Mam dosyć samotności
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Mam dosyć samotności
Codziennie walczę ze schizofrenią. Chciałabym poznać chłopaka, który również stara się nie poddawać. Lubię oglądać filmy, które mają sens, ponieważ to w nich szukam prawdy. Uwielbiam spędzać czas z dziećmi, gdyż są dalekie od fałszu i okazują prawdziwe emocje.
Mam na imię Paulina i mam 28 lat.
Mam na imię Paulina i mam 28 lat.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Mam dosyć samotności
Tylko napisz jeszcze skąd jesteś.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- amigo
- zaufany użytkownik
Powodzenia w poszukiwaniu swojego wybranka.
Ważka, napisz skąd jesteś.
Witamy Cię
Ja też szukam swojej drugiej połówki, dziewczyny w podobnym wieku.
Witamy Cię

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
moze cos wiecej np czy umiesz grac w szachy 

Witaj na forum, powodzenia w szukaniu drugiej połówki.
Czemu masz nick Ważka? Mnie to drażni ponieważ miałem masę urojeń na ten temat.
Na przykład tu:
viewtopic.php?f=161&t=18159
Oprócz tego że pisałem tak zwane kody w chorobie ponieważ trochę znam język programowania Ruby i uroiło mi się że programuję to miałem parę wizji ważki, to znaczy siad w pozycji medytacyjnej, itp. itd.
Dużo tego było, teraz mam praktyki na studiach, piszę na kilku forach internetowych np. na forum PO i RybyonRails, na tym forum ciężko znaleźć wspólny temat typu hobby którym sobie znalazłem warzenie piwa, jak nie będę mógł pić to przynajmniej nawarzę dla rodziny, a że studiuję biotechnologię to muszę dobrze poznać zasady pracy fermentora.
Nie szukam drugiej połówki, zawsze to dodatkowy stres związany z późniejszym ślubem i ryzykiem unieważnienia małżeństwa przez to że się rozchoruję, w dodatku połowa majątku by mi przepadła, alimenty da się obalić. Wolę samotność.
Czemu masz nick Ważka? Mnie to drażni ponieważ miałem masę urojeń na ten temat.
Na przykład tu:
viewtopic.php?f=161&t=18159
Oprócz tego że pisałem tak zwane kody w chorobie ponieważ trochę znam język programowania Ruby i uroiło mi się że programuję to miałem parę wizji ważki, to znaczy siad w pozycji medytacyjnej, itp. itd.
Dużo tego było, teraz mam praktyki na studiach, piszę na kilku forach internetowych np. na forum PO i RybyonRails, na tym forum ciężko znaleźć wspólny temat typu hobby którym sobie znalazłem warzenie piwa, jak nie będę mógł pić to przynajmniej nawarzę dla rodziny, a że studiuję biotechnologię to muszę dobrze poznać zasady pracy fermentora.
Nie szukam drugiej połówki, zawsze to dodatkowy stres związany z późniejszym ślubem i ryzykiem unieważnienia małżeństwa przez to że się rozchoruję, w dodatku połowa majątku by mi przepadła, alimenty da się obalić. Wolę samotność.
moi, myślę, że kwestia - skąd jest - jest kluczowamoi pisze:44 - miłość nie zna granic

A nick ładny