rada
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: rada
w obliczu realnych problemów wiele osób (też zdrowych) reaguje bezsennością.
Co Ci doradzić? rozwiąż problemy...
to często nie jest proste a gdyby było to i ze snem nie było by sprawy
Zwiększenie dawki i wspomożenie się nasenną to moim zdaniem dobry pomysł.
Nie wiem jakiego typu to są problemy, ale może możesz o nich porozmawiać z kimś bliskim z swojego otoczenia. Poczucie, że nie jest się samemu, że można na kogoś liczyć to czasem o wiele więcej niż cała apteka psychotropów.
Co Ci doradzić? rozwiąż problemy...
to często nie jest proste a gdyby było to i ze snem nie było by sprawy
Zwiększenie dawki i wspomożenie się nasenną to moim zdaniem dobry pomysł.
Nie wiem jakiego typu to są problemy, ale może możesz o nich porozmawiać z kimś bliskim z swojego otoczenia. Poczucie, że nie jest się samemu, że można na kogoś liczyć to czasem o wiele więcej niż cała apteka psychotropów.
- Słonecznik1
- bywalec
Może za bardzo się czymś przejmujesz? . Jeśli to jest powodem to wyluzuj sobie jeśli możesz.
chillout
chillout
dzieki
chyba tak zrobie tylko ze moze mi to zajac nastepne pol rokumamuska pisze:Poradzcie mi przechodze przez mase problemow od 3 dni nie moge spac. Wczoraj wzielam leki nasenne i zwiekszylam dawke antypsychotyku. Czy cos jeszcze mozecie doradzic? nie chce zeby sie to psychoza skonczylo.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Może to przejściowe? Ja też czasami mam problemy z zaśnięciem przez kilka dni z rzędu, a potem wszystko przechodzi, jak ręka odjął.
Musisz zachowywać się ostrożnie. Starać się nie denerwować. Zachowywać podstawowe zasady higieny psychicznej.
Oby pomogło!
Pozdrawiam.m.
Musisz zachowywać się ostrożnie. Starać się nie denerwować. Zachowywać podstawowe zasady higieny psychicznej.
Oby pomogło!
Pozdrawiam.m.