Jak obrzydzić sobie SŁODYCZE ?
Moderator: moderatorzy
- aleksander
- bywalec
Re: Jak obrzydzić sobie SŁODYCZE ?
Papryczki chili przyśpieszają też przemianę materii,na allegro widziałem 1,5kg jalapeno w zalewie octowej za 45 złotych.Polecam jalapeno bo jadłem i są smaczne.
- amigo
- zaufany użytkownik
Po co je sobie obrzydzac jak sa takie dobre 

cukierki leżały na stole czyli pokusa była :twisted: mimo to nie wziełam. Jest taki momęt na podjęcie decyzji, wolna wola, powiedzenie sobie tak/nie.
- lea
- zaufany użytkownik
a ja mam jeśli chodzi o słodycze przeważnie taką silną wolę, że robi ze mną co chce i w konsekwencji sięgam po słodycze.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
nie wydaje kasy na badziewie wole owsianke albo owoce albo wazywa niech moc bedzie ze mna...
Ja też mam problem z objadaniem się. Trzy dni trzymam się planu ( cztery małe posiłki co trzy godziny), trochę chudnę i czwartego i piątego dnia nadrabiam to, co straciłam i tak jest już od miesiąca.Jeszcze w marcu ważyłam prawie 80 kg,na początku maja ważyłam już 68 i od tego czasu na przemian trochę chudnę i potem trochę tyję. Wkurza mnie to, że ciagle myślę o jedzeniu, nawet wtedy, kiedy nie jestem głodna
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
*słowo niedozwolone* za silke byscie się wzięli zebym był waszym ojcem to bym tak z pasa przejechal po dupie za te słodycze...
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Jak wszyscy wiemy ohydne objadanie się słodyczami prowadzi do otyłości, cukrzycy oraz schorzeń serca. Poza tym komórki nowotworowe lubią cukier! Jeżeli nie przekonuje was to do zerwania z tym nałogiem to jesteście poprostu... chorzy. http://www.racjonalista.pl/index.php/s,38/d,10/t,39847

''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
O.Schizo pisze:Jeżeli nie przekonuje was to do zerwania z tym nałogiem to jesteście poprostu... chorzy.

- Necro
- zaufany użytkownik
Kiedyś bardzo lubiłem słodycze teraz jem je okazjonalnie więcej jem owoców i warzyw 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
Necro, to Ty na awatarze? Przystojniak z Ciebie. 

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Aha. Ok. Dzięki. 

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- Necro
- zaufany użytkownik
Nie to jet raper ale jak chcecie to mogę podesłać swoje zdjęcie 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
Dzisiaj podejmuję próbę odstawienia słodyczy i zaprzestania słodzenia kawy. Ostatnio dosłownie codziennie sięgałam po coś słodkiego. Wczoraj był to pączek nadziewany toffi.
Ktoś się przyłączy ? DZIEŃ BEZ SŁODKIEGO - mój pierwszy. Postanawiam sobie że nie będę jeść słodkiego, żadnej czekolady, pierników, wafelków ani słodkich jogurtów czy słodzonych serków homogenizowanych, żadnych słodzonych napojów. Waga dzisiaj rano 75,6kg/ wzrost 168cm. Cel: minus 15 kg - osiągnięcie wagi 60 kg. Do boju!
Ktoś się przyłączy ? DZIEŃ BEZ SŁODKIEGO - mój pierwszy. Postanawiam sobie że nie będę jeść słodkiego, żadnej czekolady, pierników, wafelków ani słodkich jogurtów czy słodzonych serków homogenizowanych, żadnych słodzonych napojów. Waga dzisiaj rano 75,6kg/ wzrost 168cm. Cel: minus 15 kg - osiągnięcie wagi 60 kg. Do boju!
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Czekolada wygląda jak kupa. Mam nadzieję że pomogłem.Jak obrzydzić sobie SŁODYCZE ?