Pogadaj ze swoim lekarzem może to kwestia doboru odpowiedniego leku.mateuzs pisze:0d 8 lat biore leki wieczorem ale one powodóją tylko sennosc no i teraz od niedawna rano na pobudzenie ,według mnie leki nie pomagały nie pomagają i nie pomogą ale biore bo wiem że tak trzeba
z prochu powstałeś i w proch się obrócisz
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Moja schizofrenia do oceny.
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
W pewnym sensie i tak masz już teraz piekło a ty byś chciał jeszcze iść do piekła ?mateuzs pisze:Liczyłem na to że mnie pocieszycie że nie pójde do piekła
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 9:14 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
A może jakaś terapia zajęciowa .. próbowałeś coś takiego ?
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 9:14 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
- Słonecznik1
- bywalec
to ja ci powiem że oceną nie zawracaj sobie głowy bo będzie pewnie taka jakie były twoje możliwości . A ty znasz je lepiej niż ktoś inny. Wiesz o co mi chodzi? ludzie są różni , marzyciele pewnie także.
Tak mówię żebyś nie zawracał głowy , sam sobie czasem zadaje to pytanie
o marzenia .
a po za tym jeśli jesteś chory to jesteś w sumie też w jakiś sposób usprawiedliwiony. Po prostu taki jesteś.
Taka jest twoja natura , nikomu w sumie krzywdy nie robisz jakby cię tak zostawić samemu czy z kimś.
Prawda? więc odpowiedź jaka może być? w sumie mi wychodzi chyba plus.
Ale pewnie jeszcze także zależy od pewnych innych rzeczy jaki jesteś np. w stosunku do ludzi ,czy służysz pomocą jeśli potrafisz i możesz . No i tyle w sumie chyba.
Tak mówię żebyś nie zawracał głowy , sam sobie czasem zadaje to pytanie

a po za tym jeśli jesteś chory to jesteś w sumie też w jakiś sposób usprawiedliwiony. Po prostu taki jesteś.
Taka jest twoja natura , nikomu w sumie krzywdy nie robisz jakby cię tak zostawić samemu czy z kimś.
Prawda? więc odpowiedź jaka może być? w sumie mi wychodzi chyba plus.
Ale pewnie jeszcze także zależy od pewnych innych rzeczy jaki jesteś np. w stosunku do ludzi ,czy służysz pomocą jeśli potrafisz i możesz . No i tyle w sumie chyba.
- Słonecznik1
- bywalec
Marzenia też się pewnie z nikąd nie biorą . A jakie to są marzenia powiedz Mateusz? Bo tu chyba leży sedno co nie ..Masz jakiś cel , coś co byś chciał osiągnąć ? a jeśli nie masz to dla czego i czy czujesz się tym pokrzywdzony bo to samo w sobie jest złe że nikt ci nic nie pokazał. To jeszcze pewnie nie tak szybko do oceny twojej.O czym marzysz?
- Słonecznik1
- bywalec
Powiedz jak to się stało że zmieniło się twoje podejście do wiary. Co się takiego wydarzyło.Bo wspominałeś.
a ,,marzysz,, za darmo czy za pieniądze w sensie coś sobie kupujesz? bo z cudzysłów jest to wzięte.Więc tak się pytam.
a ,,marzysz,, za darmo czy za pieniądze w sensie coś sobie kupujesz? bo z cudzysłów jest to wzięte.Więc tak się pytam.
- Słonecznik1
- bywalec
choć Mateuszu mi osobiście się wydaje że jesteś kolegą z mojej byłej pracy który się o mnie martwi...
, może to śmieszne... . Pomijając fakty z twego życia które są inne niż z mojego to spora część pasuje a niektóre rzeczy się pokrywają , ale mogę się mylić . Tamten kolega z byłej pracy też ma na imię imię Mateusz i go lubię w sumie mimo tego że także pewnie nie jest idealny ..

- Słonecznik1
- bywalec
jeśli to ty Mateusz to pioseneczka , a jeśli nie to sorka i tematu nie było..
- Słonecznik1
- bywalec
jak chcesz to odpowiedz czy się myle? 

Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 9:13 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
- Słonecznik1
- bywalec
ale i trzeba czuć się sobą i swojsko. A co jak człowiek tego nie czuje?? nie ma nic bez przyczyny , Sam nie wiem jak jest i dlatego mam nadzieję że czas mi pomoże jak i tobie...
- Słonecznik1
- bywalec
a jeśli to ty i myślisz że jesteś w stanie w pełni obiektywnie podjąć ocenę mojej osoby to zapewniam cię że tego nie potrafisz bo nie wiesz o mnie wszystkiego.Ale doceniam twoje chęci jeśli to ty...
i tyle.

- Słonecznik1
- bywalec
choć żeby nie było to do forumowiczów że np. nikt mnie nie buł ale chodzi i branie dragów...
ale nie tylko , taka mieszanka...nieważne.

ale nie tylko , taka mieszanka...nieważne.
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 9:13 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
- Słonecznik1
- bywalec
Jeśli to ty Mateusz to wiedz że ze mną w sumie nie jest tak źle prócz niedawnego nieciekawego wydarzenia. To ze zdrowiem u mnie na serio jest w sumie ok. Biegam np. czasem po 10 -18 m po lesie. Jeśli się już zbiorę i wdrożę z 2 dni do wysiłku. I to wcale się nie wleczę , ale wiem że przeginam i powinienem inaczej podejść do pewnych spraw..co się mam nadzieję stanie.
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 9:20 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.