Ostrzegam przed czatem onet-schizofreników i mu pokrewnych

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Re: Ostrzegam przed czatem onet-schizofreników i mu pokrewny

Post autor: Słonecznik1 »

nie masz do końca racji .Tam pewne punkty są sprzeczne ze sobą przy wskazaniu ogólnego prawa Rzeczypospolitej .
W sądzie myślę że byś przegrał przy takiej argumentacji. Był ktoś tam odpowiedzialny za porządek czy nie?
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

czekam z niecierpliwością
Zbyszekch
bywalec

Post autor: Zbyszekch »

Słonecznik1 pisze:nie masz do końca racji .Tam pewne punkty są sprzeczne ze sobą przy wskazaniu ogólnego prawa Rzeczypospolitej .
W sądzie myślę że byś przegrał przy takiej argumentacji. Był ktoś tam odpowiedzialny za porządek czy nie?
Ty dalej czegos nie rozumiesz nie znasz zasad czata onet a sie wypowiadasz za wszekie naruszenia prawa sa odpowiedzialni administradorzy czat onet nie ja !
Gdzie mogę zgłosić naruszenie regulaminu?

Kiedy sprawa dotyczy nieetycznie zachowującego się użytkownika, należy zgłosić to właścicielowi pokoju – to on musi ustosunkować się do zachowania tego użytkownika.
Jeśli natomiast złamany został nie tylko nasz regulamin, ale i prawo polskie (pedofilia, udostępnianie danych osobowych ...), możesz zwrócić się do nas pod adres czat@grupaonet.pl.

Koniecznie prześlij nam następujące dane:

nazwę pokoju;
datę i przybliżony czas zajścia;
swój nick;
nick osoby, o której piszesz;
prosimy też o wykonanie zrzutu ekranu obrazującego opisane przez Ciebie zachowanie;

Pamiętaj! Bez podania powyższych danych nie będziemy w stanie Ci pomóc.

Ja nie jestem głownym adminem do rozpatrywania skarg gdzie został złamany regulamin http://pomoc.onet.pl/63,pomoc_serwis.html jestem zwyklym uzytkownikiem.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

To czemu nie mówiłeś o tym wcześniej skoro mogłeś zauważyć że traktuję cię jak jakąś tam powiedzmy figurę na tym pokoju czatowym.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

A ty masz tam jakąś funkcję?
Zbyszekch
bywalec

[quote="Słonecznik1"]To czemu nie mówiłeś o tym wcześniej skoro mogłeś zauważyć że traktuję cię jak jakąś tam powiedzmy figurę na tym pokoju czatowym.[/quote
jestem tylko wlascicielem pokoju wiec zakończmy temat lepiej zapoznaj sie z tym http://pomoc.onet.pl/63,pomoc_serwis.html to moze wiecej zrozumiesz

Pozdrawiam zycze miłego dnia :)
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

Po powrocie z nad morza skladam zawiadomienie na policje o przestepstwie i kieruje sprawę do sadu.Nie daruje jej,zlamala prawo polskie a nie jakiegos tam czatu.Te twoje oszczerstwa sa smieszne.Zobaczymy jak niezależny sad popatrzy na to od strony prawnej.

Pozdro Tup
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Ale ty znasz lepiej regulamin zbyszekch a nie odpowiadasz zawsze na pytanie czy ktoś tam pilnuje porządku.
Więc jak jest? tak mi się przypomniało.
Zbyszekch
bywalec

Tup pisze:Po powrocie z nad morza skladam zawiadomienie na policje o przestepstwie i kieruje sprawę do sadu.Nie daruje jej,zlamala prawo polskie a nie jakiegos tam czatu.Te twoje oszczerstwa sa smieszne.Zobaczymy jak niezależny sad popatrzy na to od strony prawnej.

Pozdro Tup
kogo chcesz podac do sadu? mnie za co jakie masz zarzuty? czy moze chcesz podac pomarancze do sadu? twoim obowiazkiem jest zgloszeni publikajci twojego zdjecia na osobe ktora umiescila twoje zdjecie do administracji onetu widze tup ze nie znasz regulamin czata
http://pomoc.onet.pl/63,pomoc_serwis.html
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Ktoś jest tam porządkowym czy nie Zbyszekch? Proste pytanie.
Zbyszekch
bywalec

Słonecznik1 pisze:Ktoś jest tam porządkowym czy nie Zbyszekch? Proste pytanie.
Odpowiedz jest taka w pokoju jest 30 porzadkowych sopów wystarczy i przestań wałkowac temat.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Ok , czyli nie ma jednej osoby która jest odpowiedzialna za porządek . Wola ludu , można zlinczować , można nosić na rękach tak? .Nikt nie ma prawa głosu tylko ktoś musi wołać wyższą instancję. Jeśli Tup to wniesie na policję to niech wykorzysta tą rozmowę ewentualnie.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

to w każdym razie taki pokój dla schizofrenii jeśli jest bez należytej opieki powinien przestać istnieć . Takie jest moje zdanie.
Zbyszekch
bywalec

Słonecznik1 pisze:to w każdym razie taki pokój dla schizofrenii jeśli jest bez należytej opieki powinien przestać istnieć . Takie jest moje zdanie.
Nie pisz bzdur bo pokoj ma opieka sa sopy .Kończe temat wiecej nie bede odpisywał mam wrazenie ze wiedze czerpiesz od tupa na temat pokoju
Zbyszekch
bywalec

Słonecznik1 pisze:Ok , czyli nie ma jednej osoby która jest odpowiedzialna za porządek . Wola ludu , można zlinczować , można nosić na rękach tak? .Nikt nie ma prawa głosu tylko ktoś musi wołać wyższą instancję. Jeśli Tup to wniesie na policję to niech wykorzysta tą rozmowę ewentualnie.
TUP nie wniesie zadnej sprawy bo sady takimi bzdurami nie zajmuja tyle w temacie.Ja moge zalozyc sparwe tupowi za grozby karalne gdzie mi groził najsciem mieszkania i wysadzeniem domu chesz zobaczyc co pisał mam logi zreszta zgłosiłem sprawe do onetu na tupa
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

ok czyli ktoś także zawinił za to że on ma pretensje . Na to wychodzi. Reszty nie wnikam.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

A czemu nie mogłeś od razu tak napisać. Taka zadra?
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Post autor: Tal »

Pomyślałem że podzielę się jak ja to widzę. Przeczytałem cały temat i wydaje mi się Słonecznik1 że jesteś zbyt stronniczy.
Od czasu do czasu odwiedzam ten czat i ilekroć miałem okazję poklikać tam to zawsze są osoby które czuwają nad kulturą czy porządkiem.
Reakcja Zbyszkcha na ten wątek jest dla mnie zrozumiała bo po pierwsze od tego jest regulamin onetu i odpowiednie osoby do których wypada zgłaszać takie sprawy a nie żalić się i psuć opinię (czyt.link Zbyszkcha).
Po drugie jak każdy wie w każdej plotce jest ziarenko prawdy i gdyby tak naprawdę znać wypowiedzi Tupa to myślę że wszelkie wątpliwości zostałyby rozwiane.
Mnie nie zraził do osób z tego czatu ale tych którzy szukają odrobiny dobrego słowa i wsparcia mógł i to jest przykre.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Ja się pytam o fakt czy był tam wyśmiewany a jeśli tak to czy ktoś odpowiada za porządek. Na tym się skupia moja rozmowa. A ciągle ona się odbija o jakieś ściany i nie dostaje jasnej odpowiedzi.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

A Zbyszekch pisze o tym że on obrażał , później że powinien to zgłosić więc jakby przyznaje się że coś takiego było , że nikt za to nie odpowiada , a na końcu że jest op i że on ewentualnie powinien to zgłosić. Ja tam nie uczestniczę w czatach ale nie jest tak?
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”