnie dojść do głosu.
Oby znowu nie przez kobiety.someonesad pisze:Dzis (6 grudnia) moja depresja ma sie zle. Ciagle koszmary , brak sensu zycia. Dobrze, ze nie mam pistoletu bo bym sie zabil.
Eee tam. Naprawdę tak myślisz? Nie było ani jednej chwili w życiu, w której czułeś się szczęśliwy/spełniony/zadowolony? Wystarczy, że była choć jedna taka chwila, to wiadomo, że może być ich więcej. Oczywiście - możesz mnie zbić swoim doświadczeniem. Ale każdy je ma! I warto skupić się na tym, co można zmienić w danej chwili, co można zrobić lepiej.. Po co nosić ten plecak? On jest bardzo ciężki! Zrzuć go! Ale każdy z nas jest tak bardzo do niego przywiązany, że wręcz niemożliwością wydaje się go zrzucić.someonesad pisze:Cale moje zycie jest do dupy.
W jakim sensie nielegalne?someonesad pisze: Studia, ktore skonczylem okazaly sie nielegalne.
W ogóle przez kobiety nie powinno dziać się nic złego.someonesad pisze: To nie tylko przez kobiety.
Ale to był egzamin czy normalna jazda? Dużo początkujących kierowców ma pewne problemy z autem. Nie przejmuj się tym zanadto. A jak teraz to wygląda?someonesad pisze:Trzy bledy podczas 60 minut. NIe zatrzymalem sie na czerwonym, na szczescie nie bylo aut na skrzyzowaniu. Pozniej na rondzie wjechalem nie w ta ulice co trzeba. A pozniej, na koniec, ledwo zatrzymalem sie przed rondem. Chyba przez nastepne 2 dni bede moja jazda zasmucony.