Po jakim czasie pierwsze efekty?
Moderator: moderatorzy
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Po jakim czasie pierwsze efekty?
Do osób, które miały do czynienia z fluoksetyną. Po jakim czasie pierwsze efekty? Mieliście skutki uboczne?
Biorę 13 dzień i kompletnie nic. Zwiększyłem na 40 mg od dwóch dni i kompletnie nic.
Biorę 13 dzień i kompletnie nic. Zwiększyłem na 40 mg od dwóch dni i kompletnie nic.
gówno w proszku na kijoszku
- AniaNieIstnieje
- zaufany użytkownik
Re: Po jakim czasie pierwsze efekty?
Na efekty fluoksetyny trzeba niestety czekać. Lek zaczyna działać po trzech tygodniach. Zwiększenie dawki nie było dobrym pomysłem. Fluoksetyna może nakręcać, tak przy najmniej ja miałam.
Najsmutniejsza jest świadomość, że najgorsze w tym wszystkim nie jest to czego nie ma a to co jest...
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Było dobrym, bo jakieś minimalne coś czuję. Na 40-tce, ale będę błagał o zmianę na coś podobnego do sertraliny albo zwiększenie dawki.ixeixe pisze:Zwiększenie dawki nie było dobrym pomysłem. Fluoksetyna może nakręcać, tak przy najmniej ja miałam.
Jak tak ma to działać, to trochę kicha. Fakt, że jakoś tragicznie nie jest, ale na sertralinie czułem się jak nakręcony młody naćpany buk, a to niemrawe coś zwane fluoksetyną się zwyczajnie umywa pod każdym względem
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Chyba już działa. Kiepsko.. ani dobrze... ani źle. Nie ma fajerwerków jak na sertralinie, ale przynajmniej plecy przestały boleć.
Ja biorę paroksetynę od prawie 2 miesięcy i dalej zero efektów, jak to mówią: dół jak ch*j
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Ja musiałem czekać 1,5 miesiąca na pierwsze efekty. I jak na razie jestem zadowolony
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
Niestety po flukosetynie czy innych SSRI-ach tak jest że na początku nawet może być gorzej 2-4 tygodnie trzeba się przemęczyć, potem jest już lepiej. Podrzucam artykuł https://leki.pl/poradnik/najskuteczniej ... serotoniny
- piotrs
- zaufany użytkownik
na działanie leków trzeba troche poczekać wiem jak na solianie
1 pierwsze działanie po 2 dniach a takie pełne po 2 tygodniach
jak i producenci tego leku zapowiadaja
tylko nie zwiększać dawki leków bo zwiekszona dawka zagraża życiu i przede wszystkim
ZDROWIU nie pomaga odpowiednia dawka leku tylko
1 pierwsze działanie po 2 dniach a takie pełne po 2 tygodniach
jak i producenci tego leku zapowiadaja
tylko nie zwiększać dawki leków bo zwiekszona dawka zagraża życiu i przede wszystkim
ZDROWIU nie pomaga odpowiednia dawka leku tylko
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Pokłon się na kolanach a drut Januszka będzie Ci dany. Januszek ciągnie druta. Cały evot ciągnie na drucie się xDcanngurro pisze: ↑ndz mar 10, 2024 8:39 pmCatastrophigłupek pisze: ↑ndz mar 10, 2024 3:08 pmPałka króla evot to jest toprzegłosowany pisze: ↑sob mar 09, 2024 3:08 am Januszek ciągnie druta
Cały evot ciągnie na drucie Januszka xD
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum