uczestnicy forum z Wrocławia
Moderator: moderatorzy
do wszystkich
Cześć,
Do spotkania może dojść nawet w przyszłym tygodniu jeśli macie ochotę. W sumie jeśli nikt się nie wycofa jest nas już łącznie 5 osób. RESZTA Wrocławian nie głosiła jeszcze chęci uczestnictwa, albo zwyczajnie jeszcze nie wie.
Zatem jeśli podacie teramin wstępny i propozycje miejsca spotkania to dlaczego nie. Czekam do nd na propozycje miejsca spotkania, jeśli jej nie będzie zgłaszam swoją.
Pozdrawiam
Do spotkania może dojść nawet w przyszłym tygodniu jeśli macie ochotę. W sumie jeśli nikt się nie wycofa jest nas już łącznie 5 osób. RESZTA Wrocławian nie głosiła jeszcze chęci uczestnictwa, albo zwyczajnie jeszcze nie wie.
Zatem jeśli podacie teramin wstępny i propozycje miejsca spotkania to dlaczego nie. Czekam do nd na propozycje miejsca spotkania, jeśli jej nie będzie zgłaszam swoją.
Pozdrawiam
" Zwierciadło oblicze człowieka, przed którym często ucieka"
- tadek4-1966
- zaufany użytkownik
Nie wiem jak się rozpoznamy. Może niech każdy ma w rączce kartkę. Wiem brzmi to śmiesznie ale musi być jakiś znak rozpoznawczy.
Podsumowując na spotkaniu będzie:
* Wiktoria
* Xena
* tadek-4-1966
* kopalinski
* dan
* wrzos
Czy ktoś jest jeszcze gotów się z nami spotkać w piątek o 17.00 koło fontanny na rynku z karteczką w rączce?
* Wiktoria
* Xena
* tadek-4-1966
* kopalinski
* dan
* wrzos
Czy ktoś jest jeszcze gotów się z nami spotkać w piątek o 17.00 koło fontanny na rynku z karteczką w rączce?
[quote="Wrzos"]
* Wiktoria
* Xena
* tadek-4-1966
* kopalinski
* dan
* wrzos
heh ja bardzo chętnie, tylko, że ja nie jestem z Wrocławia tylko z Krakowa... więc fizycznie nie dam rady
ale polecam takie spotkania, na prawdę fajna sprawa
* Wiktoria
* Xena
* tadek-4-1966
* kopalinski
* dan
* wrzos
heh ja bardzo chętnie, tylko, że ja nie jestem z Wrocławia tylko z Krakowa... więc fizycznie nie dam rady

ale polecam takie spotkania, na prawdę fajna sprawa
Zapraszam do rozmowy na czacie.
Słuchaj po prostu ja nie mam za bardzo pojęcia jak my się powinnimy umawiać ażeby się na 100 % poznać. Czy lepiej się spotkać w jakiej kawiarni gdzie byłyby wczeniej zarezerwowane miejsca, nie wiem. Ale z tš puszkš to masz pomysł (hehehe).
Wiktoria, chodzi o mc donaldsa? ja tam nie chodze nawet w tak doborowym towarzystwie.
a co do puszki, Wrzosie, to lepiej uwazac. straz miejska jest czujna. hyhy
mozemy popijac soki marchwiowe :twisted: moze sie umowic w konkretnym miejscu, np pod apteką czy jakos tak. a gdzie pojdziemy to mozemy ustalic na miejscu.
a co do puszki, Wrzosie, to lepiej uwazac. straz miejska jest czujna. hyhy
mozemy popijac soki marchwiowe :twisted: moze sie umowic w konkretnym miejscu, np pod apteką czy jakos tak. a gdzie pojdziemy to mozemy ustalic na miejscu.
xena wojownicza księżniczka w zadumie
racja racjaxena pisze:a co do puszki, Wrzosie, to lepiej uwazac. straz miejska jest czujna. hyhy
ja właśnie niedawno miałem tą nieprzyjemność obcować z panami ze straży tfu! miejskiej, wymęczony po 11 godzinach wykładów postanowiłem wypić jedno piwo na bulwarach Krakowskich... i bah! pojawili się z nikąd i 100zł mandatu

jeszcze bym to przebolał gdyby nie fakt, że niedaleko mnie spożywali duże ilości alkoholu w ogóle się przy tym nie kryjąc panowie tzw. ABSy w dresach. No ale do nich się bali podejść , lepiej pognębić porządnego obywatela
no cóż..
przestrzegam!
Zapraszam do rozmowy na czacie.