Ooo, a myślałem, że mam do czynienia z dorosłym mężczyznąBardo pisze:Za parę miesięcy też stuknie mi trzydziestka.

Moderator: moderatorzy
Ooo, a myślałem, że mam do czynienia z dorosłym mężczyznąBardo pisze:Za parę miesięcy też stuknie mi trzydziestka.
Petruccio pisze:A tu same gówniarze.
no hej agazielonamalina83 pisze:Hej wszystkim:) mam na imie agnieszka, jestem samotna ( doskwiera mi ten stan szczerze mowiac) , mam 30 latek. Poszukuje osobek, ktore mnie zrozumieja, z ktorymi mozna pogadac na kazdy temat, a milo byloby tez gdyby osobki te mieszkaly w Krakowie lub okolicy to moznaby sie spotkac i pogadac na zywo. Bylam w szpitalu, mialam epizody schizofrenii paranoidalnej.
zielonamalina83 pisze:Hej wszystkim:) mam na imie agnieszka, jestem samotna ( doskwiera mi ten stan szczerze mowiac) , mam 30 latek. Poszukuje osobek, ktore mnie zrozumieja, z ktorymi mozna pogadac na kazdy temat, a milo byloby tez gdyby osobki te mieszkaly w Krakowie lub okolicy to moznaby sie spotkac i pogadac na zywo. Bylam w szpitalu, mialam epizody schizofrenii paranoidalnej.
znasz nas albo nigdy nie znałeś...Mates194 pisze:Witam wszystkich, jestem także tu nowy i mam nadzieję że znajdę tu nowe znajomości