Szukam ludzi w wieku 25+ z Katowic i bliskich okolic

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Awatar użytkownika
M0no
zaufany użytkownik

Szukam ludzi w wieku 25+ z Katowic i bliskich okolic

Post autor: M0no »

Witam mam 27 lat , Michał , mieszkam w jednej z dzielnic Katowic i szukam ludzi po przejsciach ze schizofrenia , ktorzy chcieliby sobie pogadac , wyjsc do kina , spedzic razem czas , wzglednie cokolwiek , zeby tylko nie siedziec w domu , jezeli jestes taka osoba , chetna do kontaktu , z katowic i w wieku 25 + to napisz , mozliwe ze znajdziemy wspolne zainteresowania itd :)

Juz najbardziej to szukam kobiety , z ktora moznaby sobie spokojnie porozmawiac , tez w moim lub bliskim wieku , ktora takze szuka kontaktu z druga osoba , a moze i czegos wiecej ? nigdy nie wiadomo :)

moje zainteresowania w skrocie : muzyka, tworzenie muzyki , gra na gitarze elektrycznej , muza elektroniczna i kazda ambitna forma muzyki ,anime&manga , rysowanie , komputery , programowanie , gry komputerowe zarowno singleplayer jak i online , ksiazki fantasy i sci-fi , ezoteryka - bioenergioterapia , rozwoj duchowy , energy working (zwlaszcza system N.E.W. roberta bruce), jak i potwierdzone wlasnorecznie formy psioniki i pochodnych .

takze tematow mam na kilka lat rozmowy pod rzad pewnie XD

zainteresowanych zapraszam do kontaktu na haziok wpoczcie gmail , lub pm na forum

pozdrowienia Michał
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”